TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Rene śmiej się;p Siostra to jeszcze ok, u mnie brat młodszy ze 3 razy dłużej niż ja;p
-
Rene, to dobrze że dobrze:) Niech wraca do zdrowia:*
Rene lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy tutaj to jak cykajace bomby chwila nieuwagi i wybuchniemy )
Widze ze jesli chodzi o systematycznosc to nie jestem sama balsamy, kremy, jakies wcierki do wlosow - mam tego cala lazienke a nic nie uzywam bo jakos tak teraz tez niby zal mi tych 2min po prysznicu zeby wetrzec oliwke w cialo a potem bede plakac ze brzuch i cycki cale w rozstepach )Rene lubi tę wiadomość
-
Ellka wrote:Rene śmiej się;p Siostra to jeszcze ok, u mnie brat młodszy ze 3 razy dłużej niż ja;p
-
Czasem nawet taka strata czasu na wcieranie nie uchroni od rozstępów;p
-
casteam wrote:My tutaj to jak cykajace bomby chwila nieuwagi i wybuchniemy )
Widze ze jesli chodzi o systematycznosc to nie jestem sama balsamy, kremy, jakies wcierki do wlosow - mam tego cala lazienke a nic nie uzywam bo jakos tak teraz tez niby zal mi tych 2min po prysznicu zeby wetrzec oliwke w cialo a potem bede plakac ze brzuch i cycki cale w rozstepach ) -
I mnie kremy najczęściej używam jak mój K jest bo mam masaże wtedy i kremy jak znalazł
Mi tez brakuje systematyczności nawet teraz jak byłam sama w domu kilka razy zmusiłam się coś zrobić więcej a potem już mi się nie chciało aż wstyd się przyznać heheh -
Ja wolę tracić czas na inne rzeczy niż nacieranie tyłka kremami;p
Rene lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy któraś z was miała jakieś działania nieporządane od kwasu foliowego? Biorę go już jakieś dwa miesiące i od kilku dni jakoś tak niedobrze mi mam wrażenie że to od tego, chyba zacznę go brać wieczorami a nie rano.
-
Sanka wrote:Dziewczyny czy któraś z was miała jakieś działania nieporządane od kwasu foliowego? Biorę go już jakieś dwa miesiące i od kilku dni jakoś tak niedobrze mi mam wrażenie że to od tego, chyba zacznę go brać wieczorami a nie rano.
-
Dziewczyny przepraszam ale nie potrafie sie opamietac.. chce zeby TO w koncu ze mnie wyszlo a mam czekac na @ do 3 tyg pogodzilam sie juz z tym ze dzidziusia nie bedzie nie teraz ale chce znow sie starac !!! dziewczyny ktore przeszly ciaze biochemiczna kiedy @ przyszedl ? U mnie jUuz 38dc i nic..
-
karo2 wrote:Dziewczyny przepraszam ale nie potrafie sie opamietac.. chce zeby TO w koncu ze mnie wyszlo a mam czekac na @ do 3 tyg pogodzilam sie juz z tym ze dzidziusia nie bedzie nie teraz ale chce znow sie starac !!! dziewczyny ktore przeszly ciaze biochemiczna kiedy @ przyszedl ? U mnie jUuz 38dc i nic..
Ja też dostałam @ zaraz po spadku bety...