TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Realistka91 wrote:Dzisiaj tez zrobiłam 3 test w odstępie 5 dni i tez mi się wydaje już ze mam zwidy.... co sądzicie o moim Tescie? Widać tam coś czy to tylko wytwór mojej wyobraźni...?
https://ibb.co/h0rcGk
Coś tam widać, idź na betę!
Realistka91 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Dzisiaj mam 36dc i @ brak... objawów tez żadnych tylko strasznie mi żyły wyszły na nogach, rękach i wokół sutków a zazwyczaj są niewidoczne i brzuch lekko wzdety. Od 8 dni mam przezroczysty ciągnący się sluz jak przy owulacji Wiec to tez jest dla mnie dość dziwny objaw... Pierwszy zrobiłam w 26dc kolejny 31dc i dzisiaj.
Magda - mbc, Aife lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nadzieja73 wrote:Dziewczyny opanujcie się.Po co się nakręcacie? Nie warto poczekac z tym testowaniem?
Nadzieja73, każdy podchodzi do tego inaczej. To mój 1cs i jest to dla mnie swego rodzaju nowość i po prostu chciałabym już teraz zaraz wiedzieć, to przecież nic złego. Testowanie mam na 2.09, ale jako że mam dwa testy, to jeden na pewno wykorzystam wcześniej, drugi zrobię w terminie spodziewanej @ a potem, w związku z tym, że mam labo 3 min od pracy, pójdę na betę, ale tak mimo takiego planu będę pewnie przeżywać każdy dzień czekania
Realistka91, Aife lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Realistka91 wrote:Dzisiaj mam 36dc i @ brak... objawów tez żadnych tylko strasznie mi żyły wyszły na nogach, rękach i wokół sutków a zazwyczaj są niewidoczne i brzuch lekko wzdety. Od 8 dni mam przezroczysty ciągnący się sluz jak przy owulacji Wiec to tez jest dla mnie dość dziwny objaw... Pierwszy zrobiłam w 26dc kolejny 31dc i dzisiaj.
ja jestem tak blada, że żyły mam zawsze widoczne, nawet na piersiach, więc to mi niestety nic nie powie
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualnyMagda - mbc wrote:Nadzieja73, każdy podchodzi do tego inaczej. To mój 1cs i jest to dla mnie swego rodzaju nowość i po prostu chciałabym już teraz zaraz wiedzieć, to przecież nic złego. Testowanie mam na 2.09, ale jako że mam dwa testy, to jeden na pewno wykorzystam wcześniej, drugi zrobię w terminie spodziewanej @ a potem, w związku z tym, że mam labo 3 min od pracy, pójdę na betę, ale tak mimo takiego planu będę pewnie przeżywać każdy dzień czekania
Magda - mbc, justysbp lubią tę wiadomość
-
Kurczę, a u mnie 12 dpo wyszedł cień cienia, poleciałam na betę a ona 4,3.... powtórzyłam test i betę po 48 h, ponownie cień (choć bardziej wyraźny niż na początku) a beta 7,55 (przyrost 75%...). Dzisiaj, 15 dpo, rano na teście ponownie cień cienia, a po południu jasna, choć wyraźna druga kreska....
Tu mój test sprzed godziny, napiszcie co myślicie: http://ibb.co/jkz9e5
Sama nie wiem co myśleć... jutro znowu lecę na betę...
Najbardziej martwi mnie progesteron, który we wczorajszym badaniu wyszedł tylko 0,92 ( biorę co prawda duphaston, który podobno nie jest widoczny w badaniach, ale podejrzewam ze to właśnie przez nisko progesteron w fazie lutealnej nie mogę zagęść w ciąże od ponad roku... chyba ze organizm przygotowuje się już do @, bo podobno właśnie wtedy poziom progesteronu mocno spada.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2017, 19:01
21 CS
Beta hcg:
07.05 133,43
08.05 228,93
09.05 403,02
11.05 998,47
12.05 1562,79 -
nick nieaktualnyidalia wrote:Kurczę, a u mnie 12 dpo wyszedł cień cienia, poleciałam na betę a ona 4,3.... powtórzyłam test i betę po 48 h, ponownie cień (choć bardziej wyraźny niż na początku) a beta 7,55 (przyrost 75%...). Dzisiaj, 15 dpo, rano na teście ponownie cień cienia, a po południu jasna, choć wyraźna druga kreska....
Sama nie wiem co myśleć... jutro znowu lecę na betę...
Najbardziej martwi mnie progesteron, który we wczorajszym badaniu wyszedł tylko 0,92 ( biorę co prawda duphaston, który podobno nie jest widoczny w badaniach, ale podejrzewam ze to właśnie przez nisko progesteron w fazie lutealnej nie mogę zagęść w ciąże od ponad roku... chyba ze organizm przygotowuje się już do @, bo podobno właśnie wtedy poziom progesteronu mocno spada. -
nadzieja73 wrote:No spoko .Każda z nas na początku przechodziła ekscytacje testową,ale wierz mi cieżko sie potem pozbierac,kiedy np.zobaczy sie cień kreski ,a @ przychodzi następnego dnia.Oczywiście wierze że już niedługo zobaczycie upragnione dwie kreseczki a radości nie bedzie końca.Życzę Wam tego ❤❤❤
-
K91, poprawiłam. Musiało mi umknąć więc przepraszam:)
Candy ja na drugim zdjęciu widzę cień
Realistka, niestety ja nie widzę nic... -
Sprawdzę jutro, ale boje się ze wyjdzie mi np wartość 15 / wtedy przyrost niby bedzie dobry, ale sama wartość totalnie zbyt mała na ciąże...
Mój lekarz kazał mi zrobić betę dopiero za 7 dni, ale ja niestety jadę na wakacje w czwartek i nie będę miała takiej możliwości za granica21 CS
Beta hcg:
07.05 133,43
08.05 228,93
09.05 403,02
11.05 998,47
12.05 1562,79 -
Idalia, kciuki, żeby jutro beta już ładnie odbiła:* Daj znać koniecznie;)
-
Idalia, kreseczka jest:) Ale weź głęboki wdech i jutro na betę maszeruj:* Długo się czeka u Ciebie na wyniki?
-
Realistka, wiem że ciężko:* Dlaczego dopiero w czwartek?