TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ellka wrote:Realistka, wiem że ciężko:* Dlaczego dopiero w czwartek?
-
Realistka, a chyba że tak. No to dni mogą Ci się dłużyć
-
Realistka, kciuki:)
-
Ellka wrote:Idalia, kreseczka jest:) Ale weź głęboki wdech i jutro na betę maszeruj:* Długo się czeka u Ciebie na wyniki?
Jak jutro rano zrobię badanie, wyniki powinny być do 15
Tylko ten progesteron... w I fazie mam go idealnie w normie, dopiero w drugiej coś szwankuje...21 CS
Beta hcg:
07.05 133,43
08.05 228,93
09.05 403,02
11.05 998,47
12.05 1562,79 -
Idalia, a ewentualna wizyta u gina wchodzi w grę?
-
Jestem z nim w stałym kontakcie, na razie kazal spokojnie brać duphaston i czekać... na pewno idę do niego w środę po receptę, ale mam wrażenie ze na tym etapie on nic więcej nie może mi pomoc...21 CS
Beta hcg:
07.05 133,43
08.05 228,93
09.05 403,02
11.05 998,47
12.05 1562,79 -
Trzeba czekać co będzie dalej:)
-
Dziewczyny ja się przepisalam już na wrzesień ale nie wiem o co chodzi... Wczoraj dwa razy w ciągu dnia pojawiły się delikatne plamienia, dziś śluz kremowy i jakieś 2 h temu znowu plamienia a teraz nic ale zaczął boleć brzuch tak jak boli w dwa pierwsze dni @... Zwykle wtedy biorę nospe czy coś bo taki jest ból i teraz tak samo tylko gdzie ta cholerna @? . Tak wolno nie rozkrecala mi się nigdyKiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
Dominisia, a może to nie @?
-
Ale możliwe że przy implantacji tak boli brzuch? Kurczę on boli tak jak pierwszego dnia @ i ten ból jest dosyć silny tzn bolał mnie już bardziej hehe ale wzielabym tabletkę a nie wiem co robić .Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
Dominisia, no dziwne to... Chyba zostaje czekać co dalej...
-
Cześć dziewczyny jak się czujecie ?
Ja dzisiaj mam słaby dzień, szybko się mecze...nawet podłogi nie mogłam umyć.
Strasznie boli mnie w pachwinach, jakbym miała zakwasy...ale chociaż mdłości ustały i mogę jeść
Dzisiaj oczywiście zrobiłam w południe test i piękna druga kreska ))
Jutro gin, stresuje się troszkę... -
Nodemo, ja dzisiaj kiepsko. Niewyspana, z drzemki mnie wyrwano.Głowa pół dnia boli, zaczyna dopiero teraz przechodzić. Do tego mdli mnie dzisiaj bardzo. A i połowa pleców nachrzania żeby było ciekawiej;p
Korzystaj i nadrabiaj jedzonko:) oby już było bez większych problemów:)
Pokaż testa :D
O której gin?? Kciuki:* -
Plecy tez mnie bolą, w odcinku lędźwiowym. I nie wiem od czego...
Lekarz na 14.40..i jak tu wytrzymać
Test z dzisiaj z 15 chyba sikańca
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5d37fc999af3.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2017, 20:53
Tini, Aife, justysbp lubią tę wiadomość
-
Nodemo, mnie w okolicy łopatki. Dasz radę
A kreseczka piękna:D -
Dziewczyny
Pisałam wczoraj jescze że test był negatywny (30dc, owu chyba 19/20dc, 10/11 dpo). Nie mam żadnych objawów ciążowych, no zero po prostu...
Postanowiłam wstrzymać się z testem do środy - o ile @ nie przyjdzie.
Dziś po południu udało mi się dorwać test ciążowy, a w zasadzie to nawet trzy! No i miały czekać na środę....
Coś mnie jednak podkusilo i siknelam jescze dziś. Dizsiaj jest 32 dc, czyli 12/13 dpo.
Oceńcie proszę bo ja chyba źle widzę. Test facelle
https://zapodaj.net/7f16a3edfc27d.jpg.htmlkaka470, s1985, Tynka 89, SylwiaLu, justysbp lubią tę wiadomość
Jagna 15.04.2018