TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
MysiaMarysia, jest wyraźna kreseczka ewidentnie
-
MysiaMarysia wrote:Dziewczyny
Pisałam wczoraj jescze że test był negatywny (30dc, owu chyba 19/20dc, 10/11 dpo). Nie mam żadnych objawów ciążowych, no zero po prostu...
Postanowiłam wstrzymać się z testem do środy - o ile @ nie przyjdzie.
Dziś po południu udało mi się dorwać test ciążowy, a w zasadzie to nawet trzy! No i miały czekać na środę....
Coś mnie jednak podkusilo i siknelam jescze dziś. Dizsiaj jest 32 dc, czyli 12/13 dpo.
Oceńcie proszę bo ja chyba źle widzę. Test facelle
https://zapodaj.net/7f16a3edfc27d.jpg.html -
Ellka wrote:Nodemo, mnie w okolicy łopatki. Dasz radę
A kreseczka piękna:D
Ta kreseczka mnie dzisiaj uspokoiła
W sobotę nie robiłam bety. I troszkę się denerwowałam.
Kładę się spać,bo nie mam już siły nawet leżeć
W pierwszej ciazy nie byłam taka zmęczona...
Spokojnej nocy kochane ❤️❤️ -
Nodemo, wyśpij się i za mnie Dobranocki:*
-
Rany dziewczyny, na test siknelam jakąś godizne temu aż dziwne że taki wyraźny, kreska wyszła po minucie - specjalnie mierzyłam czas...
No nie mogę, nie zasne dziś!!!
A tak przy okazji to był pierwszy cykl z ziołami ojca sroki
Nodemo, piękna krecha!Jagna 15.04.2018 -
Moniska kupiłam właśnie dwa testy jeden zrobię zaraz a drugi jutro rano jeśli nadal @ nie będzie. Ból typowo menstruacyjny troszkę minął boli ale dużo mniej i plamien póki co narazie już nie ma więc zobaczymy od czasu do czasu cos zakluje w jajniku raz z jednej raz z drugiejKiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
MysiaMarysia :D To jutro betka?
Ja miałam zacząć pić, ale nie zdążyłam;p -
Dominisia, czekamy na zdjęcie
-
Pisałam wczoraj jescze że test był negatywny (30dc, owu chyba 19/20dc, 10/11 dpo). Nie mam żadnych objawów ciążowych, no zero po prostu...
Dziś po południu udało mi się dorwać test ciążowy, a w zasadzie to nawet trzy! No i miały czekać na środę....
Coś mnie jednak podkusilo i siknelam jescze dziś. Dizsiaj jest 32 dc, czyli 12/13 dpo.
https://zapodaj.net/7f16a3edfc27d.jpg.html
Ja tam widzę II super -
idalia wrote:http://ibb.co/jkz9e5
Kurde noooooo taka kreska musi coś znaczyć nie?! Blaaaaagam ))
Zrób bete i powtórz progesteron. Zadzwoń może do lekarza i zapytaj w jakiej ilosci go suplementować bo jest tragicznie niski. Może do duphastonu dołożyć luteinę. Trzymam kciuki żeby ciąża się utrzymała. -
https://zapodaj.net/7f16a3edfc27d.jpg.html
Gratulacje! Ale będziesz miała wesoło w domu -
Ja znikam do wyrka bo padam
DObranocki:) -
Pilik już nie potrzebne bo ból minął ale dziękuję dobrze wiedzieć można brać nawet nospe Max? Bo taka zwykle bioręKiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
Dziękuję dziewczyny ojjjj będzie wesoło.... Nie wierzyłam że tak szybko się uda...
Ellka wrote:MysiaMarysia :D To jutro betka?
Ja miałam zacząć pić, ale nie zdążyłam;p
No właśnie średnio mam jak pójść będę chyba robiła testy codziennie a beta w środę najwcześniej
Jagna 15.04.2018 -
Dziewczyny z II kreseczkami mam pytanie, czy mialyscie jakies obajwy jak byla implantacja zarodka?plamienia czy jakies bole?
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Almond wrote:Dziewczyny z II kreseczkami mam pytanie, czy mialyscie jakies obajwy jak byla implantacja zarodka?plamienia czy jakies bole?
Ja może nie do końca jescze w pełni potwierdzona, ale u mnie totalne zero, nic. Żadnych oznakJagna 15.04.2018