TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa już po becie, teraz muszę zająć czymś głowę żeby wytrzymać do tej 15. Ale powiem szczerze, myślałam że tańsze jest to badanie. W internecie sprawdzałam w innych labsach to w granicach 20-25 zł, a u mnie całe 32 zł. :o
Agusia_pia lubi tę wiadomość
-
xcandyx wrote:Ja już po becie, teraz muszę zająć czymś głowę żeby wytrzymać do tej 15. Ale powiem szczerze, myślałam że tańsze jest to badanie. W internecie sprawdzałam w innych labsach to w granicach 20-25 zł, a u mnie całe 32 zł. :o
-
Angel, no zdjęcie zrobić i np przez zapodaj wrzucić?
Candy, u mnie 28 zł ;p -
Angel, kiedy dokładnie masz wizytę? Ja mam w czwartek następny i też się doczekać nie mogę
-
Ellka wrote:Niestety nie znalazłam całego. Był albo kandyzowany ale drogo za malutką torebeczkę, albo mielony
Mielony w torebeczce też jest ok wsypujesz do herbatki zamiast wkrajać. Pomaga tak samo -mnie na wyjeździe tylko taki ratował u mnie w Gliwicach beta 24zl kosztuje-tam gdzie ja chodzę-o inne labki nie pytam bo po co jak do mojego mam cale 5 minut drogiEllka lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Angel1988 wrote:Wizyta za tydzień... Jak ja tyle wytrzymam
kochana ciesz się że za tydzień, może być już serduszko. ja byłam na pierwszej wizycie jak był 5 t 4 d. i nie było widać nic po za pęcherzykiem i ciałkiem żółtkowym. teraz wizytę mam na 13 września, więc 4 tyg od ostatniej. to jest czekanie dopiero czy będzie serduszko, czy nie puste, milion myśli w głowie, ale wierzę że będzie dobrze.
pozdrawiam :* -
Terka :-* a nie trzeba przecedzić czy coś?
-
Agusia_pia wrote:kochana ciesz się że za tydzień, może być już serduszko. ja byłam na pierwszej wizycie jak był 5 t 4 d. i nie było widać nic po za pęcherzykiem i ciałkiem żółtkowym. teraz wizytę mam na 13 września, więc 4 tyg od ostatniej. to jest czekanie dopiero czy będzie serduszko, czy nie puste, milion myśli w głowie, ale wierzę że będzie dobrze.
pozdrawiam :* -
Angel no to wcześniej niż ja kciuki
-
Ellka wrote:Terka :-* a nie trzeba przecedzić czy coś?
Hehe nie! jak przecedzisz to sie go pozbędziesz na całego i po co go wsypywać wtedy? on sie nie rozpuszcza tylko osadza jakby na herbacie. Jak pomieszasz to takie lekko metne Ci wyjdzie ale to tak ma być mam nadzieje ze zasmakuje-bo to ze pomoże to wiem na 100%https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualnyAngel1988 wrote:Trzymam kciuki a testy robiłaś??
Robiłam, wczoraj wrzucałam zdjęcia, dziewczyny widzą, ale jak dla mnie mocne bladziochy, chociaż szczerze powiedziawszy to ten cykl taki pogmatwany że nawet nie wiem ile dpo jestem.
Wewnętrznie czuję że coś się zmienia i raczej sobie nie ubzdurałam, bo bobasa planowaliśmy za rok i stwierdziłam że warto będzie zacząć dokładniej obserwować cykle żeby było później łatwiej, a tu taka niespodzianka że @ nie ma już 5 dzień.
A u ciebie piękne krechy. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze po wizycie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2017, 11:34