TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej wszystkim!
Byłam zapisana na dzisiejsze testowanie, ale w sobotę szłam na imprezę, więc test był w sobotę.. oczywiście negatywny. Sobota to był mój 25 dc, a @ powinnam mieć jutro. Nie wiem kiedy miałam owulację, bo byłam wtedy na wczasach bez termometru i suplementów i przez 10 dni nie mierzyłam temperatury. Już nie testuje, poczekam na @. Zawsze jak czekam na 2 kreski to przychodzi @, więc może teraz będzie na odwrót Poza tym nie czuję się "ciążowo", a jedyne odstępstwo od poprzednich cykli to takie, że strasznie się pocę, nawet ręcę mam mokre, a antyperspirant nic mi nie daje, a przecież dzisiaj nie jest gorąco. No ale nie dajmy się zwariować..
Gratuluje tym co się udało, a z resztą "do zobaczenia" we wrześniu!justysbp lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny u mnie dalej wielka niewiadoma.....
12 dpo: beta 4,26
14 dpo: beta 7,55 (przyrost 75% w ciągu 48h), progesteron 0,98
16 dpo: beta 16,79 (przyrost 130% w ciągu 48h), progesteron 0,32 (
Masakra, to będzie pewnie ciąża biochemiczna. Dzisiaj idę do mojego lekarza po luteinę (do teraz biorę tylko Duphaston). Ale raczej już jestem nastawiona że nic z tego nie będzie. Najgorzej, że za 2 dni wyjeżdżam za granicę i nie będę miała możliwości wizyty lekarskiej i badania krwi aż do połowy września...21 CS
Beta hcg:
07.05 133,43
08.05 228,93
09.05 403,02
11.05 998,47
12.05 1562,79 -
Angel, Tak ja byłam tydzień po pierwszej pozytywnej becie. Wtedy było 5t4d.
Terka A ile tego sypać? Łyżeczkę? Dzisiaj ja wrócę to będę próbować bo słodkie pomaga tylko na chwilę. Na szczęście najgorsze chyba przeszło ale i tak komfortu nie ma -
Ellka wrote:Angel, Tak ja byłam tydzień po pierwszej pozytywnej becie. Wtedy było 5t4d.
Terka A ile tego sypać? Łyżeczkę? Dzisiaj ja wrócę to będę próbować bo słodkie pomaga tylko na chwilę. Na szczęście najgorsze chyba przeszło ale i tak komfortu nie ma
Kochana-to zależy jak lubisz. To jest ostre w smaku-wez na palec ciut i spróbuj ile organizm ogarnie. Albo wsyp np pol łyżeczki wymieszaj spróbuj i ewentualnie dosyp-stanowczo łatwiej dosypać niż odsypać Ja ostatnio sypałam prosto z paczki siup ale ja jestem imbirożercą mną sie nie sugerujEllka lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Angel piękne kreseczki
Terka dzięki:* już nie męczę o ten imbir;) -
Ellka wrote:Angel piękne kreseczki
Terka dzięki:* już nie męczę o ten imbir;)
Mecz jeśli masz potrzebę i chęć lubię bardzo rozmawiać o tym jak pomóc sobie jedzeniemEllka lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Terka, no dobre jedzenie nie jest złe :D
-
A propos jedzenia, wróciłam z miasta taaaakaaaa głodna, wciągnęłam bułkę z szynką, serem i majonezem i dalej głodna siedzę
-
idalia wrote:Dziewczyny u mnie dalej wielka niewiadoma.....
12 dpo: beta 4,26
14 dpo: beta 7,55 (przyrost 75% w ciągu 48h), progesteron 0,98
16 dpo: beta 16,79 (przyrost 130% w ciągu 48h), progesteron 0,32 (
Masakra, to będzie pewnie ciąża biochemiczna. Dzisiaj idę do mojego lekarza po luteinę (do teraz biorę tylko Duphaston). Ale raczej już jestem nastawiona że nic z tego nie będzie. Najgorzej, że za 2 dni wyjeżdżam za granicę i nie będę miała możliwości wizyty lekarskiej i badania krwi aż do połowy września... -
Moniska,ja myślałam że rano będę miała bliskie spotkanie z białym przyjacielem.Ale jeść mogę
-
Moniśka, na którą? Czekam na nowinki
-
O to fajnie przed południem:) Ja mam półtora tygodnia jeszcze ale też wcześniutko bo na 8 20
-
nick nieaktualny
-
Candy, przykro mi:*