TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewuszki kochane napiszcie mi proszę komu mam pozytywa w tabelce zaznaczyć
-
Moniska nie będzie czasu na stres chyba że w autobusie
-
nick nieaktualny
-
idalia wrote:Dziewczyny u mnie dalej wielka niewiadoma.....
12 dpo: beta 4,26
14 dpo: beta 7,55 (przyrost 75% w ciągu 48h), progesteron 0,98
16 dpo: beta 16,79 (przyrost 130% w ciągu 48h), progesteron 0,32 (
Masakra, to będzie pewnie ciąża biochemiczna. Dzisiaj idę do mojego lekarza po luteinę (do teraz biorę tylko Duphaston). Ale raczej już jestem nastawiona że nic z tego nie będzie. Najgorzej, że za 2 dni wyjeżdżam za granicę i nie będę miała możliwości wizyty lekarskiej i badania krwi aż do połowy września...
Sprawa rozwiązana: ciąża biochemiczna. Dzisiaj dostałam okres. Ale próbuje w tym upatrywać jakichkolwiek pozytywów, w końcu, po roku starań cokolwiek zaskoczyło. Czyli chyba mogę zajść w ciąże w przyszłości... najbardziej boli to, ze już widziałam te przeklęte dwie kreski...
Macie jakieś doświadczenia jak to jest ze staraniem po ciazy biochemicznej?21 CS
Beta hcg:
07.05 133,43
08.05 228,93
09.05 403,02
11.05 998,47
12.05 1562,79 -
Ja wskakuję na wrzesień. Wczoraj @ przyszła i o dzień skróciła fl. Nie wiem czy to jednorazowe skrócenie czy tak juz będzie, zobaczymy. No moze nie zobaczymy bo moze następny cykl będzie dużo dużo dłuższy z niektórymi dziewczynami się żegnam a do niektórych mowie-do zobaczenia we wrześniuhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualnyidalia ja poprzedni cykl zakonczylam biochemicna - wiem jak to boli testy cienie beta 6 w piatek a w pon ponizej 2 ;(
jestem w cyklu po i czekam na nieprzyjscie @ (brak przeciwwskazan do staranek bo sie samoistnie oczyscilo) a zeby bylo smiesznie to mam prawie identyko wykres co tamten (po owulce) z tym ze w tamtym tak jakby dzis byl juz spadek a u mnie dzis stoi tempka - nie wytrzymalam i zrobilam testa ale negg -
Dzień dobry,
Wczoraj na wizycie nie zrobiono mi USG ani mnie nie zbadano.
Lekarz stwierdził,że chce zobaczyć już serduszko i sprobujemy za tydzien je znalezc.
Wytlumaczył mi,że brzuch może mnie bardziej boleć,bo pije za mało wody. Zalecana ilość to powyżej 2,5 l. I mam znaleźć sposób żeby najlepiej wypijać 3,5l.
Przez tydzień mam brać 3x2 Magnez + B6, potem 2x2
DUPKA mam skończyć opakowanie i odstawić.
Nospa do 3x1
Oczywiście mam mieć dietę dla kobiet z cukrzycą ciążową.
Glukofage odstawiamy jak tylko będzie widoczne na USG
Albo ścisła dieta pomoże albo będzie trzeba włączyć insulinę.
Tłumaczył mi,że nie ma sensu robić bety (jedynie na samym początku),bo prawidłowo przyrastająca nie jest wyznacznikiem zdrowej ciąży.
Dziewczyny bardzo mi przykro z powodu przyjśćia @, trzymam kciuki za następny cykl.
-
idalia wrote:Sprawa rozwiązana: ciąża biochemiczna. Dzisiaj dostałam okres. Ale próbuje w tym upatrywać jakichkolwiek pozytywów, w końcu, po roku starań cokolwiek zaskoczyło. Czyli chyba mogę zajść w ciąże w przyszłości... najbardziej boli to, ze już widziałam te przeklęte dwie kreski...
Macie jakieś doświadczenia jak to jest ze staraniem po ciazy biochemicznej?
W pierwszym cyklu po biochem zaszłam w zdrową ciążę! Powodzenia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny