TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Naacia dzięki za pomoc przy tabelce:*
Idalia, ja bylam w biochemicznej, w pierwszym cyklu po zaczęłam brać castagnusa a w kolejnym się udało:) Dobrze mówisz, coś zaskoczyło:) Oby następne "zaskoczenie" było prawidłowe;* -
Magda - mbc wrote:Mnie zostało 4 dni do testowania (dziś 9dpo), mam nadzieję, że @ mnie nie wyprzedzi, bo zamierzam testować w dzień spodziewanej @
Powodzenia-niech nie zaskakuje Cię @ a dwie kreskihttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Idalia generalnie przeciwwskazań nie ma, ale sprawdź progesteron i endometrium. Jeżeli nie bèdzie poprawy to i tak nie dojdzie do zagnieżdżenia. Możliwe że już wcześniej byłaś w biochemicznej przy takim progu . Sprawdź też prolaktyne. U mnie była za wysoko przez co prog za niski
-
nick nieaktualny
-
Ech wykończę się z tymi moimi cyklami... dziś już 35dc i nie czuję nic. Wczoraj mnie złapał na chwilę taki ból jak na @ że aż poleciałam sprawdzić czy nie przyszła ale dalej czysto. Poprzedni cykl trwał 37 dni więc może i ten tyle będzie trwac. Jesli do piatku nie przyjdzie @ to kupie test i zrobie go w sobote. Tu na sierpniowym wątku jest już raczej pusto i nikt nie testuje więc może łatwiej będzie mi wytrzymać
-
Sanka wrote:Ech wykończę się z tymi moimi cyklami... dziś już 35dc i nie czuję nic. Wczoraj mnie złapał na chwilę taki ból jak na @ że aż poleciałam sprawdzić czy nie przyszła ale dalej czysto. Poprzedni cykl trwał 37 dni więc może i ten tyle będzie trwac. Jesli do piatku nie przyjdzie @ to kupie test i zrobie go w sobote. Tu na sierpniowym wątku jest już raczej pusto i nikt nie testuje więc może łatwiej będzie mi wytrzymać
-
Testowałam w niedziele, w 33dc i był negatywny. Nie wiem dokładnie kiedy była owulacja, nie mierze temp bo wstaje w nocy po kilka razy do córki. Ale śluz najbardziej rozciągliwy miałam 14-15 sierpnia, więc wiem że owu może chyba do 3 dni po szczycie śluzu być. Jeśli rzeczywiscie byłaby tak późno to może jest jeszcze szansa Twój przypadek daje mi nadzieję
-
Angel1988 wrote:Popatrz sobie na mój wykres... Bo ja też miałam takie długie cykle... I 31 i 33 dc były testy negatywne a już 34 na wieczór miałam kreske i potwierdziła się w 35 dc rano...
Jak mogę zobaczyć Twój wykres?