TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej
U mnie na dzień dobry ciąg dalszy bólu głowy. Chyba mi wczoraj coś zaszkodziło. Do tego silne mdłości. Idę niedługo po imbir, może będzie w sklepie -
Hej
Elka, ja pije herbatę od dwóch dni z imbirem...może dlatego mdłości ustąpiły.
Ja mam problemy ze spaniem,budzę się o 3-4 i już nie śpię.
Czuje, ze dzisiaj kolejny dzień bez energii.
Ogólnie cała obolała jestem. Jakbym miała mieć grupę.
W pierwszej ciazy się tak nie czułam.
Miłego dnia dziewczynki.
-
Nodemo, wybieram się dzisiaj po imbir, ale muszę czekać aż teść wstanie, bo ja wózka sama teraz nie zniosę. Oby był w sklepie, bo dzisiaj to masakra jest;/
Ja w pierwszej też się o niebo lepiej czułam -
nick nieaktualnyWitam dzisiaj Gratuluję ładnych kresek wczorajszych. Ja zaraz skoczę na betę i możliwe że pokuszę się od razu na progesteron, tak zapobiegawczo. Jak już będą wyniki to pewnie od razu umówię się do gin, ale ciekawe jak będzie z terminami, bo do tej pory chodziłam prywatnie, ale teraz z funduszami w tym miesiącu nie mamy tak lekko.
-
nick nieaktualnyDziewczynki gratuluje
Ja dzisiaj wracam do pracusi. Wlasciwie to sie ciesze bo nie dla mnie takie siedzenie w domu
Wczoraj czulam sie tragicznie. Tak samo bole glowy i stojaca gula w gardle. Bola mnie plecy i jestem taka bez sily
Mam nadzieje ze przejdzie troche -
Dzień dobry,
Zrobiłam rano test, tej samej firmy co wczoraj i wyszedł tak samo jak wczoraj - nie ukrywam, liczyłam że będize ciut mocniejszy...
Marne mam szansę na betę dziś, niesttey, chyba dopiero w środę będę mogła zrobić, muszę więc uzbroić się w cierpliwość....
Trzymam kciuki za pozostałe testująJagna 15.04.2018 -
Nodemo jak sobie przyrzadzasz herbatę?
-
cześć dziewczynki, gratuluję tym co się udało w tym miesiącu, naprawdę wystarałyście swój cud i możecie teraz przeżywać upragnioną ciążę, a tym którym znów się nie udało, życzę, żeby wrzesień przyniósł pozytywne wieści
sama się już podłamałam tym, że nic mi nie pomaga, no ale przecież głową muru nie przebije. staram się jak mogę i robię wszystko w tym kierunku, nie mogę zrobić więcej .
mam nadzieję, że to szczęście się kiedyś do nas uśmiechnie
powodzenia we wrześniujustysbp, Aife lubią tę wiadomość
początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
Dzień dobry! Miałam testować dzisiaj ale nie wytrzymałam i zrobiłam test wczoraj - niestety negatywny. Oczywiscie łudzę się że to było jeszcze za wcześnie, ale przynajmniej uspokoiłam się i już się tak nie nakręcam - teraz poczekam na @, jeśli do czwartku się nie pojawi to zrobię test w piątek.
-
nick nieaktualny
-
Niestety nie znalazłam całego. Był albo kandyzowany ale drogo za malutką torebeczkę, albo mielony
-
Angel, tylko bez nerwów;) Pokażesz porównanie obu kreseczek?