TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdzia, nawet mi nie przypominaj o tsh;/ trochę się boję moje sprawdzić, ale przed wizytą u gin będę musiała.
-
Rene, nie zaszkodzi sprawdzić. Na kiedy na wizytę się umawiasz?
-
Rene, ou. To powodzenia w poszukiwaniach;* Żeby szybko udało się znaleźć tego odpowiedniego:)
Rene lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny jestem tu nowa, można się jeszcze dopisać do testowania na sierpnień? co prawda zeobilam test 9dpo i wyszedl negatywny, ale bede testować 10 w piątek raz jeszcze jak nie przyjdzie @ . Gratulacje dla zafasolkowamych. Idziecie dziewczyny jak burza
Rene, justysbp, jagodowa91 lubią tę wiadomość
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Ellka wrote:Rene, ou. To powodzenia w poszukiwaniach;* Żeby szybko udało się znaleźć tego odpowiedniego:)
-
Byłam na becie 2 godziny temu. Do tego progesteron i TSH. Wyniki mogą być w nocy. Niestety poza spadkiem temperatury dzisiaj test z moczy wyszedł słaby. Druga kreska była, ale słaba. Niby nie z porannego moczu, ale po terminie @ powinno być lepiej widać
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
Almond wrote:Hej dziewczyny jestem tu nowa, można się jeszcze dopisać do testowania na sierpnień? co prawda zeobilam test 9dpo i wyszedl negatywny, ale bede testować 10 w piątek raz jeszcze jak nie przyjdzie @ . Gratulacje dla zafasolkowamych. Idziecie dziewczyny jak burza
-
nick nieaktualnyElka i Rene koniecznie sprawdźcie TSH! Dla świętego spokoju. Rene jak będziesz mieć 2 do 2,5 to nie stresuje się. Do 2,5 staraczkom można.
Wrąbałam dwie puszki sardynek!
Jagodowa racja, szał. Ciekawe jak było w tamtym roku w sierpniu?Rene, jagodowa91 lubią tę wiadomość
-
Aga26 wrote:Byłam na becie 2 godziny temu. Do tego progesteron i TSH. Wyniki mogą być w nocy. Niestety poza spadkiem temperatury dzisiaj test z moczy wyszedł słaby. Druga kreska była, ale słaba. Niby nie z porannego moczu, ale po terminie @ powinno być lepiej widać
-
Almond hej hej:)
Magdzia, ja tak czy siak muszę kontrolować bo choruję na Hashimoto. -
Rene wrote:witaj zapraszamy:-)napisz coś o sobie
Dzieki:-)! jesteśmy na początku starań o drugiego dzidziusia, mamy już z mężem 4 letnią córeczke. Na razie to nasz 3 cs i mam nadzieje, ze ten sierpien przyniesie upragnione II kreski, choć jeden test w 25dc był negatywny, ale ze cykle mam dlugoe a owulcja byla w 16dc to może faktycznie było za wcześnie. W pierwszej ciąży dopiero tydzień po @ test był ppzytywny:-)
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało