TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Almond, jaką datę Ci wpisać?
-
Magdzia85F wrote:Elka i Rene koniecznie sprawdźcie TSH! Dla świętego spokoju. Rene jak będziesz mieć 2 do 2,5 to nie stresuje się. Do 2,5 staraczkom można.
Wrąbałam dwie puszki sardynek!
Jagodowa racja, szał. Ciekawe jak było w tamtym roku w sierpniu?jagodowa91 lubi tę wiadomość
-
Rene, ojojoj nie widziałam tej zakładki ;/ myślałam że tylko staraczkami mam się zająć...
-
Rene, a jak tam akwa? W jakie rybole idziecie?
-
Almond, zrobione:) Kciuki:*
-
Rene, wpisałam dziewczyny z pozytywami
-
Gratuluję dziewczyny dwóch kreseczek!
https://naforum.zapodaj.net/0883e5ff3c2f.jpg.html
To mój wieczorny test owu, udało mi się umówić wizytę jutro na 9:30. Choć lekarka mnie sciagla na ziemię ze tak późno to może być torbiel niestety...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2017, 19:51
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
Ale szalejecie dziewczyny! Wszystkim mega gratuluję! Jednocześnie zazdroszczę, i cały czas jest we mnie taka głupia obawa "wszystkim się udaje, a mi się nie uda".
Dziś dopiero 4dpo, tyyyle dni do testowania i boję się, że znowu się nie uda. A im więcej z Was widzi 2 kreski, tym większą mam nadzieję
Sarrra - co u Ciebie, jak beta?
justysbp lubi tę wiadomość
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Magdzia85F wrote:Elka i Rene koniecznie sprawdźcie TSH! Dla świętego spokoju. Rene jak będziesz mieć 2 do 2,5 to nie stresuje się. Do 2,5 staraczkom można.
Wrąbałam dwie puszki sardynek!
Jagodowa racja, szał. Ciekawe jak było w tamtym roku w sierpniu?Magdzia85F lubi tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Oj magiczny mało powiedziane- rewelacyjny!!!!
Z całego serca całej pięknej szczęśliwej 11 gratuluję i życzę nuuudnej ciąży )))
P.S proszę mnie Elus bądź Rene wpisać na 16 sierpnia z testowaniem )))Ellka, Mini89, Rene, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
Pysia, poprawione:) Kciuki:*
Pysia89 lubi tę wiadomość
-
Magdzia85F wrote:W ogóle TSH mam 4,4. Wysoki bardzo. Przez SMS dogadaliśmy się z lekarzem bo mam endo-gina, żeby zwiększyć dawkę o pół. Czyli będę brać 112,5 dawki Euthyrox.
Mogę zapytać z jakim poziomem tsh udało Ci się zajść? Czy teraz przez ciążę tak podskoczyl? -
Mini89 wrote:Gratuluję dziewczyny dwóch kreseczek!
https://naforum.zapodaj.net/0883e5ff3c2f.jpg.html
To mój wieczorny test owu, udało mi się umówić wizytę jutro na 9:30. Choć lekarka mnie sciagla na ziemię ze tak późno to może być torbiel niestety...'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc