Forum Starając się - ogólne TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
Odpowiedz

TESTOWANIE- SIERPIEN 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 8 sierpnia 2017, 06:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękna pogoda i będzie super dzień! Musi!!!

    Jutro druga beta, mam lekkiego stresa. Dobra spadam do pracy!!!

    jagodowa91 lubi tę wiadomość

  • casteam Autorytet
    Postów: 1375 1898

    Wysłany: 8 sierpnia 2017, 07:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alez tutaj pozytywow :))

    Ciesze sie bardzo razem z Wami :) ja dzisiaj dzwonie do przychodni umowic sie na wizyte do poloznej :) na pierwszym spotkaniu robia usg i wywiad :)

    Rene, k91 lubią tę wiadomość

    Born in PL 🇵🇱
    Live in NL 🇳🇱

    Synek 27.03.2018 (5cs) // 03.08.2017 ⏸️ 🥰
    Bobo 04.11.2020 (2cs) // 25.02.2020 ⏸️ 🥰

    21.05 usg - córeczka 😍😍😍
    Wizyty:
    17.09 usg - 33+2tc waga dziecka 2271g
    20.10 usg - 38tc waga dziecka 3050g

    f2w3skjornjjvkgv.png
    qb3c3e5eb0amq2eu.png
  • MamaNl Autorytet
    Postów: 467 116

    Wysłany: 8 sierpnia 2017, 07:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    casteam wrote:
    Alez tutaj pozytywow :))

    Ciesze sie bardzo razem z Wami :) ja dzisiaj dzwonie do przychodni umowic sie na wizyte do poloznej :) na pierwszym spotkaniu robia usg i wywiad :)


    Pamiętaj ze tu wizyta pierwsza jes w 8-10 tyg
    I jeśli chcesz rodzic w Nl pamiętaj o poszerzonym pakiecie w ubezpieczeniu inaczej będziesz musiała zaplacic

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2017, 07:28

    casteam lubi tę wiadomość

    Asia....

    7b8eefdd2f5c20c7acf0507837e09f43.png
  • Rene Autorytet
    Postów: 3900 1753

    Wysłany: 8 sierpnia 2017, 07:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam Magdzia trzymam kciuki za jutrzejszą betę:-)Casteam oj bardzo pozytywnie oby tak dalej:-)daj znać kiedy pierwsza wizyta jak już bedzie ustalona
    Ellka ja poproszę mmsa tych fotek bo nie mam możliwosci podglądu

    Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • MamaNl Autorytet
    Postów: 467 116

    Wysłany: 8 sierpnia 2017, 07:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ellka gratulacje

    Asia....

    7b8eefdd2f5c20c7acf0507837e09f43.png
  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 1822 584

    Wysłany: 8 sierpnia 2017, 08:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    key_b wrote:
    605eab4347551f7bmed.jpg
    Ciemniejsze ❤ przepraszam że tak mało z wami jestem ale pracuje :(


    Super :) kolejny pozytyw :) gratulację :*

    Ellka lubi tę wiadomość

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono

    Badanie na październik Kiry-czekam na wyniki

    Suple ona. Pregna start, wiesiołek, euthyrox 75,

    Suple On. Complex B, Witamina C 500, Witamina E

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe
  • Ellka Autorytet
    Postów: 2387 768

    Wysłany: 8 sierpnia 2017, 08:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, zaraz wrzucę, bo przez przypadek był 3 razy ten sam

    Lista Staraczek
    https://robotkiszydelkoweivuli.blogspot.com/
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • Aga26 Autorytet
    Postów: 332 257

    Wysłany: 8 sierpnia 2017, 08:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Key gratulacje :) mam wczorajsze wyniki.
    TSH 1,63
    Beta 2400 mIU/ml
    Progesteron 18,92 ng/ml
    Jutro sprawdzam przyrost bety. Dziewczyny poradźcie... Czy ten progesteron nie jest za niski? Nie biorę luteiny.

    jagodowa91, MamaNl, Magdzia85F lubią tę wiadomość

  • Ellka Autorytet
    Postów: 2387 768

    Wysłany: 8 sierpnia 2017, 08:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj po 5 minutach:
    https://zapodaj.net/bca2baa82715d.jpg.html

    Dzisiaj w przeciągu 5 minut:
    https://zapodaj.net/3e9c2dc733ed9.jpg.html

    Dzisiaj po pół godziny:
    https://zapodaj.net/d37460ff1adac.jpg.html

    Na tych pierwszych zdjęciach może nie być widać, ale cień jest

    jagodowa91, s1985, Aga26, Truskaweczka250, mi88 lubią tę wiadomość

    Lista Staraczek
    https://robotkiszydelkoweivuli.blogspot.com/
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • Bluecat Ekspertka
    Postów: 237 91

    Wysłany: 8 sierpnia 2017, 08:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)

    Kolejny pozytywny test!!! Super :)

    https://ovufriend.pl/graph/57e739b00683b84812df3506191a8272
  • Rene Autorytet
    Postów: 3900 1753

    Wysłany: 8 sierpnia 2017, 08:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    key_b wrote:
    605eab4347551f7bmed.jpg
    Ciemniejsze ❤ przepraszam że tak mało z wami jestem ale pracuje :(
    jaki ładny teścik i pazurki:-)Gratuluję

    Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Rene Autorytet
    Postów: 3900 1753

    Wysłany: 8 sierpnia 2017, 08:21

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga26 wrote:
    Key gratulacje :) mam wczorajsze wyniki.
    TSH 1,63
    Beta 2400 mIU/ml
    Progesteron 18,92 ng/ml
    Jutro sprawdzam przyrost bety. Dziewczyny poradźcie... Czy ten progesteron nie jest za niski? Nie biorę luteiny.
    tsh ładne beta też co do progesteronu to sie nie wypowiem bo nie wiem jakie są normy.kciukam za ładny przyrost bety:-)

    nodemo lubi tę wiadomość

    Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Necia124 Autorytet
    Postów: 1153 570

    Wysłany: 8 sierpnia 2017, 08:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze sobie śpię trochę bo tylko na mierzenie się obudziłam. Ale weszłam z ciekawości zobaczyć czy jest jakiś pozytyw. Rety i naprawdę jest!!! Wooow codziennie nowa fasola. Gratulacje :)

    ty0qs6r.png
  • jagodowa91 Autorytet
    Postów: 899 455

    Wysłany: 8 sierpnia 2017, 08:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Key-b gratuluje! :)

    'Porażki to szczeble sukcesu'
    Zosieńka 05.10.2010 <3 moje Szczęście!
    Aniołki <3 [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
  • Ellka Autorytet
    Postów: 2387 768

    Wysłany: 8 sierpnia 2017, 08:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli mi jutro wynik wyjdzie ładny to będę tu na Was dmuchać i chuchać, żeby wiruskami pozarażać;)

    jagodowa91, Rene, justysbp lubią tę wiadomość

    Lista Staraczek
    https://robotkiszydelkoweivuli.blogspot.com/
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • Rene Autorytet
    Postów: 3900 1753

    Wysłany: 8 sierpnia 2017, 08:28

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ellka jeszcze raz gratuluje:-)
    napisz mi co to za test

    Ellka lubi tę wiadomość

    Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Rene Autorytet
    Postów: 3900 1753

    Wysłany: 8 sierpnia 2017, 08:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ellka wrote:
    Jeśli mi jutro wynik wyjdzie ładny to będę tu na Was dmuchać i chuchać, żeby wiruskami pozarażać;)
    ja już dmuchłam,teraz zastanawiam się ktora mnie zaraziła optymistkaaa a może Magdzia dziewczynki przyznawać sie:-P

    jagodowa91, justysbp, Magdzia85F lubią tę wiadomość

    Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 1822 584

    Wysłany: 8 sierpnia 2017, 08:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też chętnie przyjmę te Wasze wiruski ;)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2017, 08:47

    justysbp, Rene, Aga26, k91 lubią tę wiadomość

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono

    Badanie na październik Kiry-czekam na wyniki

    Suple ona. Pregna start, wiesiołek, euthyrox 75,

    Suple On. Complex B, Witamina C 500, Witamina E

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe
  • Ellka Autorytet
    Postów: 2387 768

    Wysłany: 8 sierpnia 2017, 08:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene, dzięki kochana:*
    Ja robiłam nordtest firmy nordfarm. Czułość 10. Zamawiałam je w aptece gemini

    Rene lubi tę wiadomość

    Lista Staraczek
    https://robotkiszydelkoweivuli.blogspot.com/
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • s1985 Autorytet
    Postów: 6110 5585

    Wysłany: 8 sierpnia 2017, 09:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ellka wrote:
    Rene, dzięki kochana:*
    Ja robiłam nordtest firmy nordfarm. Czułość 10. Zamawiałam je w aptece gemini
    Poproszę kilo wirusów :-D

    justysbp, Rene, Aga26, jagodowa91 lubią tę wiadomość

    2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
    NEVER GIVE UP
    Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18
‹‹ 64 65 66 67 68 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ

„Nie mogę zajść w ciążę!” – najczęstsze problemy z płodnością u kobiet

Czy zastanawiałaś się kiedy powinnaś zacząć martwić się, jeśli pomimo waszych starań nie możesz zajść w ciążę? Czy lepiej cierpliwie czekać, czy może gdy nadejdą pierwsze obawy, od razu skonsultować się z lekarzem? Przeczytaj jakie są niepokojące objawy, których nie powinnaś ignorować i jakie są potencjalne rozwiązania zwiększające szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego