Forum Starając się - ogólne TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
Odpowiedz

TESTOWANIE- SIERPIEN 2017

Oceń ten wątek:
  • Ellka Autorytet
    Postów: 2387 768

    Wysłany: 8 sierpnia 2017, 09:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    s1985, dmucham i chucham :)
    Jeśli będzie ok, to będę miała do sprzedania zawiruskowane testy owu i testy ciążowe ;)

    s1985, mi88 lubią tę wiadomość

    Lista Staraczek
    https://robotkiszydelkoweivuli.blogspot.com/
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • Rene Autorytet
    Postów: 3900 1753

    Wysłany: 8 sierpnia 2017, 09:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ellka wrote:
    Rene, dzięki kochana:*
    Ja robiłam nordtest firmy nordfarm. Czułość 10. Zamawiałam je w aptece gemini
    ok dzięki za info:-)
    nadal nie mogę uwierzyć że sie udało i że tyle dziewczyn zafasolkowało super:-)teraz czekamy na focie z usg,a dziewczyny przed testowaniem focie pozytywnych testów:-)

    justysbp, Ellka lubią tę wiadomość

    Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • s1985 Autorytet
    Postów: 6110 5585

    Wysłany: 8 sierpnia 2017, 09:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ellka wrote:
    s1985, dmucham i chucham :)
    Jeśli będzie ok, to będę miała do sprzedania zawiruskowane testy owu i testy ciążowe ;)
    Ja nadal czekam na owu :-\

    2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
    NEVER GIVE UP
    Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18
  • Ellka Autorytet
    Postów: 2387 768

    Wysłany: 8 sierpnia 2017, 09:08

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    S1985, podejrzany spadek. Może na dniach wyznaczy?

    Lista Staraczek
    https://robotkiszydelkoweivuli.blogspot.com/
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • justysbp Przyjaciółka
    Postów: 110 123

    Wysłany: 8 sierpnia 2017, 09:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene wrote:
    ok dzięki za info:-)
    nadal nie mogę uwierzyć że sie udało i że tyle dziewczyn zafasolkowało super:-)teraz czekamy na focie z usg,a dziewczyny przed testowaniem focie pozytywnych testów:-)

    Bardzo się cieszę, że tu do Was dołączyłam, bo chyba te dobre fluidy od Was cud sprawiły ;)
    Nie mogę się doczekać wizyty, żeby usłyszeć od lekarza, że naprawdę jestem, bo ciągle nie wierzę, że się udało ;)
    Mam nadzieję, że do końca tabelki będą takie wyniki jak dotychczas!!! :)

    s1985 lubi tę wiadomość

    eikt3e3kj1qmtans.png
  • Rene Autorytet
    Postów: 3900 1753

    Wysłany: 8 sierpnia 2017, 09:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    s1985 wrote:
    Poproszę kilo wirusów :-D
    '*+¤~^¤ łap:-)

    s1985 lubi tę wiadomość

    Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Ellka Autorytet
    Postów: 2387 768

    Wysłany: 8 sierpnia 2017, 09:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kiedy mówicie rodzinie że się udało?

    Lista Staraczek
    https://robotkiszydelkoweivuli.blogspot.com/
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 1814 576

    Wysłany: 8 sierpnia 2017, 09:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A po ilu cyklach Wam się udało ?:)

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono

    Badanie na październik Kiry-czekam na wyniki

    Suple ona. Pregna start, wiesiołek, euthyrox 75,

    Suple On. Complex B, Witamina C 500, Witamina E

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe
  • Rene Autorytet
    Postów: 3900 1753

    Wysłany: 8 sierpnia 2017, 09:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    justysbp wrote:
    Bardzo się cieszę, że tu do Was dołączyłam, bo chyba te dobre fluidy od Was cud sprawiły ;)
    Nie mogę się doczekać wizyty, żeby usłyszeć od lekarza, że naprawdę jestem, bo ciągle nie wierzę, że się udało ;)
    Mam nadzieję, że do końca tabelki będą takie wyniki jak dotychczas!!! :)
    suuuper:-)szczęśliwy wątek
    dziewczyny jak już będę na lapku to poproszę o daty wizyt to wpiszę do tabelki i nie bedzie bałaganu i szukania kto kiedy ma wizytę.nie chcę obarczać Elki bo robi bardzo dużo przy tabelce. Dziękuję Ci za pomoc

    Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Rene Autorytet
    Postów: 3900 1753

    Wysłany: 8 sierpnia 2017, 09:19

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MałaMi90 wrote:
    A po ilu cyklach Wam się udało ?:)
    to jest mój 4cykl

    Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Rene Autorytet
    Postów: 3900 1753

    Wysłany: 8 sierpnia 2017, 09:21

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ellka wrote:
    A kiedy mówicie rodzinie że się udało?
    planuję jak już będzie serduszko i będzie wszystko ok

    Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • mamamarysi Przyjaciółka
    Postów: 101 22

    Wysłany: 8 sierpnia 2017, 09:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkim dziewczynom w ciąży gratuluję! Super! A ja się chyba nawet nie doczekam owulacji, a co dopiero ciąży...

    Marysia 21.12.2016

    c2ce02cf6fc4973cee1f848956fdcf72.png
  • Tynka 89 Koleżanka
    Postów: 58 27

    Wysłany: 8 sierpnia 2017, 09:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się dziś nasiliły brązowe plamienia więc pewnie okres się rozkręci, wczoraj negatywny test. Przeskakuje na wrzesień, wtedy na bank się uda :)

    7b5da9f492d80ba9da03c533717c0bc5.png
  • Bluecat Ekspertka
    Postów: 237 91

    Wysłany: 8 sierpnia 2017, 09:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ela, Rene, ja poproszę od Was tone wirusków ;) :P

    https://ovufriend.pl/graph/57e739b00683b84812df3506191a8272
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 8 sierpnia 2017, 09:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ellka wrote:
    A kiedy mówicie rodzinie że się udało?
    mąż oczywiście
    Siostry wiedzą. Reszta za 2 miesiące. Po cp i wygadaniu wszystkim w 6 tyg ciąży, tydzień później ją stracilam. :-(

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2017, 09:29

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 8 sierpnia 2017, 09:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MałaMi90 wrote:
    A po ilu cyklach Wam się udało ?:)

    Od straty w 3 cyklu. Ale jak ruszyl komplet pozostswiony jajnik+jajowód.

  • Truskaweczka250 Autorytet
    Postów: 1573 1225

    Wysłany: 8 sierpnia 2017, 09:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey dziewczynki, wczoraj miałam monitoring i musiałam ochłonąć trochę bo jestem rozbita tym wszystkim, i tym że się dowiedziałam ze nadal owulacji nie było, pęcherzyk już bardo duży 23mm z wzgórkiem jajnośnym i nadal nic, nadal mam czekać do piątku ale w piątek już może być za późno jeśli nie pęknie :( także nic z teg nie wyjdzie mam doła i wgl czuje sie taka zdezorientowana co sie dzieje co mc i nic może to właśnie wina tych pęcherzyków że nie pękają i się wchłaniają.
    Od dzisiaj miałam brać dupka ale i tem spadła wiec nie będę już wgl go brać bo po co :( od jutra chyba znikam nie widzę sensu w tym że jeżdżę i sie tym interesuje a na moje pytanie do gina czy w piątek nie będzie za późno jeśli nie pęknie? to On: "co ma być to i tak będzie" :( po tych słowach zrobiło mi sie smutno żę pewnie nic nie wyjdzie.
    A tak poza tym to Gratuluję tym co sie udało.

    25.png
    https://www.maluchy.pl/li-73052.png
    Mili <3
  • Rene Autorytet
    Postów: 3900 1753

    Wysłany: 8 sierpnia 2017, 09:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bluecat wrote:
    Ela, Rene, ja poproszę od Was tone wirusków ;) :P
    ¤,'+¤*>+*"proszę bardzo;-)

    Bluecat lubi tę wiadomość

    Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 8 sierpnia 2017, 09:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga26 wrote:
    Key gratulacje :) mam wczorajsze wyniki.
    TSH 1,63
    Beta 2400 mIU/ml
    Progesteron 18,92 ng/ml
    Jutro sprawdzam przyrost bety. Dziewczyny poradźcie... Czy ten progesteron nie jest za niski? Nie biorę luteiny.


    A masz może zakres obok przy progesteronie? Ja po ovu miałam 16, ale są różne normy lab.

    Duża beta a dzień wcześniej ode mnie testowalas.

  • loteria Przyjaciółka
    Postów: 109 21

    Wysłany: 8 sierpnia 2017, 09:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej słyszałam że tu są jakieś czary czy ktoś mnie zarazi na 29 sierpnia ? Pliss :-P

    jagodowa91, s1985 lubią tę wiadomość

‹‹ 65 66 67 68 69 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego