TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
s1985, dmucham i chucham
Jeśli będzie ok, to będę miała do sprzedania zawiruskowane testy owu i testy ciążowes1985, mi88 lubią tę wiadomość
-
Ellka wrote:Rene, dzięki kochana:*
Ja robiłam nordtest firmy nordfarm. Czułość 10. Zamawiałam je w aptece gemini
nadal nie mogę uwierzyć że sie udało i że tyle dziewczyn zafasolkowało super:-)teraz czekamy na focie z usg,a dziewczyny przed testowaniem focie pozytywnych testów:-)justysbp, Ellka lubią tę wiadomość
-
Ellka wrote:s1985, dmucham i chucham
Jeśli będzie ok, to będę miała do sprzedania zawiruskowane testy owu i testy ciążowe2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
S1985, podejrzany spadek. Może na dniach wyznaczy?
-
Rene wrote:ok dzięki za info:-)
nadal nie mogę uwierzyć że sie udało i że tyle dziewczyn zafasolkowało super:-)teraz czekamy na focie z usg,a dziewczyny przed testowaniem focie pozytywnych testów:-)
Bardzo się cieszę, że tu do Was dołączyłam, bo chyba te dobre fluidy od Was cud sprawiły
Nie mogę się doczekać wizyty, żeby usłyszeć od lekarza, że naprawdę jestem, bo ciągle nie wierzę, że się udało
Mam nadzieję, że do końca tabelki będą takie wyniki jak dotychczas!!!s1985 lubi tę wiadomość
-
A kiedy mówicie rodzinie że się udało?
-
A po ilu cyklach Wam się udało ?Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
justysbp wrote:Bardzo się cieszę, że tu do Was dołączyłam, bo chyba te dobre fluidy od Was cud sprawiły
Nie mogę się doczekać wizyty, żeby usłyszeć od lekarza, że naprawdę jestem, bo ciągle nie wierzę, że się udało
Mam nadzieję, że do końca tabelki będą takie wyniki jak dotychczas!!!
dziewczyny jak już będę na lapku to poproszę o daty wizyt to wpiszę do tabelki i nie bedzie bałaganu i szukania kto kiedy ma wizytę.nie chcę obarczać Elki bo robi bardzo dużo przy tabelce. Dziękuję Ci za pomoc -
Ela, Rene, ja poproszę od Was tone wirusków
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hey dziewczynki, wczoraj miałam monitoring i musiałam ochłonąć trochę bo jestem rozbita tym wszystkim, i tym że się dowiedziałam ze nadal owulacji nie było, pęcherzyk już bardo duży 23mm z wzgórkiem jajnośnym i nadal nic, nadal mam czekać do piątku ale w piątek już może być za późno jeśli nie pęknie także nic z teg nie wyjdzie mam doła i wgl czuje sie taka zdezorientowana co sie dzieje co mc i nic może to właśnie wina tych pęcherzyków że nie pękają i się wchłaniają.
Od dzisiaj miałam brać dupka ale i tem spadła wiec nie będę już wgl go brać bo po co od jutra chyba znikam nie widzę sensu w tym że jeżdżę i sie tym interesuje a na moje pytanie do gina czy w piątek nie będzie za późno jeśli nie pęknie? to On: "co ma być to i tak będzie" po tych słowach zrobiło mi sie smutno żę pewnie nic nie wyjdzie.
A tak poza tym to Gratuluję tym co sie udało. -
nick nieaktualnyAga26 wrote:Key gratulacje mam wczorajsze wyniki.
TSH 1,63
Beta 2400 mIU/ml
Progesteron 18,92 ng/ml
Jutro sprawdzam przyrost bety. Dziewczyny poradźcie... Czy ten progesteron nie jest za niski? Nie biorę luteiny.
A masz może zakres obok przy progesteronie? Ja po ovu miałam 16, ale są różne normy lab.
Duża beta a dzień wcześniej ode mnie testowalas.