TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
moniśka... wrote:ja jak zakladalam tam konto to tez mialam na poczatku problem, po jakims czasie sie udalo, wiec nie wie od czego to zalezy
sorka że tak wam tu zawracam głowę ale zależy mi na tym wyniku i jeszcze za niego zapłaciłam.Płacę to wymagam jak to się mówi -
Rene wrote:napisałam im wiadomość zobaczymy co odpiszą i czy odpiszą.....
sorka że tak wam tu zawracam głowę ale zależy mi na tym wyniku i jeszcze za niego zapłaciłam.Płacę to wymagam jak to się mówiRene lubi tę wiadomość
10 cs szczęśliwy
-
nick nieaktualny
-
Sońkaa, dzięki:*
Rene, nie mam żadnej kart rabatowej.
-
nick nieaktualny
-
Nie było mnie 2 godzinki, bo drzemka, a tu tyle żeście naskrobały;p
Rene, dzwoniłaś tam do nich o co chodzi? -
Ellka wrote:Nie było mnie 2 godzinki, bo drzemka, a tu tyle żeście naskrobały;p
Rene, dzwoniłaś tam do nich o co chodzi?
wydaję mi się że karta jest aktywna skoro rabat na badanie wszedł jak babeczka zeskanowała kod z tej karty...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2017, 13:23
-
Rene, no ale skoro dali Ci kartę to powinny być wyniki... Zadzwoń do centrali zapytać może? Przecież do piątku to kupa czasu;/
-
rene zobacz z tego linka co wczesniej wkleilam. ja w pierwszej ciazy dostalam karte ale nie zalozylam konta, karte po jakims czasie wyrzucilam razem z tym pinem do logowania ale teraz jak chce sprawdzac to patrze po nr zlecenia i zawsze mi wychodzi,
Rene lubi tę wiadomość
-
ja to nie mam szczęścia
mogłam pozostać jednak przy samych testach ciążowych....a nie bety mi się zachciało,może to jakiś znak.....eh....to se pomarudziłamWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2017, 13:40
justysbp lubi tę wiadomość