TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Sonka, no wiesz uginanie kolan i pupa góra-dół ewentualnie tył-przód
Mój to ma swoje smaki i niektórych rzeczy nie zje i koniecWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2017, 17:13
Sońkaa, nodemo lubią tę wiadomość
-
Poważny był początek upadłam na magazynie i walnęła kością ogonowa o róg palety a ta się ukruszyla i zrastają prawie 4-5 miesięcy
Teraz jest lepiej ale później miałam problemy ze stawami i rękami
Zaczęłam z fizjoterapia, dentysta i jest trochę lepiej
Ale jeszcze chce odetchnąć i być pewna ze jak wrócę do pracy czy tez pójdę do nowej to ze dam radę a nie ze zaraz wrócę na chorobowe -
Agusia_pia wrote:rene jak wyniki????
Mam pytanko ile może kosztować pakiet dla ciężarnych zapytałam o to pielęgniarkę a ona powiedziała że mam sobie dodać ceny wszystkich badań które wchodzą w skład pakietu i odjąć 15% wszystko fajnie badania są opisane jak się do nich przygotować a cen nie ma eh.... -
Sońkaa wrote:Dziewczynki, no nie wierzę... Ugotowałam ten obiad, myślę sobie zjem przed tv, odpalam i co widzę? Ukryta prawda (ambitnie, wiem ) o parze, której główny życiowy problem to kłopoty z zajściem w ciążę...aaa... Jak żyć?!
-
cennika chyba nie maja na stronie, przynajmniej nie mieli 4 lata temu, ja jak chodzilam na badania w ciazy to babka mi powiedziala ze mam wglad u niej do cennika, kilka stron mial...a przy laboratorium byl tylko cennik podstawowych badan. moze u Ciebie maja cos takiego tez dostepnego i mozna sobie skserowac
-
Rene super że działa daj znać jak tylko będą wyniki
Rene lubi tę wiadomość
-
moniśka... wrote:cennika chyba nie maja na stronie, przynajmniej nie mieli 4 lata temu, ja jak chodzilam na badania w ciazy to babka mi powiedziala ze mam wglad u niej do cennika, kilka stron mial...a przy laboratorium byl tylko cennik podstawowych badan. moze u Ciebie maja cos takiego tez dostepnego i mozna sobie skserowac
-
Hej dziewczyny, nie mój wątek, ale obserwuje dla zainteresowanych. To cennik z diagnostyki z Bielska, możliwe że w zależności od miasta ceny będą się różnić.
Rene - trzymam kciuki!!
Powodzenia dziewczynki, gratulacje dla zafasolkowanych
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a0ebfcb08685.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2017, 20:26
Ellka, moniśka..., Rene, justysbp lubią tę wiadomość
-
Rene i jak???
Rene lubi tę wiadomość