TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Rene, nie wymyślaj o żadnych znakach!. Może mają bałagan i dlatego coś pochrzanili.
-
Rene, przywołuję Cię do porządku! Ty nie masz szczęścia? Jesteś w ciąży, kobieto! Żaden to znak, tylko ciesz się tym co jest i nie myśl już o głupich labach, wszystko będzie dobrze!!! Nerwy szkodzą tylko dzidzi, to ma być najpiękniejszy czas Twojego życia, oczekujesz małego cudu, a my razem z Tobą, więc już spokojnie :* Idź po meliskę, a ja po kawę, bo coś mnie głowa rozbolała, potowarzyszę Ci
Rene lubi tę wiadomość
10 cs szczęśliwy
-
Rene kochana tulę mocno, rozumiem, co przechodzisz, bo miałam niemiłe przeżycia z diagnostyką... akurat podczas czekania na wynik beta hcg.
Wiem, że to trudne, uzbroić się w cierpliwość, ale w tym momencie to chyba jedyne co możesz zrobić.
Testy ciążowe są pozytywne, więc beta jest tylko formalnościąRene lubi tę wiadomość
Jagna 15.04.2018 -
nick nieaktualny
-
Sońkaa, co tam u Ciebie??
-
Ellka, łapię ostatnie chwilę urlopu, leniuchuję na maksa!
Nie wiem czy to przez to, że się naczytałam wczoraj dziewczyn, które miauczały o skutkach ubocznych metforminy, która jest w leku, który przyjmuję, ale mam dziś tak kondycyjnie gorszy dzień
No i czekam do wieczora na M, na jego relacje po badaniu, może mi coś niecoś opowie jednak hehe
Nooo, a jak już się zmotywuję odpowiednio to się biorę za gary, leczo dziś na kolację i schab do kanapek dla męża, żeby tego szajsu sklepowego tyle nie jadł
A tak poza tym wszystkim to mam dziś 9 dc i zaczynam odczuwać zbawienny wpływ wiesiołka i wypatruję jakiejś reakcji na metkę w jajnikach, no ale... chyba ciągle ospałe i leniwe jak ja! Więc nie ma się co dziwić
A co u Ciebie? Jak tam syneczek?10 cs szczęśliwy
-
Sońkaa, a do kiedy masz urlop? Wypoczywasz w domu?
U mnie też leczo;p ale tylko dla mnie, bo mąż oczywiście nie lubi takich rzeczy;p
Czyli teraz oczekiwanie na owu i do dzieła męża w obroty;p;p
A terrorysta właśnie grzebie w zabawkach, wywalił wszystkie z pudła i się nie może zdecydować;p Jako przerywnik prawie chodzi przy meblach, ewentualnie tańczy i się giba;p -
Ooo tańczy! To musi być piękny widok, aż mi się buziak śmieję jak sobie wyobrażam tego rozbrajającego mini terrorystę
Mój takich dań też nie lubi, ale ja tam z nim za mocno nie negocjuję, niech się cieszy, że ma coś na ciepło, bo jak wrócę do roboty to się skończy bajka hehe
A co do urlopu to już na wykończeniu, byliśmy nad jeziorem, a reszta w domciu, bo M nie może żyć bez pracy (ja nigdy tego nie zrozumiem, to jest ponad moje możliwości percepcyjne)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2017, 15:40
pilik lubi tę wiadomość
10 cs szczęśliwy
-
ja ja pracuję ale myślę już o L4 heh, ale to pewnie dopiero w październiku. no ale zobaczymy, jutro kolejna beta. daj Boże ładny przyrost.
wczorajszy wynik mnie mocno zaskoczył! nie spodziewałam się tak wysokiej.justysbp lubi tę wiadomość
-
A ja mam na odwrót mnie się marzy urlop jakieś ciepłe krajePokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
Ja jestem od ponad 3 mcy na L4 (po wypadku autem) i mam momentami wrazenie, że znam na pamiec cały internet ;p
Ale staram się, chodze na spacery, oglądam seriale w necie (nie mam tv) - mogę sporo polecić, czytam ksiązki, komiksy męza, spotykam się z kolezankami które mają maluszki i też siedza w domu i jakoś czas leciSońkaa lubi tę wiadomość