TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga, piękna beta
Chyba przestanę Was czytać bo ja mam malutką w porównaniu do Was ...justysbp lubi tę wiadomość
-
Rene wrote:i czekamy na resztę dziewczyn te które są przed ovulką i te już po, miesiąc pięknie się otworzył i pięknie się zamknie:-)
Dziś u mnie 6 dpo i wielkie nadzieje. Jutro zbadam progesteron.
Liczyłam dziś na jakieś plamienie implementacyjne, nawet włożyłam białe majtki, żeby było widać Ale nic to nie dało, jutro pewnie też będę wypatrywać...
Za to strasznie mnie bolą piersi, ale to nie po raz pierwszy, więc nie wiążę z tym wielkich nadziei (wiem, że czasem bolały tak samo, ale nie jestem pewna, w którym dniu cyklu, bo nie przywiązywałam wtedy do tego wagi).
Jedno jest pewne - przez te starania nauczę się swojego ciała i już nic mnie nie zaskoczy
Trzymajcie kciuki!!!Rene, Ellka lubią tę wiadomość
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Rene, Ale ja już raczej sprawdzać trzeci raz nie będę. Za duży stres jak dla mnie.
Idę spać, do jutra dziewuszki :-*Rene lubi tę wiadomość
-
mi88 wrote:Ja też chcę! Ja też chcę!
Dziś u mnie 6 dpo i wielkie nadzieje. Jutro zbadam progesteron.
Liczyłam dziś na jakieś plamienie implementacyjne, nawet włożyłam białe majtki, żeby było widać Ale nic to nie dało, jutro pewnie też będę wypatrywać...
Za to strasznie mnie bolą piersi, ale to nie po raz pierwszy, więc nie wiążę z tym wielkich nadziei (wiem, że czasem bolały tak samo, ale nie jestem pewna, w którym dniu cyklu, bo nie przywiązywałam wtedy do tego wagi).
Jedno jest pewne - przez te starania nauczę się swojego ciała i już nic mnie nie zaskoczy
Trzymajcie kciuki!!!jagodowa91 lubi tę wiadomość
-
Gratuluję.. ja już nie będe robić w ogóle przyrostów bo nic mi to 2 razy nie dało mimo książkowego wzrostu . Teraz będę czekać w stresie na usg po kolei . Mówie jakby się miało udać hihihi ja odkąd jestem już po owu to znowu świruję hehe te 4 lata starań nic mnie jednak nie nauczyło haha a i tak nic nie jestem w stanie zrobić i co będzie to będzie
-
Rene, gratuluje pięknej bety!!! A ja mogę zrobić progesteron 9 dpo?
Rene lubi tę wiadomość
-
Rene piękna betka:-)! Gratki! Ja chuba jak jutro nie przyjdzie @ to będę testować, będzie 13 dpo. Bo termin @ na pt. Modle się żeby nie nadeszła:-)
Dobrek nocy dziewczynki i fasolkiRene, justysbp, Aga26 lubią tę wiadomość
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Hej
Jak tam samopoczucie? U mnie dziś lekki spadek. Coś czuje, że nici w tym cyklu. -
nick nieaktualnyWitam
U mnie leje od samego rana tez mi sie nie chce pracowac - ale dzisiaj juz czwarteczek
Zazdroszcze Wam tych bet ja chyba kontrolnie sikne na test bo coz innego mi pozostalo
Twk bardzo chcialabym zeby sie Wszystkim Wam udalo. Szczerze piszac to ja mialam juz zluzowac poslady jesli by sie nie udalo. Bylam pewna ze sie nie uda wiec zaplanowalam urlop na polowe wrzesnia na Sycylii zeby wyluzowac i wrocic w dwupaku a tymczasem musze Sycylie odpuscic bo to bedzie jakos 10-11tydz ale nie chce ryzykowac. Wiec dziewczyny dobra rada - kupujcie bilety na wakacje ) tylko tanie )jagodowa91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bluecat wrote:Hej
Jak tam samopoczucie? U mnie dziś lekki spadek. Coś czuje, że nici w tym cyklu.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
s1985, mam się nie przejmować?