TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Bluecat, to malutki spadek, spokojnie:) Mierz dalej i się nie martw:*
Almond, i jak tam? SIkałaś na testa??Bluecat lubi tę wiadomość
-
ALmond chyba coś pisała w nocy
-
Witam:-)
Aga26 też mam tą kartę zniżkową w Diagnostyce,teraz zastanawiam się czy nie zrobić sobie tego pakietu dla kobiet w ciąży
Almond trzymam kciuki:-)
casteam ja też nie miałam plamienia implantacyjnego co jedynie to jednio dniowy spadek tempki w 6 dpo.Ellka miałaś rację to raczej była implantacja:-)
Bluecat jeszcze tempka może odbić może u Ciebie też jest to spadek implantacyjny tylko późniejszy niż u mnie:-) -
A ja dzisiaj strzeliłam jeszcze jednego testa, żeby wreszcie zobaczyć dwie grube wyrazne krechy a nie takie bladzioszki;)
justysbp, Truskaweczka250 lubią tę wiadomość
-
Mogę wrzucić link, bo nie wiem jak zdjęcie umieścić od razu
-
Rene, myślisz, że jest dla mnie nadzieja? Ja nie sądzę, że się udało
Ela, dawaj fotę -
W ciągu 5 minut:
https://zapodaj.net/2773d112a1752.jpg.html
Po 5 minutach:
https://zapodaj.net/8ed3ed3060480.jpg.htmlBluecat, Rene, justysbp, Angie38, Aga26 lubią tę wiadomość
-
Ellka podaj link popatrzymy
ja dziś rano byłam na powtórce bety, koło 12 melduję wynik. to będą nadłuższe 4 godz w moim życiu! no ale przeżyjemy!
kochane ciężko nadrobić zaległości na forum
wczoraj był dobry dzień ładnych wyników, modlę się aby mój dziś był ładny i kruszyna rosłaRene lubi tę wiadomość
-
Ela, super krechy!!!
Agusia, no to oby beta była wysoka
Ja się lekko podłamałam tą tempką... ale jak nie wyjdzie to trudno. -
Bluecat, póki nie ma @ zawsze jest nadzieja:)
Agusia, kciuki:) czekam na wieści niecierpliwie:) to będzie drugie badanie?Bluecat lubi tę wiadomość
-
Ech, tak wiem. No nic czekamy.
-
nick nieaktualnyHej. Ja dziś wolne. I oczywiście od rana służbowy bębni!! Spać nie mogę tak się pracą martwię. Wczoraj wróciłam po 20 do domu z roboty. Mąż mi mówi, żeby tyle nie siedzieć. A ty niedługo odbiory i co mam począć?
Oficjalnie podwyżkę mam od następnej wypłaty. Czyli nie będzie mi to nic dawać do całości przy L4. Kurczę... Bo musiałabym siedzieć tu do 4 mc. A psychicznie nie dam rady.
Wybaczcie, ale ciągle się budzę i martwię a top niedobrze dla Fasolki.
Dziewczyny gratuluję ładnych net. U mnie wychodzi 5 tydzień. Mam nadzieję, że jak pójdę do ginekologa to już prawie będzie 7 to zobaczę Cud w brzuchu z bijącym serduszkiem.
W Warszawie mega burza!!!!Rene lubi tę wiadomość
-
Bluecat wrote:s1985, mam się nie przejmować?
Bluecat lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
ja sie zastanawiam czy siknac jutro na wszelki wypadek bo wyjezdzam na weekend i nie chce miec wyrzutow ze napilam sie winka albo za bardzo sie wysilalam, tylko to dopiero bedzie 7dpo a wedlug apki 8dpo. nie wiaze jakis wielkich nadziei z tym cyklem ale nigdy nie wiadomo
-
Cześć dziewczyny. Gratuluje pozytywnych testów i pięknych wyników z bety.
Ja wczoraj byłam na usg w 13dc i jest pęcherzyk! 20mm, dostałam odrazu zastrzyk na pęknięcie.
Teraz pozostaje dużo ❤️❤️ I czekac na upragnione dwie kreseczki. Może tym razem się uda.
Pozdrawiam ciepłoEllka, Magdzia85F, Rene, Aga26 lubią tę wiadomość