Forum Starając się - ogólne TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
Odpowiedz

TESTOWANIE- SIERPIEN 2017

Oceń ten wątek:
  • Rene Autorytet
    Postów: 3902 1755

    Wysłany: 12 sierpnia 2017, 16:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MałaMi90 wrote:
    Dziewczyny Wy jesteście bardziej doświadczone w testach ciazowych ;) jakby była ciąża test by od razu wyszedł prawda? Bo sprawdziłam ten dzisiejszy z rana teraz po kilku godzinach i jest tam jakis cień. Sprawdzie proszę na Waszych negatywnych jak macie...
    a jaki masz ten test chodzi mi o nazwę i czułość

    Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • key_b Autorytet
    Postów: 577 519

    Wysłany: 12 sierpnia 2017, 16:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam u gin. Bardzo wczesna ciąża 3/4tydz. Endo 9.8, szyjka ciążowa, najpierw mówiła ze macicia wygląda na pusta, ale później znalazła malutki biały pęcherzyk, ja tam go nie widze ale skoro lekarka mówi ze jest, to pewnie jest :):):)

    50131046df9f3a11med.jpg

    Rene, Pysia89, Sońkaa, SylwiaLu, nodemo, MałaMi90, jagodowa91 lubią tę wiadomość

    16.04.2017 jestem żoną!!! ❤
    14.04.2018 jestem mamą :-)

    Tymek ❤❤❤❤ moja miłość

    czekamy na dwa bąbelki...❤❤
    8p3o43r8mb3ofhge.png
  • anusiak5 Autorytet
    Postów: 1657 522

    Wysłany: 12 sierpnia 2017, 16:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej mi też marzy sie synus i nie wiem czemu.ja jestem w trakcie poszukiwania owulki która sie ze mna bawi w kotka i myszke sadzac po temp.która robi sobie pagórki na wykresie

    anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • anusiak5 Autorytet
    Postów: 1657 522

    Wysłany: 12 sierpnia 2017, 16:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak wogole czekam az maz wroci z pracy bo ktos musi pobawic sie w hydraulika.cora bawi sie na dworze a ja ogarniam szafki w kuchni bo troche bałaganu się narobiło w nich i trzeba poukładac zawartosc odswierzyc.a wieczorem moze namówie m na igraszki.on jest specjalista od pieszczot piersi

    anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • Rene Autorytet
    Postów: 3902 1755

    Wysłany: 12 sierpnia 2017, 16:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Key_b gratuluję:-) już niedługo zobaczysz serduszko:-)
    kiesy masz następną wizytę?

    Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Rene Autorytet
    Postów: 3902 1755

    Wysłany: 12 sierpnia 2017, 16:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MałaMi90 wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/09e496b47292.jpg

    I co Wy na to?
    nie otwiera mi się wyskakuję komunikat błąd...:-(

    Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • key_b Autorytet
    Postów: 577 519

    Wysłany: 12 sierpnia 2017, 16:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rękę lekarka powiedziała ze za dwa tygodnie mam przyjść i już powinnam usłyszeć tętno

    Rene lubi tę wiadomość

    16.04.2017 jestem żoną!!! ❤
    14.04.2018 jestem mamą :-)

    Tymek ❤❤❤❤ moja miłość

    czekamy na dwa bąbelki...❤❤
    8p3o43r8mb3ofhge.png
  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 2532 827

    Wysłany: 12 sierpnia 2017, 16:19

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/48d38c72f893.jpg.html

    A teraz?;) chyba mi się nie uda wstawić przez ten telefon :(

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2017, 16:08

    s1985 lubi tę wiadomość

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7, 6,39 (02.2021)
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020), ok(24-11-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono
    Brak KIRów implantacyjnych
    NK-12.4%
    INL 10-zbyt nisko
    PAI-1

    Suple ona. Pregna start, resweratrol euthyrox 75, witamina D 2000, nac, colostrum,acard 75,

    Suple On. Supramen, maca

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe, 21,97%(11.2020) brak komórek okrągłych Hba (02.2021) 45%,
  • moniśka... Autorytet
    Postów: 950 1084

    Wysłany: 12 sierpnia 2017, 16:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    dla mnie to nie cien cienia tylko blada krecha, powtorz jutro i pojutrze, jesli jest ciaza to powinny byc juz bardziej widoczne

  • Bluecat Ekspertka
    Postów: 237 91

    Wysłany: 12 sierpnia 2017, 16:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MałaMi, no coś jest. Powtórz koniecznie jutro test :)

    https://ovufriend.pl/graph/57e739b00683b84812df3506191a8272
  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 2532 827

    Wysłany: 12 sierpnia 2017, 16:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/2b84a92f1443.jpg.html

    Rene taki miałam test

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2017, 16:27

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7, 6,39 (02.2021)
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020), ok(24-11-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono
    Brak KIRów implantacyjnych
    NK-12.4%
    INL 10-zbyt nisko
    PAI-1

    Suple ona. Pregna start, resweratrol euthyrox 75, witamina D 2000, nac, colostrum,acard 75,

    Suple On. Supramen, maca

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe, 21,97%(11.2020) brak komórek okrągłych Hba (02.2021) 45%,
  • Ellka Autorytet
    Postów: 2387 768

    Wysłany: 12 sierpnia 2017, 16:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MałaMi, jest cień:)

    Bluecat, co u Ciebie kochana?:)

    Lista Staraczek
    https://robotkiszydelkoweivuli.blogspot.com/
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 2532 827

    Wysłany: 12 sierpnia 2017, 16:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cień po kilku godzinach ale minimalna nadzieja chyba jest ;)

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7, 6,39 (02.2021)
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020), ok(24-11-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono
    Brak KIRów implantacyjnych
    NK-12.4%
    INL 10-zbyt nisko
    PAI-1

    Suple ona. Pregna start, resweratrol euthyrox 75, witamina D 2000, nac, colostrum,acard 75,

    Suple On. Supramen, maca

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe, 21,97%(11.2020) brak komórek okrągłych Hba (02.2021) 45%,
  • Ellka Autorytet
    Postów: 2387 768

    Wysłany: 12 sierpnia 2017, 16:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MałaMI, powtarzasz jutro? Który dzisiaj dpo?

    Lista Staraczek
    https://robotkiszydelkoweivuli.blogspot.com/
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 2532 827

    Wysłany: 12 sierpnia 2017, 16:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powtórzę. ;) 16dpo wg moich obliczeń

    Ellka lubi tę wiadomość

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7, 6,39 (02.2021)
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020), ok(24-11-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono
    Brak KIRów implantacyjnych
    NK-12.4%
    INL 10-zbyt nisko
    PAI-1

    Suple ona. Pregna start, resweratrol euthyrox 75, witamina D 2000, nac, colostrum,acard 75,

    Suple On. Supramen, maca

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe, 21,97%(11.2020) brak komórek okrągłych Hba (02.2021) 45%,
  • Necia124 Autorytet
    Postów: 1154 572

    Wysłany: 12 sierpnia 2017, 17:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka90 strasznie mi przykro, ale pamiętaj nadzieja umiera ostatnia i trzeba wierzyć, ze Wam się uda poprawić wyniki męża i osiągnąć cel w postaci II.

    Almond ja zamawiałam testy z allegro. I powiem ci tak niby mi wychodziły dwie kreski ale zawsze ta druga jakas taka słaba była nigdy nie dorównywała tej pierwszej testowej. Dlatego jak widziałam że jest ciemna to zakładałam że to właśnie wtedy ma być owulka. Innych nie stosowałam to nie mam porównania.

    S1985 jakie wieści? 3mam mocno kciuki by wszystko szybko się skończyło i było jak najmniej bólu dla młodego.

    Rene dalej robisz testy? Tak z ciekawości czy jak :) Ja dziś też miałam zrobić żeby zobaczyć czy Ovitrelle daje jeszcze pozytywny wynik ale ostatecznie zrezygnowałam. Stwierdziłam że szkoda kasy.

    MałaMi mam nadzieję ze zamiast @ przyjdzie II kreseczki. 16 dpo to jutro zrób z porannego moczu bo sa duze szanse na fasolke.

    Odnośnie marzeń to ja bym chciała dziewczynkę, M zawsze marzył o chłopcu a teraz mówi że dziewczynka też będzie fajna bo będzie córunia tatunia. Nie wiem jak mój cykl się skończy, bo nabawiłam się infekcji, wizyta u gin za ponad półtora tyg. Dziś mała nadzieja wlana na moje serce bo temp wzrosła. Ale czy to dobrze jak mam jakaś infekcję? Myślę że nie. Ponadto drugą noc nie mogę spać tylko się budzę. I jeszcze wczorajszy napad płaczu z wściekłości na męża. Buuu mam dość bo te starania powodują u Mie straszną nerwowość. Tyle co u mnie bo i tak się rozpisałam za bardzo.

    AAAAA i gratuluję wszystkim z pozytywnymi testami bo z osobna już nie pamiętam.

    MałaMi90 lubi tę wiadomość

    ty0qs6r.png
  • Bluecat Ekspertka
    Postów: 237 91

    Wysłany: 12 sierpnia 2017, 17:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ela, no u mnie dziś 10 dpo i wzrosła temperatura. Czekam jeszcze dwa dni i zatestuje ;)

    Ellka lubi tę wiadomość

    https://ovufriend.pl/graph/57e739b00683b84812df3506191a8272
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 12 sierpnia 2017, 17:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie bylo tak:
    Robione co 48h a ten ostatni wlasciwie ze 1-2 dni po spodziewanej @ ale czulosc 10.

    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a7da1958c5a0.jpg

    Magdzia85F, MamaNl, yvonneSW, Rene lubią tę wiadomość

  • Pysia89 Autorytet
    Postów: 504 301

    Wysłany: 12 sierpnia 2017, 17:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baaardzo Wam kochane dziękuję :****

    Oby małpa w środę nie przyszła...

    Jutro z rana zrobię test to postaram się wstawić.
    Dzisiejszy jest widoczny w dobrym świetle.
    Czy Wy na początku też ciągle ogladalyscie swój pierwszy test? :)))


    Ellka lubi tę wiadomość

  • Sońkaa Autorytet
    Postów: 582 256

    Wysłany: 12 sierpnia 2017, 17:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    casteam, ale piękne testy! Aż się uśmiechnęłam do monitora :)

    A co do wyniku po 5 min., to ja czasem robiłam bardzo wcześnie rano i później oglądałam po paru godzinach jak wstałam na dobre i nigdy niczego tam nie dostrzegłam...także MałaMi kto wie, kto wie :D :D :D

    A LH ponoć jest w budowie czy strukturze czy czymś tam (?) podobne do Beta HCG, stąd testy owu wychwytują go i dają dwie kreski, tak wyczytałam w forumowych mądrościach :)

    10 cs szczęśliwy <3

    ckaiyx8d0qvwe3ub.png
‹‹ 97 98 99 100 101 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego