TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
mi88 wrote:Ewka, strasznie mi przykro Może jest jakiś powód, że nie ma plemników? Będziecie robić posiew, badać, czy nie ma jakiejś choroby, którą da się wyleczyć?
A jeśli nie ma szans na poprawę, to myśleliście o nasieniu dawcy? Wczoraj nawet czytałam pamiętnik dziewczyny, która urodziła córeczkę, korzystali właśnie z banku nasienia - https://bellybestfriend.pl/pamietnik/sara-nasz-najwiekszy-cud,702,1.html
Ellka - pytałaś o progesteron - 32.6, o takim po cichu marzyłam
Musimy powtórzyć badanie i z 2 wynikami zgłosić się do androloga. Wtedy się okaże co dalej. Co do nasienia dawcy to oboje z mężem jesteśmy zgodni że nie. Mąż choruje na wrzodziejące zapalenie jelita, bierze leki ale jeśli to obniża plemniki to nie do takiego stopnia jak u męża -
Mi właśnie tak samo myślałam o wiesiołku . Chyba nie przerywam brania. Długo jeszcze projekt męża potrwa?
Sońka och to ciężko. Chodzi o cukier tylko czy coś jeszcze? Bo jak cukier to mogłabyś więcej tych rzeczy w niskim indeksem jeść, łatwiej by Ci było na pewno...! Współczuje takiej diety ale rozumiem - dla dzieciaczka wszystko. W sumie jakby u mnie wyszło coś co można dietą poprawić to by większa motywacja była ... ja mam mutacje leiden V no i ciężka rozmowa z lekarzem, bo zakładają że to przez to i nie chcą szukać, dlatego sama drążę. Hematolog powiedziała że przy pierwszej to nie miało raczej związku...! Glukozy nie badałam, ale cukier duzo razu w domu miałam mierzony na czczo, pop osiołkach itp. Mam ojca cukrzyka . Wiem że to nie to samo, ale jednak wyniki zawsze miałam bardzo dobre. Insulinę mi ostatnio zlecił endo o też dobra. Może doproszę się o krzywą cukrową i insulinową... będę szukać, dzięki -
Dzień dobry
-
Gratulacje Pysia dziewczyny z @ we wrześniu się uda a co do negatywu po terminie @, to może akurat później była owulacja. U mnie w 28 dc była, gdybym nie prowadziła obserwacji to czekałam bym na @ z negatywnymi testami
Pysia89, Carolline lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pysia gratulacje dobra passa powraca:D
Sonka wlasnie a gluten mozesz? U mojej coreczki podobnie jak u Anusiak, glutenu nie moze a cikoer zastapilismy ksylitolem. Jest mega alergikiem, wiec kombinacje jedzeniowe i nas sa na porzadku dziennym .
Mi się marzy synek tym razem, zobaczymy czy wrzesień przyniesie II kreseczki .
Pysia89 lubi tę wiadomość
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Dziewczyny czy ktoras z Was zamawiala testy owulcyjne z allegro? Zastanawiam sie czy sa rownie dobre jak te apteczne
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
-
Almond wrote:Dziewczyny czy ktoras z Was zamawiala testy owulcyjne z allegro? Zastanawiam sie czy sa rownie dobre jak te apteczne
-
Mi88, tak! Dieta Montignaca to strzał w dziesiątkę! Dokładnie o takie coś mi chodziło, żeby bazować na niskim IG, tylko że nie wiedziałam gdzie tego szukać, dziękuję! :**
Mój mężula też późno wraca, zjada i pada i tyle go widzę hehe Ale za kilka dni owu, więc niech lepiej ładuje akumulatory
Pysia89, ja też po cichu już Ci gratuluję! Wspaniałe wieści po wczorajszym dniu i mam nadzieję, że kolejny worek pozytywów się dzięki Tobie rozsypie :*
MałaMi, termin 2 dni temu, to gdzie jest @??? Może jest jeszcze szansa, nie kusi Cię iść na betkę??? :*
anusiak5, Almond bezglutenowe mogę, a ksylitolu nie próbowałam, może warto
Trzymam kciuki za tego syneczka :*
Co do testów z allegro, to też takie sprzeczne opinie widziałam, że nie zdecydowałam się kupić i mam domowe labo z ross.
Ellka, Pilik :* :* :*mi88, Pysia89 lubią tę wiadomość
10 cs szczęśliwy
-
A ja dziś szpitalnie syn złamał rękę w dwóch miejscach z przemieszczeniem, będzie miał zabieg nastawienia kości,oby się udał bo jeśli nie czeka go operacja i wstawienie drutów:-(2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Sońkaa wrote:s1985, o matko! To trzymamy tu kciuki, żeby wszystko poszło dobrze! Biedny maluch... :* Trzymaj się dzielnie! Chociaż to pewnie łatwo mówić... Buziaki dla Was! :*2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
dzień dobry!
s1985 brzmi poważnie nie miałam nigdy nic złamanego i na samą myśl robi mi się słabo....
U mnie dziś 17 dc, mąż poważnie "zabrał" się do roboty i nie odpuszcza żadnego dnia Przekonamy się 26 czy praca dobrze wykonana
Widzę, że sporo dziewczyn szydełkuje, ja również przez pewien czas nawet "Zawodowo", ale obecnie mam zawieszoną działalność z tego tytułu - chwilowo - wrócę do działalności i sprzedaży zapewne w ciąży - starszaki będą w przedszkolu/żłobku i będę miała więcej czasu. Póki co dziergam dla siebie i przyjaciół, uwielbiam to
Nie będę tutaj podawała nazwy mojej działalności, nie chciałabym zostać "rozpoznana" - nikt nie wie o naszych planach powiększenia rodziny i wolałabym żeby tak zostało Gdyby któraś z Was chciała zerknąć na moją stronę to podam w prywatnej wiadomości.
Teraz robię kocyk dla synka mojej koleżanki, będzie w takie poprzeczne pasy - błękit, grafit i beż. no i może wreszcie dokończę spódnicę dla siebie i koc leżą i proszą: dokończ mnie, mnie mnie proszę dokończ mnieJagna 15.04.2018 -
s1985 wrote:Duże nerwy płakałam razem z nim i miałam pretensje sama do siebie że to moja wina :'(10 cs szczęśliwy
-
s1985 wrote:Duże nerwy płakałam razem z nim i miałam pretensje sama do siebie że to moja wina :'(
Trzymajcie się, będzie dobrze :* eh biedny maluch, niech szybko wraca do zdrówka :*. s1985 napewno to nie z twojej winy Kochana, przesyłam moc uścisków dla Was