🌞 Testujemy w czerwcu 🌞
-
WIADOMOŚĆ
-
milaa wrote:Dostalam plamienia 😭😭
-
U mnie dziś na powtórzonym teście ciemne dwie kreseczki☺️
Nie idę na betę, mam wizytę u gin 23 czerwca. Żeby się nie stresować liczbami i ich przyrostami zaczekam do kontroli...
Ale powiem Wam, że zmęczenie mega i weekend i dziś to drzemki w ciągu dnia. Być może pogoda ma też na to wpływ, podejrzewam, że prześpię całe wakacje 🤣 (jestem nauczycielką)natkurka, StaraniowaOna, jagodowaaa lubią tę wiadomość
-
https://zapodaj.net/dff90e15318dc.jpg.html
Witam czy wy też coś widzicie, ja na żywo widzę cały czas ale ciężko mi zrobić zdjęcie więc je tylko wyostrzylam.
Staramy się z partnerem ponad rok i nie chce się nakręcać.
Test dzisiaj popołudniowy.
Czy wogole wyostrzanie takiego zdjęcia ma sens ?
Miesiączke powinnam dostać dziś. Choć zdarzały się przesunięcia o dzień czy dwaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2022, 19:25
-
Misia1234 wrote:https://zapodaj.net/dff90e15318dc.jpg.html
Witam czy wy też coś widzicie, ja na żywo widzę cały czas ale ciężko mi zrobić zdjęcie więc j
Miesiączke powinnam dostać dziś. Choć zdarzały się przesunięcia o dzień czy dwa
Niby coś widać, różnie to może być. U mnie wychodziła kilka razy i okazało się ze to tylko kreska testowa. Najlepiej powtórzyć ranoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2022, 19:28
-
Cześć dziewczynki! ❤
Zaczęliśmy starać się o dzidzie i myślę, że super byłoby do Was dołączyć ❣️
Ostatnia miesiączka była 23 maja, teraz myślę że testowanie 22 czerwca. Ogólnie podjęliśmy decyzję o staraniach o dzidzie w czasie kiedy mogłam być już po owulacji więc na ten cykl się jakoś bardzo nie nastawiam ale kto wie kto wie..
W domu już jedna córeczka jest, prawie dwulatka która czeka na rodzeństwo 😁 a my po cichu liczymy teraz na synka co by była parka ale co by nie było najważniejsze aby zdrowe 😍
A coś o mnie - to mam 21 lat i nie wiem co więcej mogę powiedzieć 😂
Trzymam za wszystkie mocne kciuki! 💜💜natkurka lubi tę wiadomość
1 𝑐𝑦𝑘𝑙 𝑠𝑡𝑎𝑟𝑎𝑛 - styczeń 2022 ⚪
❌ przerwane starania od lutego do maja 2022 ❌
2 𝑐𝑦𝑘𝑙 𝑠𝑡𝑎𝑟𝑎𝑛 - czerwiec 2022 -
Misia1234 wrote:https://zapodaj.net/dff90e15318dc.jpg.html
Witam czy wy też coś widzicie, ja na żywo widzę cały czas ale ciężko mi zrobić zdjęcie więc je tylko wyostrzylam.
Miesiączke powinnam dostać dziś. Choć zdarzały się przesunięcia o dzień czy dwa
Ja w ogóle w te linki nie moge wejść...nie wiem czemu -
Hej, chciałabym dołączyć będę testować dopiero 28 czerwca, bo na wtedy przypada pierwszy dzień spodziewanej @. Liczę, że tym razem nie przyjdzie.
natkurka lubi tę wiadomość
Mama x 2. Staramy się o trzecie dziecko (czerwiec- piąty cykl starań).
👧 10.2016 ❤️
👧 01.2019 ❤️
👧/🧑 ??? -
Raskar w jakim wieku są twoje maluchy? Widziałam na innym forum że w pierwszą ciążę udało się zajść w pierwszym cyklu, to tak jak u nas a teraz już jest ciężej 😌
Staraliśmy się już w styczniu, lutym ale później musieliśmy przerwać starania z przyczyn zdrowotnych i teraz wracamy do ponownych starań. Jak się nie uda w tym cyklu (trochę wątpię bo decyzję podjęliśmy prawdopodobnie już po owulacji) to planuje kupić testy owulacyjne bo wcale nie odczuwam jej.1 𝑐𝑦𝑘𝑙 𝑠𝑡𝑎𝑟𝑎𝑛 - styczeń 2022 ⚪
❌ przerwane starania od lutego do maja 2022 ❌
2 𝑐𝑦𝑘𝑙 𝑠𝑡𝑎𝑟𝑎𝑛 - czerwiec 2022 -
okruszek wrote:Raskar w jakim wieku są twoje maluchy? Widziałam na innym forum że w pierwszą ciążę udało się zajść w pierwszym cyklu, to tak jak u nas a teraz już jest ciężej 😌
Staraliśmy się już w styczniu, lutym ale później musieliśmy przerwać starania z przyczyn zdrowotnych i teraz wracamy do ponownych starań. Jak się nie uda w tym cyklu (trochę wątpię bo decyzję podjęliśmy prawdopodobnie już po owulacji) to planuje kupić testy owulacyjne bo wcale nie odczuwam jej.
6 lat i 3 lata przy pierwszym dziecku stwierdziliśmy "a dobra, spróbujemy" i się udało, choć nie wierzyłam, że w ogóle jest to możliwe. Szczerze zapomniałam w ogóle o tym, że spróbowaliśmy. Nie zwróciłam uwagi, że okres mi się spóźniał, bo wtedy było to u mnie całkiem normalne. A mój mąż doskonale pamiętał i zwracając uwagę na to, że zrobiłam się jakaś dziwnie śpiąca kupił testy, a tam niespodzianka, dwie kreski przy drugim dziecku to był hit, bo brałam tabletki anty i niemałe było nasze zdziwienie a teraz, gdy próbujemy w pełni świadomie zajść w trzecią ciąże, to jest problem ale zdaje sobie sprawę z tego, że piąty cykl to jeszcze nie jest tak dużo. Trzymam kciuki za WasOla111 lubi tę wiadomość
Mama x 2. Staramy się o trzecie dziecko (czerwiec- piąty cykl starań).
👧 10.2016 ❤️
👧 01.2019 ❤️
👧/🧑 ??? -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca, 15:26
Ewelina9 lubi tę wiadomość
19.10.23 kontrolna cytologia - wyniki za 3 tygodnie.
15.11.23 - stwierdzono obecność nieprawidłowych komórek nabłonkowych.
Komórki nabłonka płaskiego: LSIL - zmiany śródnabłonkowe stopnia niskiego obejmujące koilocytozę (HPV) i możliwość CIN1 (dysplazji małego stopnia).
Grupa PAP III. 😪 Lek albothyl, ponowna cytologia za 6 miesięcy. Lek przerwany z powodu reakcji alergicznej.
04.04 - 09.04.24 oddział neurologiczny. Pobyt w szpitalu z powodu omdlenia i drgawek z dnia 07.02.24
10.04.24 - kontrolna wizyta ginekolog + cytologia, czas oczekiwania na wynik 3tyg.
29.04.24 - Wizyta endokrynolog
09.05.24 - Wizyta kontrolna oddział endokrynologii ginekologicznej.
27.05.24 - kolposkopia z pobraniem wycinków, wyłyżeczkowanie. Wyniki za 4-6tyg.
08.07.24 - zabieg konizacji szyjki macicy
🔴 Od sierpnia 2023 brak starań. 🔴 -
jagodowaaa wrote:Ewelinka, jestem z Tobą. Ja jeszcze czekam na okres, ale dzisiaj spadek temperatury do 36.87, test rano negatywny. Wrzuciłam do kosza po 5 minutach. Nie było sensu się dopatrywać nawet cienia. Smutno i przykro, ale może po nowym roku się uda.. Trzymam za Ciebie kciuki mocno!
U mnie za to temperatura utrzymuje się cały czas 36,9 ale dzisiaj ból jakby miała przyjść już @ wiec obawiam się ze nic z tego