🌞 Testujemy w czerwcu 🌞
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj było testowanie. Wyszły mi 2 kreski na teście. Według aplikacji dzisiaj wskazuje 4tc+5dzien.
Biorę tabletki na prolaktyne (Dostinex 1/4 tabletki), na tarczycę (Euthyrox 50) oraz na stabilizację cukru we krwi Glucopghage 500XR.
Nie chce zaszkodzić maluszkowi przyjmowanymi tabletkami.
Czy mogę się na wtorek umówić do lekarza? Nie będzie za wcześnie aby mógł coś powiedzieć?
To będzie 5tc+0.
Chodzę prywatnie do ginekologa i tylko we wtorki przyjmuje w gabinecie.eRKow., StaraniowaOna, Ferox, jagodowaaa lubią tę wiadomość
-
milaa wrote:Wczoraj było testowanie. Wyszły mi 2 kreski na teście. Według aplikacji dzisiaj wskazuje 4tc+5dzien.
Biorę tabletki na prolaktyne (Dostinex 1/4 tabletki), na tarczycę (Euthyrox 50) oraz na stabilizację cukru we krwi Glucopghage 500XR.
Czy mogę się na wtorek umówić do lekarza? Nie będzie za wcześnie aby mógł coś powiedzieć?
To będzie 5tc+0.
Chodzę prywatnie do ginekologa i tylko we wtorki przyjmuje w gabinecie.
Gratulacje:) oczywiście że tak, będzie już widać pęcherzyk. Ja też byłam w 1 ciąży na 1 wizycie właśnie w 5 tyg lub nawet kilka dni wcześniej i było już widać piękną dorodną kropeczke:) -
Ola111 wrote:Gratulacje:) oczywiście że tak, będzie już widać pęcherzyk. Ja też byłam w 1 ciąży na 1 wizycie właśnie w 5 tyg lub nawet kilka dni wcześniej i było już widać piękną dorodną kropeczke:)
Dziękuję za odpowiedź 😍 chciałabym dbac o siebie i maleństwo jak najlepiej -
milaa wrote:Wczoraj było testowanie. Wyszły mi 2 kreski na teście. Według aplikacji dzisiaj wskazuje 4tc+5dzien.
To będzie 5tc+0.
Chodzę prywatnie do ginekologa i tylko we wtorki przyjmuje w gabinecie.
Gratuluję!
Który dzień po owulacji testowałas? U mnie testowanie wg moich obliczeń 3tc+3, a wizytę u lekarza mam też zaplanowana na 23 czerwca (i mój mąż ma wtedy urodziny)
Tak myślę że zrobię jutro jeszcze jeden test, jak wyjdzie ładna kreska to daruję sobie betę przed wizytą u lekarza, żeby się nie stresować przyrostami.
A dziś mnie tak ciągnie po lewej stronie, ze szok...natkurka lubi tę wiadomość
-
eRKow. wrote:Gratuluję!
Który dzień po owulacji testowałas? U mnie testowanie wg moich obliczeń 3tc+3, a wizytę u lekarza mam też zaplanowana na 23 czerwca (i mój mąż ma wtedy urodziny)
Tak myślę że zrobię jutro jeszcze jeden test, jak wyjdzie ładna kreska to daruję sobie betę przed wizytą u lekarza, żeby się nie stresować przyrostami.
A dziś mnie tak ciągnie po lewej stronie, ze szok... -
eRKow. Gratuluję! 😘
milaa Gratuluję! 😘
Ja mam testować niby 17 czerwca ale jak to przeliczyłam to ogólnie @ mam dostać 15 czerwca i wiecie co zrobiłam? Test! No i oczywiście biało, nie mam objawów 😔 a przed pierwszym poronieniem piersi jak arbuzy na kilka dni wcześniej a przy drugim nie pamietam czy przed wiem że później cały czas macałam i bolały (bo mój gin mówił że jeśli piersi bolą to ciąża żywa) i teraz cały czas chodzę i też je macam.🤣
Ewelina9, eRKow. lubią tę wiadomość
-
Ja tez testowałam i bialutko (13dpo), w środę powinna przyjść @. Od trzech dni bolą mnie sutki, wczoraj wieczorem dwie kropelki krwi i przy tym przez pół godziny ból lewego jajnika. Dzisiaj rano byłam pewna, ze przyszedł okres, jakoś dużo śluzu.
Powtórzę pewnie we wtorek test:)
eRKow., Pomarańczowa lubią tę wiadomość
-
Ewelina9 wrote:Ja tez testowałam i bialutko (13dpo), w środę powinna przyjść @. Od trzech dni bolą mnie sutki, wczoraj wieczorem dwie kropelki krwi i przy tym przez pół godziny ból lewego jajnika. Dzisiaj rano byłam pewna, ze przyszedł okres, jakoś dużo śluzu.
Powtórzę pewnie we wtorek test:)Ewelina9 lubi tę wiadomość
-
Ewelina9 wrote:Rozumiem to to był mój trzeci test w tym cyklu, 8dpo nie testowałam, bo jestem po ovitrelle, wiec wiedziałam ze mógłby jeszcze wyjść fałszywie dodatni
Sama sobie to mówię ale oczywiście nie dociera to do mnie. Jak testowałam przed pierwszym poronieniem to druga słaba bardzo kreska wyszła dzień po planowanej @ a przy drugiej robiłam bete więc spokojnie (wiem że ciężko). -
milaa wrote:Boje się tylko ze pójdę na wizytę i nic nie będzie jeszcze widać we wtorek. Ale ze względu na przyjmowane leki wole nie ryzykować. We wtorek to według moich obliczeń od ostatniej miesiaczki będzie 5tc+0
Idź 😊 będziesz spokojniejsza a o to chodzi 😊 -
Dziewczyny ja dzisiaj 14dpo, wczoraj test biały a dzisiaj od 5 okropny ból brzucha, myślałam ze mnie rozerwie od srodka i tak przez 2h, aż nie mogłam spac, byłam pewna ze @ przyszła ale póki co nie..
już jestem pewna ze przyjdzie, wiec zaczynam się godzić z tym, ze znowu się nie udało, 10 cykl za mną, ciekawe ile jeszcze takich rozczarowań -
Ewelina9 wrote:Dziewczyny ja dzisiaj 14dpo, wczoraj test biały a dzisiaj od 5 okropny ból brzucha, myślałam ze mnie rozerwie od srodka i tak przez 2h, aż nie mogłam spac, byłam pewna ze @ przyszła ale póki co nie..
już jestem pewna ze przyjdzie, wiec zaczynam się godzić z tym, ze znowu się nie udało, 10 cykl za mną, ciekawe ile jeszcze takich rozczarowań
Póki nie ma okresu jest nadzieja! Ja też zaczynam się powoli martwić. W środę powinnam mieć okres i chyba go jednak dostanę ;( szyjka zaczęła się mocno obniżać a ja od rana czuje ból w podbrzuszu -
Różyczka954 wrote:Póki nie ma okresu jest nadzieja! Ja też zaczynam się powoli martwić. W środę powinnam mieć okres i chyba go jednak dostanę ;( szyjka zaczęła się mocno obniżać a ja od rana czuje ból w podbrzuszu
Trzymam kciuki za ciebie❤️ Może jednak w środę nie przyjdzie okres i będziemy obie się cieszyć -
Ola111 wrote:Ja uważam, że nie i będzie piękny pęcherzyk jesteś w 5 tyg tak? Od 7 może, ale nie musi jeszcze, zacząć bić serduszko.
Będzie widać