🌺 Testujemy w maju 🌺
-
WIADOMOŚĆ
-
Implantacja niby od 6 dnia jest możliwa No ale nie nakręcam się. Może to......(w sumie nie wiem co)
Dobrej nocy dziewczyny! Oby jutrzejszy dzień przyniósł nam duzo dobrych wieści 🤞Asia28000, Żelka1990, Księżna, Ewiwi lubią tę wiadomość
18.01.2021 cudowna 👶 18cs
Luty 2022- Projekt rodzeństwo
👩🦰 33
👩🦲41
Lipiec: ovitrelle + duphaston, progesteron 22,6 ❌
Sierpień: badanie nasienia morfologia 2%❌ prędkość ❌ ruch postępowy ❌ żywotność ✅
19.08.22
10dpo ⏸
11dpo beta 21
13dpo beta 93
15 dpo beta 336
Kropeczek ❤ -
Dodam tylko jeśli chodzi o dong, że ma przeciwskazania jak każdy lek czy tez ziolo Np przeciwskazaniem są przebyte poronienia
👩🦰 33
👩🦲41
Sierpień: badanie nasienia morfologia 2%❌ prędkość ❌ ruch postępowy ❌ żywotność ✅
19.08.22
10dpo ⏸
11dpo beta 21
13dpo beta 93
15 dpo beta 336
Kropeczek ❤ -
Hej dziewczyny obserwowałam dziś, trzymam za Was kciukasy ✊
Niech Bety rosną 💗
Ja dziś 1dc, na który już czekałam. Bo znacie to, kiedy już wiem ze cykl stracony czekam tylko na kolejny bo to nowa szansa 🌸
Mąż miał jechać na delegacje na drugi koniec polski, wypadał cały tydzień gdzie będzie owu i zdecydowaliśmy ze musimy postarać się na 1000% i odwoła ten wyjazd.
Wiec teraz odliczanie do owu, będę sikać od 7dc 😅
Jestem pozytywnie nastawiona, zamówiłam dziś kolejne testy owu i akurat ten sam sprzedający miał żel wspomagający poczęcie. Czy któraś z was próbowała?
Księżna lubi tę wiadomość
-
Nowa staraczka wrote:Kochane moje powiedzcie mi w takim razie. .z takim progesteronem spisać cykl na straty ?
Hej, 7 dni przed miesiączka to ile dni po owulacji? Jak długa masz fl ?
Dla porównania w tym cyklu mój progesteron 2 dni przed miesiączka czyli 11 dni po owulacji wynosił 3,61. -
Asia28000 wrote:Hej, 7 dni przed miesiączka to ile dni po owulacji? Jak długa masz fl ?
Dla porównania w tym cyklu mój progesteron 2 dni przed miesiączka czyli 11 dni po owulacji wynosił 3,61.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2022, 22:33
-
Westie wrote:Dziewczyny,zabijcie mnie! Testowanie mam 11.05,w nocy spać do 5:30 nie mogłam bo myślałam,czytałam i się nakręcałam... Wyczytałam, że testy owulacyjne czasami mogą pokazywać ciążę. I oczywiście co zrobiłam? Test owulacyjny! Druga kreska wyszla wyraźna ale nie tak intensywna jak testowa,trochę jej brakowało. No i oczywiście,głupia ja, nakręcam się znowu. Dzisiaj 28 dc. Zróbcie coś ze mną 😭 Bo sama się zadręczę 😕
Ja tez tak zrobilam w poprzednim cyklu, tez zrobilam sobie nadzieję, a przyszedł okres. Ja się doczytałam, ze to naturalne, ze lh jeszcze raz podnosi się na chwilę przed okresem. Testy owu pokazują ciążę, ale kiedy robi się je nie wcześniej niż w terminie spodziewanej miesiączki lub później. -
Żelka1990 wrote:Kurczę jak na złość! Dzisiaj nie mam tych wyników badan a dzisiaj mnie przestały bolec piersi🙈🙈🙈 w ogóle wydaje mi się ze dzisiaj mnie puściły wszystkie objawy. A jutro mam termin okresu 🫥🫥🫥
🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów do 9 tygodnia, a wiedziałam, że jestem w ciąży, bo zaczęłam też z OF. A potem🙈do 14 tygodnia leżałam i umierałam. 😅 Także różnie może być. Teraz tez mi od 2 dni odpuściły bole, a okres za 4 dni i piersi wrażliwych tez nie mam, a zawsze po owu mam i to podobno pierwsze objawy tez ciąży, także z tym tez różnie jest. Moze lekko cięższe są. Temp. poszla w górę. Jutro 12dpo robie pierwszy test z pierwszego moczu, bo testowałam juz, ale z drugiego moczu i jeden pozytywny, a drugi negatywny. Trzymajcie kciuki.Żelka1990 lubi tę wiadomość
-
Wybaczcie, nie przeczytałam dzisiejszych wiadomości.. ale brzuch mnie tak boli, że musiałam odpuścić ten temat z głowy. Poczytam jutro
A u mnie wyczekany 1dc.. tak wyczekany, bo ten cykl to jakaś masakra pod katem samopoczucia i chciałam już nowy.. teraz czekam aż @ minie i brzuch przestanie w końcu boleć. -
Nowa staraczka wrote:Badany 7/8 dni po owulacji, owulacja sprawdzona testami i na usg byłam około 3/4 dni po owulacji to progesteron był 2.5...
W przyszłym cyklu zbadaj proga 7 dpo -
Cześć dziewczyny w nowym dniu. Milego dnia dla wszystkich!☀️⚘
Niedlugo wybieram się na badanie progesteronu ale kusi mnie dodatkowo zrobić betę. Mysle jednak że 7 dni po domniemanej owu to szaleństwo, prawda?
Żelka, Marcysia jak dzis wasze nastroje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2022, 06:24
👩🦰 33
👩🦲41
19.08.22
10dpo ⏸
11dpo beta 21
13dpo beta 93
15 dpo beta 336
Kropeczek ❤ -
slowmotion wrote:Cześć dziewczyny w nowym dniu. Milego dnia dla wszystkich!☀️⚘
Niedlugo wybieram się na badanie progesteronu ale kusi mnie dodatkowo zrobić betę. Mysle jednak że 7 dni po domniemanej owu to szaleństwo, prawda?
Żelka, Marcysia jak dzis wasze nastroje?
Ja się boje okropnie CP wiec mój nastrój okropny. Ja mam wykupione wakacje i lecimy 21 maja jeśli cokolwiek jest nie tak to nie polecę. Mam nadzieje, ze mój mąż chociaż poleci bo 13 tys to jest ogromna kwota.
Wczoraj się naczytałam o takich małych przyrostach bety i u każdej dziewczyny się kończyło albo poronieniem w dalszym tyg albo ciąża ektopowa.
Wczoraj jeszcze myślałam ze może to CB u mnie i na dniach okres a dzisiaj duży skok temp -
Nie zrobiłam. Nie chce i nie będę się nakrecac.
Bardzo Ci współczuję tej sytuacji i tego co przeżywasz obecnie. Najgorsza jest chyba niepewnosc. A dodatkowo te wakacje 😔 pewnie w Twojej sytuacji robiłabym dokladnie to samo. Niestety tez tak mam, że analizuje. Przytulam Cie wirtualnie i mam nadzieje, ze skonczy się to dobrze!!🤗
Kiedy będzie wiadomo cos więcej?18.01.2021 cudowna 👶 18cs
👩🦰 33
👩🦲41
19.08.22
10dpo ⏸
11dpo beta 21
13dpo beta 93
15 dpo beta 336
Kropeczek ❤ -
Księżna wrote:Ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów do 9 tygodnia, a wiedziałam, że jestem w ciąży, bo zaczęłam też z OF. A potem🙈do 14 tygodnia leżałam i umierałam. 😅 Także różnie może być. Teraz tez mi od 2 dni odpuściły bole, a okres za 4 dni i piersi wrażliwych tez nie mam, a zawsze po owu mam i to podobno pierwsze objawy tez ciąży, także z tym tez różnie jest. Moze lekko cięższe są. Temp. poszla w górę. Jutro 12dpo robie pierwszy test z pierwszego moczu, bo testowałam juz, ale z drugiego moczu i jeden pozytywny, a drugi negatywny. Trzymajcie kciuki.
No i negatywny wyszedl...nie rozumiem. Temp.w górze.😔 -
slowmotion wrote:Cześć dziewczyny w nowym dniu. Milego dnia dla wszystkich!☀️⚘
Żelka, Marcysia jak dzis wasze nastroje?
Cześć Dziewczyny 😊
Mam wynik bety, jest przyrost! ❤️
Chyba faktycznie te wyniki wyszły tak rozbieżne przez różne labo 🙈 czekam jeszcze na proga . Tyle stresu było przez weeekend 🙈Nutka85, Slowmotion, Olaola, Żelka1990, Jo88 lubią tę wiadomość
-
Mamy to! A to wszystko przez inne labo 🙈 to będzie dla innych dziewczyn przestroga zeby wykonywać zawsze w tym samym laboratorium. Możesz już odetchac. Gratuluje
Anati lubi tę wiadomość
👩🦰 33
👩🦲41
19.08.22
10dpo ⏸
11dpo beta 21
13dpo beta 93
15 dpo beta 336
Kropeczek ❤ -
slowmotion wrote:Nie zrobiłam. Nie chce i nie będę się nakrecac.
Bardzo Ci współczuję tej sytuacji i tego co przeżywasz obecnie. Najgorsza jest chyba niepewnosc. A dodatkowo te wakacje 😔 pewnie w Twojej sytuacji robiłabym dokladnie to samo. Niestety tez tak mam, że analizuje. Przytulam Cie wirtualnie i mam nadzieje, ze skonczy się to dobrze!!🤗
Kiedy będzie wiadomo cos więcej? -
Marcysia1990 wrote:
Super !!!
Gratulacje -
Nawet nie błąd, oni powiedzieli mi że mają swoje przeliczenia i porównywanie przyrostów z innym labo nie ma sensu. Dobrze że się wyjaśniło, co się nastresowalam w ten weekend to moje 🙈 Oby teraz tylko wytrzymać jakoś do wizyty 19.05.🤞
Mam też wynik proga 23,60 ng/ml , jak na moje to wynik chyba ok 🤔
Żelka a konsultowałas to z gin? Może skoro jest przyrost to nie ma się co zastanawiać nad tym . Mi powiedzieli wczoraj w tej pierwszej prywatnej klinice że najważniejsze że wynik jest w normie dla danego tygodnia. Ta beta może urosnąć z dnia na dzień. Ja mam dziś 4tc+5. -
Marcysia1990 wrote:Nawet nie błąd, oni powiedzieli mi że mają swoje przeliczenia i porównywanie przyrostów z innym labo nie ma sensu. Dobrze że się wyjaśniło, co się nastresowalam w ten weekend to moje 🙈 Oby teraz tylko wytrzymać jakoś do wizyty 19.05.🤞
Mam też wynik proga 23,60 ng/ml , jak na moje to wynik chyba ok 🤔
Żelka a konsultowałas to z gin? Może skoro jest przyrost to nie ma się co zastanawiać nad tym . Mi powiedzieli wczoraj w tej pierwszej prywatnej klinice że najważniejsze że wynik jest w normie dla danego tygodnia. Ta beta może urosnąć z dnia na dzień. Ja mam dziś 4tc+5.
Ale cycki mi zwiotczały mam wrażenie🤔🤔
Mój ginekolog napisał mi, ze wg niech jest prawidłowy przyrost, ze nie i każdej kobiety będą przyrosty idealne co 48h 100%. Ale wg mnie ogóle wartości tej bety co do tygodnia ciąży są niskie