Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czemu nie spisz? ;p ja prawie w centrum bylam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 11:35
misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
misia79 wrote:o ja ale fajna sprawa Rudziutka szkoda że nie wiedziałam że są takie warsztaty bo sama bym poszła lubię takie rzeczy
misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:Nie jest tak źle Kevin jest spryciarzem Ale, żeby w listopadzie to oglądać...
Iwka, Rudziutka7 lubią tę wiadomość
-
rah wrote:My jeszcze siedzielismy i gadaliśmy do 4 ;p
A Iwka jaka cichociemna;) posty "lubi" ale nic nie napisze ;psiala, Kaśka, misia79, Rudziutka7, rah lubią tę wiadomość
-
Kaśki rządzą Ja witam się już przy końcówce kawki, oj coś czuję że ciężki tydzień będzie ;/
Na bydgoskim słoneczko się wychyla, życzę wspaniałego poniedziałkuKaśka, misia79 lubią tę wiadomość
-
Kaśka wrote:Iwka a normalnie po laparoskopii dostałaś @ w terminie??
A Tobie już dużo się spóźnia?misia79 lubi tę wiadomość
-
no ostatnio miałam 29 dniowe cykle dziś 30 więc jeszcze w miarę normalnie może dostanę lada chwila a może lada dzień hehe
poczekam do końca tygodnia a potem będę myśleć gdzie ona jest
dzięki dziewczyny za odp :-pIwka, misia79 lubią tę wiadomość
-
hej ja tez sie witam;)))
dzis jest piękny słoneczny dzień, właśnie mi słońce grzeje w twarz;)
a kawka tez zaraz będzie;) pierwszej nie zdążyłam wypić.
ja laparo nie miałam, ale hsg i pamiętam, że po hsg to takie drozne jajowody są że dziewczyny zachodzą 1-2 cyklu po. hsg miałam w 6 dc , trzeba było odczekać wg piguły 2 tyg-więc ja w szoku do lekarza i powiedział, że wystarczy 5 dniowa abstynencja;) to oczywiście te dwa cykle nie były owocne i pierwszy cykl był 28 dniowy, następny gdy byłam znowu pewna że to ciąża, był 38 dniowy. i wex tu nie zwariuj.
na rekolekcjach dowiedziałam się o nastolatce, która widziała niebo, zobaczcie sobie jej obrazy, zaczęła malować w wieku 4 lat (Akiane).
i polecam filmy: "niebo istnieje naprawdę"-film oparty na faktach, "Bóg nie umarł" są dostępne na youtube.
pozdrawiam i miłego dnia;)))misia79 lubi tę wiadomość