Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
toca81 wrote:Hejka
A ja właśnie wróciłam od Ł. Poszłam prywatnie bo czasu mi szkoda chce wiedzieć co dalej
Od nowego cyklu clostilbegyt i monitoring.
No i mam zrobić badanie AMH.
Może coś wam się obiło o uszy gdzie to zrobić oprócz matopatu? Bo tam kosztuje 140 zlmisia79 lubi tę wiadomość
-
toca81 wrote:Hejka
A ja właśnie wróciłam od Ł. Poszłam prywatnie bo czasu mi szkoda chce wiedzieć co dalej
Od nowego cyklu clostilbegyt i monitoring.
No i mam zrobić badanie AMH.
Może coś wam się obiło o uszy gdzie to zrobić oprócz matopatu? Bo tam kosztuje 140 zl
Toca a sprawdź w citomedzie na skłodowskiej bo tam robią dużo badańtoca81 lubi tę wiadomość
-
Chyba citomed albo matopat. Z tego co czytam nie wszędzie robia to badanie i musza wysyłać, a wtedy cena wzrasta np. Przych. Specjalistyczna 193 zł było w 2013 roku.
-
Kaśka wrote:Nie przyszla @ jeszcze czekam
Niektore laski pisaly ze od laparo sie liczy cykl ale nie w6daje mi sie wiec moglaby sie pokazac zebym zaczela staranka -
Kaśka, ja dostałam 2 dni po laparo okres i od razu w tym cyklu się staraliśmy. Nie naświetlali Cię, więc skoro minęło już tyle czasu od laparo to możecie się starać, a nóż widelec
Witam się z rana zatowarowana na pół dnia: woda z cytryną, kawa, siemie lniane i śliwki z jogurtem W szafce marchewka do podchrupania
Przyjemnego dnia!Kaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja przu kawusi U mnie chyba owulejszyn i brak ochoty na seks ;/
Rudziutka widzę że dietkę trzymasz moje gratulacje
Kaśka mi by nic nie było Ale wiem że niektórzy są wrażliwi.
Dzisiaj słoneczka nie ma, a ja jeszcze do 3 w nocy nie mogłam zasnąć, ta nowa firma chyba za dużo nerwów mnie kosztuje. Eh mam co chciałam - jeszcze niewierze że ją mam. Ale chyba mam - KRS już przyszedł...
Milusiego dnia :* -
Witam z rana przy kawusi
Podzwoniłam już w sprawie tego badania i wygrywa matopat 140 zł, mało tego wynik jest juz na drugi dzien.
Natomiast w Citomedzie 180 zł, a na uniwersyteckiej 193 zł i wyniki po tygodniu bo wysyłają do innego miasta.
Och będą skromniejsze prezenty na świetaIwka lubi tę wiadomość