Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aj...jak ja nielubie takiego pocieszania proszę, nie mówcie mi tak nigdy ;p
Hehhe
Ze tempka spada, test negatywny a Wy nakręcacie, ze jest nadzieja poki @ nie ma
Ja juz wczoraj za duO sobie myslalam i dzis jak objawy przeszły, to juz jestem smutna i rozczarowana. A do @ daleko...
Miłego dnia dziewczynki;** -
rah wrote:Aj...jak ja nielubie takiego pocieszania proszę, nie mówcie mi tak nigdy ;p
Hehhe
Ze tempka spada, test negatywny a Wy nakręcacie, ze jest nadzieja poki @ nie ma
Ja juz wczoraj za duO sobie myslalam i dzis jak objawy przeszły, to juz jestem smutna i rozczarowana. A do @ daleko...
Miłego dnia dziewczynki;**
A Rudziutka7 chciała być miła, jak Ty będziesz w takiej sytuacji to napisz że nie chcesz naszego pocieszenia żebyśmy przez przypadek nie oberwały bo na pewno nie będziemy pamiętać i natrętnie będziemy Cię podnosić na duchu, dobrze że piszesz że tego nie lubisz.
Słonecznego piątkurah, siala lubią tę wiadomość
-
Bo ja wchodzę tutaj i wszędzie czytam "nie trać nadziei" ;p i potem sobie głupio mysle, ze moze faktycznie...a dzisiaj wstałam i sie zbesztalam, ze Was słucham bo najgorsze to zacząć sobie wkręcać ;p
Nawet jak mi sie juz okres rozkręcał to tak pisaliście
Wiem przeciez, ze to z uprzejmości. Zeby mi tu fochów nie było!!
Bo nic złego nie miałam na myśli, to tak w śmiechu było ejjj
Ale nie zapomnę sie przypomnieć. -
A człowiekowi z nadzieja łatwo cos wkręcić
Teraz tak serio. Pomyslałam, ze moze jakies zagnieżdżenie ;p
Bo cos mi sie z wykresem nie zgadza. Napewno owu nie było w dniu kiedy wykres zaznaczył...tak mysle ;p
W pierwszej kolejności zmartwiłam sie ,ze cos jest ze mna nie tak. Ale jK tu weszłam to od razu zaczęłam sobie wkręcać ;p -
rah wrote:Bo ja wchodzę tutaj i wszędzie czytam "nie trać nadziei" ;p i potem sobie głupio mysle, ze moze faktycznie...a dzisiaj wstałam i sie zbesztalam, ze Was słucham bo najgorsze to zacząć sobie wkręcać ;p
Nawet jak mi sie juz okres rozkręcał to tak pisaliście
Wiem przeciez, ze to z uprzejmości. Zeby mi tu fochów nie było!!
Bo nic złego nie miałam na myśli, to tak w śmiechu było ejjj
Ale nie zapomnę sie przypomnieć.
Mi by było przykro gdybyś napisała tak o moim poście. Ja nie z tych co się obrażają - tylko od razu sprawę wyjaśniająrah lubi tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:Jeśli @ nie przyjdzie do piątku to zrób o czułości 10.
Kaśka lubi tę wiadomość
-
rah wrote:Aj...jak ja nielubie takiego pocieszania proszę, nie mówcie mi tak nigdy ;p
Hehhe
Wiem, że nadzieja matką głupich, ale trudno...Iwka, rah lubią tę wiadomość
-
Iwka wrote:Właśnie rudziutka gdzie dostanę takie testy w Toruniu o takiej czułości? Bo ja jeszcze ich u nas nie znalazłam....
W ogóle to rzadko robię testy, bo moja @ zawsze przychodziła pięknie w terminie - 13-14 dpo. Czasem ovu wyznaczyło mi inaczej owulację, ale wg moich wykresów w excelu zawsze się zgadzało. Zatem nei za bardzo miałam okazje robić teścikiIwka lubi tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:Iwka, a nie ma? serio? wiesz, ja ostatnio nie na czasie, bo test robiłam 3 miechy temu, ale wtedy kupiłam w aptece w starym Geanie...
W ogóle to rzadko robię testy, bo moja @ zawsze przychodziła pięknie w terminie - 13-14 dpo. Czasem ovu wyznaczyło mi inaczej owulację, ale wg moich wykresów w excelu zawsze się zgadzało. Zatem nei za bardzo miałam okazje robić teściki -
Rudziutka7 wrote:Przyjmuję już na zaś
Rudziutka7 lubi tę wiadomość
-
Kaśka wrote:Dzieki za zyczonka
A testy 10 sa w superpharmie bobo test strumieniowy ale nie zawsze sa albo w tesko na bydgoskim slynne pepino -
To przepraszam, nie chciałam nikomu robić przykrości, bo Wy takie przeciez kochane jesteście...
Po prostu każdy kolejny zawód jest jak cios w serce. 4 lata tęsknoty....i tylko ciagle nowe informacje, ze cos jest nie tak...żadnej pozytywnej...
Juz sie nic nie odzywam, zawsze mam niewyparzony język i mowie co mysle. Czasem niepotrzebnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 12:12
Iwka lubi tę wiadomość
-
rah wrote:
To przepraszam, nie chciałam nikomu robić przykrości, bo Wy takie przeciez kochane jesteście...
Po prostu każdy kolejny zawód jest jak cios w serce. 4 lata tęsknoty....i tylko ciagle nowe informacje, ze cos jest nie tak...żadnej pozytywnej...
Juz sie nic nie odzywam, zawsze mam niewyparzony język i mowie co mysle. Czasem niepotrzebnie.
Teraz to Ty nam Tu nie fochuj
Wszystkie jesteśmy kochane no rah.....