Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
rah wrote:Mówiłam, ze on daje wszystkim to samo
Ja przed owu byłam u niego. Chyba 11dc, kazał tego samego dnia kupić i szybko łykać, zeby przed owu.
A "działa" kilka miesiecy napewno, dlatego jak hsg w styczniu to juz nic innego nie bedzie dawał.
rah a Ty się zapisałaś na to laparo ?Iwka lubi tę wiadomość
-
India ale Ty jakos niedawno sumamed jadłaś nie? To moze juz drugi raz nie dostaniesz:)
U mnie chwilowe 4 tygodnie poki co;) moze juz bedzie z górki a Tobie co? moze dół jesienny?Iwka lubi tę wiadomość
-
india wrote:Misia no chyba, że dr się pomylił
Ale monitoring miałam
9dc pęch. 20 mm
10dc - 22mm (dostałam podwójną dawkę Pregnylu na pęknięcie)
12dc owu powtwierdzona - ciałko żółte, płyn w zatoce.
Myślisz, że jednak mogło owu nie być?
No jak pójdę do Ł do podpytam czy moje zmartiwenie jest w ogóle uzasadnione?
A nie no India na pewno się nie pomylił to w takim razie skonsultuj to z nim może nie jest źle wcale.Iwka lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:rah a Ty się zapisałaś na to laparo ?
misia79 lubi tę wiadomość
-
rah wrote:India ale Ty jakos niedawno sumamed jadłaś nie? To moze juz drugi raz nie dostaniesz:)
U mnie chwilowe 4 tygodnie poki co;) moze juz bedzie z górki a Tobie co? moze dół jesienny?
Jadłam ale raczej nie zdążył na mnie zadziałać, bo wszystko zwymiotowałam i dodatkowo jeszcze biegunką się skończyło. Akcja rozpoczęła się jakieś 20 min po zażyciu
Może to jesień, może po prostu to wszystko ze staraniami mnie już przytłacza... tak po prostu wszystko ostatnio idzie nie tak.
No ale przecież ciągle doła nie możemy mieć
Rah a Ty marsz się zapisać!
misia niedługo będę mogła to z nim omówić. Mam zadzwonić jak dostanę @ czyli to za chwilkęmisia79 lubi tę wiadomość
-
Racja, pamietam jak o tym pisałaś. Faktycznie pozniej juz nic nie brałaś...no to cos chyba Ci da..
Chwilowo nie moge wyjsć na 13 z pracy:/ -
rah wrote:No wlasnie podobno nie. Tylko od poniedziałku do piątku, o godzinie 13 schodzi jakis facet z kalendarzem;p
Jeny jaka lipa Rah sorrki za wcześniejsze pytanie ale przeoczyłam Twój jeden post. Kurde ale utrudniają myślą że każdy tak może sobie wyjśc o 13 żeby zapisac się na termin ale zastanawiam się czy ktoś nie może Cię zapisac a mąż nie ma jak podjechac albo jakaś znajoma przecież jeden drugiego by zapisał. Ja wczoraj przejeżdżałam koło szpitala nawet ja bym mogła wpaśc i wpisac nazwisko -
Opuchlizny i bólu dziąsła ciąg dalszy no ile można brac p/bólówek dzisiaj nie ma co ide do stomatologa niech mi da ten Dalacin i pewnie ósemka będzie do usunięcia albo zacięcia dziąsła i pewnie rtg mi zrobią ech. Ciekawe jak ja jej pokaże tę ósemkę jak ja dobrze buzi nie mogę otworzyc nawet wczoraj obiad koślawo jadłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 09:01
-
Ni wlasnie nie wiem...bez sensu to...w sumie moze jakby ktos miał moje skierowanie to by wpisali...tylko bym musiała zrobic rozpiskę ktore dni mi pasuje ;p
Chyba faktycznie to szybciej wyjdzie niż czekanie na możliwość pójścia na 13...
Chyba do nich zadzwonie i spytam, tam takie fajne te babeczki sa. Tylko nie wiem co za facet z zeszytem schodzi bo to pewnie on tam rządzimisia79 lubi tę wiadomość
-
Jak Ci l wpisał w kartę ze masz monitoring to sie nie płaci
Idziesz do rejestracji, odbierasz kartę i idziesz pod gabinet usg. Czekasz w kolejce, ktos kto akurat ma dyżur robi badanie i odnosisz kartę do rejestracji.
Tam to tak pilnują, ze czasem mam wrazenie ze bym przyszła z ulicy, wzięła czyjaś kartę i mogła tak chodzić codziennie na badaniamisia79 lubi tę wiadomość
-
rah wrote:Ni wlasnie nie wiem...bez sensu to...w sumie moze jakby ktos miał moje skierowanie to by wpisali...tylko bym musiała zrobic rozpiskę ktore dni mi pasuje ;p
Chyba faktycznie to szybciej wyjdzie niż czekanie na możliwość pójścia na 13...
Chyba do nich zadzwonie i spytam, tam takie fajne te babeczki sa. Tylko nie wiem co za facet z zeszytem schodzi bo to pewnie on tam rządzi
Rah albo mam jeszcze inny pomysł zadzwoń do babeczek w rejestracji i zapytaj czy one mogłyby Cię zapisac a skierowanie bys im podrzuciła po pracy kupisz kawe dobrą i Cię wpiszą potem podadzą Ci termin -
Ale to chyba jest tak jak na hsg, ze od razu na konkretny termin wpisują. Do hsg tez osobny kalendarz maja, sprawdzają skierowanie, wpisują w kompa i zapisują na konkretny dzien.