Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
rah wrote:Ale to chyba jest tak jak na hsg, ze od razu na konkretny termin wpisują. Do hsg tez osobny kalendarz maja, sprawdzają skierowanie, wpisują w kompa i zapisują na konkretny dzien.
misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Witajcie! Porzućcie dołki! Wznieście się na wyżyny!
Ja wczoraj wypłakałam się mężowi w ramię, potem , serotonina dostarczona i wtulona zasnęłam.
Jesień nie jest przyjazną porą roku, ale rano widziałam leżącą warstewkę śniegu, pięknie wyglądało...
Przyjemnego dzionka, w końcu to piątunio!misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Kasiu a jak tam u Ciebie w sumie kiedy wznawiacie staranka ? bo śniłaś mi się dzisiaj że poszłam do Ciebie po receptę na coś a Ty do mnie mówisz że nie dasz mi tej recepty bo już nie możesz wypisywac bo właśnie zamykasz działanośc bo idziesz na ciążowe zwolnienie
Kaśka lubi tę wiadomość
-
Ja czekam na @ teraz pewnie sie spozni jak czekam a tak to przychodzi wczesnuej jak jej nue chcę
Jak bedzie dobrze to jutro albo pojutrze nadejdzie i zaraz po niej bede uprawiac szalony seksik dla przyjemnosci tylko
No Misia podoba mi się Twój sen :-pmisia79 lubi tę wiadomość
-
A ja wczoraj poszłam po bandzie popoludniu wróciliśmy ze znajomymi. Piliśmy piwko, potem drinki, poszliśmy spac o 1 w nocy, a dIs od rana tez piwko znajomi poszli o 14 i spałam popoludniu ze 2 godziny, a teraz wstałam i mamy isc na parapetówkę ;p picia ciąg dalszy ... Trzema słowami
misia79, Kaśka lubią tę wiadomość
-
Rah to wspaniale przynajmniej się trochę odchamisz i zapomnisz i dręczącej rzeczywistości
Rudziutka ja też lubię takie romantyczne wieczory nie musi byc zawsze sex
A ja już kończę urlop i jutro śmigam do pracy
Udanej drugiej części życzęKaśka lubi tę wiadomość
-
A! i byłam dziś na warsztatach z robienia ozdób świątecznych figurki z filcu, bombki, choinki i dzwonki styropianowe zdobione tasiemkami i koralikami i cekinami super było się tak oderwać od rzeczywistości i skupić się na takich robótkach ręcznych
Kaśka, misia79 lubią tę wiadomość