Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwka wrote:Bo mój to zapalony rowerzysta pojechała bym z nim ale mój rower to złom
A swoją drogą to uwielbiam rowerowe wycieczki kiedyś jeździłam po 30 kmIwka lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote:Bez pieniędzy...bez mieszkania...bez faceta...no ciężki orzech
Ech życie jest takie niesprawiedliwe a ja bym wszystko oddała aby miec dzieckoIwka lubi tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:I dlatego życie jest niesprawiedliwe. My super dużo kasy nie mamy, mieszkanko małe, ale mamy siebie, a chcielibyśmy do kompletu jednego malutkiego człowieczka i co? i trzeba czekać...
Iwka lubi tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:I dlatego życie jest niesprawiedliwe. My super dużo kasy nie mamy, mieszkanko małe, ale mamy siebie, a chcielibyśmy do kompletu jednego malutkiego człowieczka i co? i trzeba czekać...
-
misia79 wrote:A ja nie mam w ogóle roweru bo kiedyś mi ukradziono i mam w planach kupoic rower ale po remoncie bo teraz kasa na remont potrzebna
A swoją drogą to uwielbiam rowerowe wycieczki kiedyś jeździłam po 30 kmWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 12:49
misia79 lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:Racja Rudziutka7 nie ważne ile masz kasy apartamentów to szczęścia nie daje najważniejsze miec obok siebie kochającą rodzinę bo pieniądze tylko pomagają w szczęściu bez nich też ciężko.
-
misia79 wrote:No chyba że ten, z którym zaciążyła się zlituje
A moze to przez niego chce usunąć.misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Ja juz miałam urlop, teraz to taki gratisowy tydzień lenistwa.
Na 3 dni nad jeziorko jedziemy, a potem w Toruniu. Rodziców musze odwiedzić, babcie (na r2), do lekarza isc, no i na skywaymisia79, Iwka lubią tę wiadomość