Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja nie mam w ogóle roweru bo kiedyś mi ukradziono i mam w planach kupoic rower ale po remoncie bo teraz kasa na remont potrzebnaIwka wrote:Bo mój to zapalony rowerzysta
pojechała bym z nim ale mój rower to złom 

A swoją drogą to uwielbiam rowerowe wycieczki kiedyś jeździłam po 30 km
Iwka lubi tę wiadomość
-
Wiadomo jest ciężko bez faceta w takiej sytuacji i bez pieniędzy bo z mieszkaniem to nawet jakiś socjal może by dostała jeszcze jak ktoś może liczyc na pomoc rodziców to jest inaczej ale niech chociaż nie usuwa tej ciąży jeśli już naprawdę nie chce tego dziecka to niech chociaż odda do adopcjiIwka wrote:Bez pieniędzy...bez mieszkania...bez faceta...no ciężki orzech
Ech życie jest takie niesprawiedliwe a ja bym wszystko oddała aby miec dziecko
Iwka lubi tę wiadomość
-
Racja Rudziutka7 nie ważne ile masz kasy apartamentów to szczęścia nie daje najważniejsze miec obok siebie kochającą rodzinę bo pieniądze tylko pomagają w szczęściu bez nich też ciężko.Rudziutka7 wrote:I dlatego życie jest niesprawiedliwe. My super dużo kasy nie mamy, mieszkanko małe, ale mamy siebie, a chcielibyśmy do kompletu jednego malutkiego człowieczka i co? i trzeba czekać...
Iwka lubi tę wiadomość
-
No ja to wczoraj aż wk*rwiona na nią byłam...a ona tak mnie przepraszała i płakała i płakała i płakała dwie godziny mi zajęło żeby złapała oddechRudziutka7 wrote:I dlatego życie jest niesprawiedliwe. My super dużo kasy nie mamy, mieszkanko małe, ale mamy siebie, a chcielibyśmy do kompletu jednego malutkiego człowieczka i co? i trzeba czekać...
-
Mąż robi setkę w weekendymisia79 wrote:A ja nie mam w ogóle roweru bo kiedyś mi ukradziono i mam w planach kupoic rower ale po remoncie bo teraz kasa na remont potrzebna

A swoją drogą to uwielbiam rowerowe wycieczki kiedyś jeździłam po 30 km
jutro do Biskupina razem chłopaki jadą i 100 km też przejadą a ja w tym czasie po sklepach pochodzę
w zeszłym roku zjechali Bałtyk od granicy niemieckiej do rosyjskiej - codziennie spaliśmy w innej miejscowości ...SUPER było, teraz jak w telewizji pokazują polskie morze to Mój mąż nie wiedząc jaka miejscowość pokazują bez chwili zastanowienia z dumą mówi "Byłem tam"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 12:49
misia79 lubi tę wiadomość
-
No niestety ...chłopa brakmisia79 wrote:Racja Rudziutka7 nie ważne ile masz kasy apartamentów to szczęścia nie daje najważniejsze miec obok siebie kochającą rodzinę bo pieniądze tylko pomagają w szczęściu bez nich też ciężko.
-
Ja tam z łaski bym nie chciała....misia79 wrote:No chyba że ten, z którym zaciążyła się zlituje

A moze to przez niego chce usunąć.
misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Ja juz miałam urlop, teraz to taki gratisowy tydzień lenistwa.

Na 3 dni nad jeziorko jedziemy, a potem w Toruniu. Rodziców musze odwiedzić, babcie (na r2), do lekarza isc, no i na skyway
misia79, Iwka lubią tę wiadomość

11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg