Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
O witaj toca81 właśnie wspominałam o Tobie co tam u Ciebie
My oprócz rozpieszczania rybek nie mamy kogo nawet pieska
To fajnie Ci się złożyło ze masz w poniedziałek wizytę będziesz wiedziała czy na pewno była owulka mam nadzieję że Wam się uda ściskam kciuki za owocny cykl
I zazdroszczę urlopu ja miałam w lipcu i już o nim zapomniałamtoca81, Iwka lubią tę wiadomość
-
Ja leze pod kocem, w skarpetkach. Zimno, a do tego mialam starszny atak bolu krzyza. To chyba korzonki... Nie moglam sie ruszyc, wiec maz mnie polozyl I nakrzyczal, ze mam isc do lekarza! Tylko ja mam tak, ze jak ide, to przestaje bolec! jesli przejdzie zaczynam cwiczyc na kregoslup!!! Na basen zaczne chodzic!
Iwka lubi tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:Ja leze pod kocem, w skarpetkach. Zimno, a do tego mialam starszny atak bolu krzyza. To chyba korzonki... Nie moglam sie ruszyc, wiec maz mnie polozyl I nakrzyczal, ze mam isc do lekarza! Tylko ja mam tak, ze jak ide, to przestaje bolec! jesli przejdzie zaczynam cwiczyc na kregoslup!!! Na basen zaczne chodzic!
Ale mam juz stwierdzone co mi jest- niezrośnięte jądro kostnienia ;p
Czyli, ze niektóre kręgi nie do końca stały sie kością w życiu płodowym i sa troszke jak chrzastki.
Tez staram sie ćwiczyć, chodziłam na rehabilitację. Na basen tez powinnam,ale nie mam z kimmisia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Iwka wrote:Pisze z komórki, przepraszam niewiem co pisałyście, ale ja wlasnie trzymam koleżankę którą chce usunąć ciaze. Napisze jutro wiecej ale
..ciezko mi
Miłego dnia dziewczynki!misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
witam się z kawusią dziś smakuje dobrze hehe
ostatni dzień i wolne weekendzik wreszcie
rah ja też chcę zacząć chodzić na basen to możemy popływać razem
ja na ucs na Józefa a Ty gdzie chodzisz albo gdzie byś chciała chodzić ??
miłego dzionkamisia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
rah wrote:Ja tez mam problemy z krzyżem i przestaje bolec jak ide do lekarza
Ale mam juz stwierdzone co mi jest- niezrośnięte jądro kostnienia ;p
Czyli, ze niektóre kręgi nie do końca stały sie kością w życiu płodowym i sa troszke jak chrzastki.
Tez staram sie ćwiczyć, chodziłam na rehabilitację. Na basen tez powinnam,ale nie mam z kim
Byłam na pobraniu krwi, w pon. pewnie wynik.
Miłego dzionkaIwka lubi tę wiadomość
-
Kaśka wrote:witam się z kawusią dziś smakuje dobrze hehe
ostatni dzień i wolne weekendzik wreszcie
rah ja też chcę zacząć chodzić na basen to możemy popływać razem
ja na ucs na Józefa a Ty gdzie chodzisz albo gdzie byś chciała chodzić ??
miłego dzionka
Wiem tylko,ze na plecy by sie przydało, a i na "masę" bo przez wysokie tsh przytyłam w ostatnich miesiącach 10kg!!!!!!!!
To, ze sie w nic nie mieszczę to pikus, ale to, ze mi to szkodzi bardziej mnie martwi
NaJozefa chyba najbliżej mam,chociaz dojazd słaby (chyba,ze prosto z pracy). Ale mówisz o starym basenie, czy o nowym na wydziale Umk?Iwka lubi tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:Mam to samo, idę do lekarza i wtedy przestaje strzykać, kłuć, boleć i muszę udawać! bo lekarz inaczej oleje...
Byłam na pobraniu krwi, w pon. pewnie wynik.
Miłego dzionka
Dobrze, ze niektóre w neciemoge sprawdzic tego samego dnia.
Z pewnością beda dobre wyniczkimisia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Witam Was również z poranną kawusią bardzo smaczną. Dziś już się nie lenię po południu śmigam do pracy.
Rah jestem ciekawa Twoich wyników
A basen jak najbardziej wskazany na kręgosłup ale też masaże są dobre ja z basenu najbardziej lubię jacuzzi
Ja myślę o jakimś aerobiku chodzi mi to po głowie bo chciałabym zrzucic troszkę z siebie kilogramów a sama dieta to za małoIwka lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:Witam Was również z poranną kawusią bardzo smaczną. Dziś już się nie lenię po południu śmigam do pracy.
A basen jak najbardziej wskazany na kręgosłup ale też masaże są dobre ja z basenu najbardziej lubię jacuzzi
Ja myślę o jakimś aerobiku chodzi mi to po głowie bo chciałabym zrzucic troszkę z siebie kilogramów a sama dieta to za mało
A moje ostatnie wyniki z 7dpo to:
ESTRADIOL 268,47 pg/ml
Faza folikularna 27 - 122 Środek cyklu 95 - 433 Af Po menopauzie 20 - 40
PROGESTERON 24,81 ng/ml Faza folikularna 0,31 - 1,52 Faza lutealna 5,16 - 18,56 Po menopauzie 0,08 - 0,78 Ciąża 1-trymestr 4,73 - 50,74 Ciąża 2-trymestr 19,41 - 45,3
PROLAKTYNA 28,25 ng/ml przed menopauzą 3,34 - 26,72 po menopauzie 2,74 - 19,64 TESTOSTERON 47,37 ng/dl norma 10-75
Do tego tsh 3,7
T4 cos ok. 14,8
Wysokie żelazo ok. 34!
I reszta w miarę w normie.misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
misia79 wrote:Witam Was również z poranną kawusią bardzo smaczną. Dziś już się nie lenię po południu śmigam do pracy.
Ja myślę o jakimś aerobiku chodzi mi to po głowie bo chciałabym zrzucic troszkę z siebie kilogramów a sama dieta to za małomisia79, Iwka lubią tę wiadomość