Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
O matko, córko i inne takie! Tylko dzisiaj nie weszłam tutaj i 4 czy 5 stron zawaliłyście!!! ;p
O szalone!misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Przeczytałam!
Iwka, ja wczoraj padlam po 21! Nie wiem czym byłam taka zmęczona, moze pogoda...
U mnie jak wychodziłam rano było 9 stopni!
Ganiał trzymam kciuki! Moze Ty jednak z tych "szybkich" jestes
Rudziutka tez wysyłam pozytywna energię!!! A dzieki kuracji poczekasz tylko 3 miesiące i moze od razu bedzie dzidzia! A tak byś czekała 3,6,9 miesiecy i moze nic by z tego nie było....uszka do góry!
Misiu, widac kto sie lenimisia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
misia79 wrote:I pamiętaj że jeśli kiedyś w przyszłości będziesz potrzebowac dobrego endokrynologa to służę pomocą
misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
misia79 wrote:Haha nie w tym sensie pisałam:-) tylko znam i mam z nimi kontakt
Ja dzis ide na lenia. Pizza z biedry! Nie mrożona! Taka z lodówki tam gdzie sa pierogi, Dania gotowe, wędliny. Sa bardzo dobre "z pieca" jest na nich napisane i kosztują grosze. Chyba ok. 7 zł, a my we dwójkę jedna troszke podjemy
I zimne piwko mi sie marzy! Nie wiem dlaczego, w taki paskudny dzien...
Zaraz wracam i biorę sie za depilacje! ;pmisia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Iwka wrote:Lece do domu już 16:00 papap do jutra :* rah ja dzisiaj na piwo idę
-
misia79 wrote:Możesz tylko musisz patrzec na normy dla konkretnego dnia cyklu
-
misia79 wrote:Nie była jeszcze jedna Toca81 czy jak
Jestem jestem
Od tygodnia mam urlop i odwiedziła mnie kuzynka więc czasu troche brak
My też mamy rybki i dwa akwaria to duma mojego lubego. Kilka gupików, zbrojnik, gurami i bojowniki. Do tego jeszcze rozpieszczony, ukochany Biały Owczarek Szwajcarski
U mnie owulacja tuż tuż(choć według OF już była), a 25 wizyta u ginka. Stres mnie zjada bo miałam dłuższą przerwe. Zobaczymy co on mi powie.
Pozdrawiam.rah, misia79, Iwka lubią tę wiadomość