Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Trzeba wierzyć,że się uda bo to wiara czyni cuda. MARCOWE TESTOWANIE 🍀
Odpowiedz

Trzeba wierzyć,że się uda bo to wiara czyni cuda. MARCOWE TESTOWANIE 🍀

Oceń ten wątek:
  • Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 24 marca 2020, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze raz dziękuję za wsparcie i dobre słowa.
    Wiem, że za Wasze dobre serducha będziecie niedługo cieszyć się II kreskami.
    A brzuszkowe babeczki zdrowymi ciążami.
    Jesteście Wszystkie kochane ❤️

Ulaa, Edyciak, boo123 lubią tę wiadomość

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
    29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
    Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2020, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczolka36l wrote:
    Jeszcze raz dziękuję za wsparcie i dobre słowa.
    Wiem, że za Wasze dobre serducha będziecie niedługo cieszyć się II kreskami.
    A brzuszkowe babeczki zdrowymi ciążami.
    Jesteście Wszystkie kochane ❤️
    Jeszcze ci powiem, że musisz być blisko męża teraz.. bo mężczyźni mają słabszą psychikę,a jeśli chodzi o ich płodność to już w ogóle. Mąż powinien też posłuchać takiej pani od duchowości w męskiej wersji.. 😉 bo u niego też wszystko zaczyna się w głowie.. widziałam, że w styczniu poronilas, tak? Czyli udało się zaciążyć... Więc może twoją diagnostykę trzeba by było poszerzyć

Pszczolka36l lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2020, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra Laila przekonalas mnie, jak trafic do tej od duchowości....

Ulaa kd jakiegos czas mysle nad medytacja, joga czymś co mnie wyciszy, kogo tam polecasz?😉

Pszczółka może jest szansa jeszcze? Trzymam kciuki mocno.

• Fragaria Autorytet

Wysłany: 24 marca 2020, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2020, 08:04

OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość

Ona i On 36lat
    +
    02.2016 Syn ❤️
    12.2019 Aniołek (12 tc)
    11.2020 Synek 💙
  • Dzudi Autorytet

Wysłany: 24 marca 2020, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny 😔
    Proszę o wpisanie 🍷.
    Niestety, nie udało się.
    Wypłakałam się mężowi, trochę mi lepiej.
    8dc idę na monit, pewnie przepisze jakiś wspomagacz.
    Powtórzę jeszcze hormony w 3dc żeby było na świeżo. Proponujecie coś jeszcze?

SzalonaOna lubi tę wiadomość

LJOgp2.png

Starania od 2014r. ☹️

INVIMED POZNAŃ

IVF - maj 2021
    Rozpoczęcie stymulacji - 10.05
    PUNKCJA - 21.05 💉
    CRIOTRANSFER - 17.06 blastocysta 4AB 🍀 11dpt - beta <1,2 mIU 💔

20 LIPIEC21' - transfer blastek 4bb i 3bb 🍀 - 5dpt⏸️, 6dpt - bhcg 24 mIU/ml🍀 8dpt - bhcg 91 mIU/ml🍀 9dpt - bhcg 149mIU/ml🍀 11dpt - bhcg 332,2mIU/ml🍀 13dpt - bhcg 769mIU/ml🍀15dpt - bhcg 2120mIU/ml🍀
    16dpt - pęcherzyk ciążowy 7,7mm z ciałkiem żółtkowym 🍀
    21dpt - bhcg 22tys+ 🍀
    27dpt - 6mm👶 i bijące❤️
    35dpt - 7t5d - 1,26mm👶
    12t5d - 6,5cm 👶 156ud/min ❤️ Chłopak? 💙 I PRENATALNE
    13t6d - 90g 👶
    15t0d - 118g 👶
    17t0d - 177g 👶 SYN 💙
    17t6d - 200g 👶
    21t1d - 423g 👶 II PRENATALNE
    21t6d - 500g 👶
    24t5d - 804g 👶
    26t6d -1100g👶
    30t6d -1650g👶
    32t6d -1900g👶
    34t6d -2500g👶
    36t6d -2750g👶
    38t6d -3400g👶

Alex
    08.04.2022
    9:04
    3760g ❤️
  • Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 24 marca 2020, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyciak wrote:
    Jeszcze ci powiem, że musisz być blisko męża teraz.. bo mężczyźni mają słabszą psychikę,a jeśli chodzi o ich płodność to już w ogóle. Mąż powinien też posłuchać takiej pani od duchowości w męskiej wersji.. 😉 bo u niego też wszystko zaczyna się w głowie.. widziałam, że w styczniu poronilas, tak? Czyli udało się zaciążyć... Więc może twoją diagnostykę trzeba by było poszerzyć
    To była ciąża biochemiczna. Pewnie uszkodzony plemnik. Lekarz kazał mi się na tym nie skupiać. I myślałam właśnie nad męska wersja ale czy jest coś takiego?

Nynka znajdź na fb grupe"nigdy się nie poddawaj"

Nynka lubi tę wiadomość

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
    Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2020, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się muszę wygadać.
    O ile początkowo podchodziłam entuzjastycznie do cyklu (cykl po laparo, piękna ilość pęcherzyków, accofil na zjechane kiry) tak od 2 dni mam mega zjazd emocjonalny, bo znów wiem że się nie udało ☹️
    Od paru dni twarz jak u nastolatki - czyli jak zawsze przed okresem, od dwóch dni - bolące cycki - czyli jak zwykle zaczyna się 6 dni przed okresem. Dziś 10 dpo i biel taka że razi po oczach. Sikam codziennie - bo chciałam wypałać chociaż cień i wiedzieć, że coś się dzieje. Znów czuję rozgoryczenie, wielki smutek i żal do świata że nie dane jest mi być matką ☹️ po tym cyklu miałam iść na kolejną stymulację a przez obecną sytuację, pewnie lekarz i tak nie będzie przyjmował.
    Wybaczcie biadolenie 😭
    Przynajmniej wiem, że ovitrelle trzyma się u mnie 6 dni...

• Ulaa Autorytet

Wysłany: 24 marca 2020, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynka ja mogę Ci polecić moją joginkę z Olsztyna, jeszcze jak tam mieszkałam (jejku to były najlepsze lata ❤️) to bardzo się wkręciłam w jogę z nią.
    Teraz prowadzi on-line zajęcia. Również dla kobiet w ciąży

https://www.facebook.com/justyna.joga.olsztyn/

A druga, którą mega lubię to Małgorzata Mostowska, znajdziesz ją na YouTube ☺️🙏

AsiaKK, Nynka, Lalia lubią tę wiadomość

15.10.2013 syn 💙
    21.10.2015 syn 💙
    06.2020 💔
    28.08.2021 syn 💙
    21.02.2023 córeczka 💗

age.png
  • Ulaa Autorytet

Wysłany: 24 marca 2020, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sleepyhead wrote:
    O ile początkowo podchodziłam entuzjastycznie do cyklu (cykl po laparo, piękna ilość pęcherzyków, accofil na zjechane kiry) tak od 2 dni mam mega zjazd emocjonalny, bo znów wiem że się nie udało ☹️
    Od paru dni twarz jak u nastolatki - czyli jak zawsze przed okresem, od dwóch dni - bolące cycki - czyli jak zwykle zaczyna się 6 dni przed okresem. Dziś 10 dpo i biel taka że razi po oczach. Sikam codziennie - bo chciałam wypałać chociaż cień i wiedzieć, że coś się dzieje. Znów czuję rozgoryczenie, wielki smutek i żal do świata że nie dane jest mi być matką ☹️ po tym cyklu miałam iść na kolejną stymulację a przez obecną sytuację, pewnie lekarz i tak nie będzie przyjmował.
    Wybaczcie biadolenie 😭

U mnie wcale nie lepiej..
    Ja to nawet dzisiaj (12dpo) nie testuje.
    Szkoda moich nerwów..
    Jak ma coś być to będzie i okres nie przyjdzie w co wątpię

15.10.2013 syn 💙
    21.10.2015 syn 💙
    06.2020 💔
    28.08.2021 syn 💙
    21.02.2023 córeczka 💗

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2020, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podziwiam Ulaa, ze nie testujesz. Ja nigdy nie mogę wytrzymać ;/

• Andzia Autorytet

Wysłany: 24 marca 2020, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sleepyhead wrote:
    Wybaczcie biadolenie 😭

Mnie tez wysypuje przed okresem ale jak mi wyszly 2 kreski na tescie to przed terminem @ tak mnie wysypalo ze dramat jakis. 10 dp to dzidzius mogl jeszcze mie zamieszkac w macicy i nie ma jeszcze tej bety :) czekaj do terminu @ i rob test. Moja siostra 2 dni po terminie @ robila test i wyszedł negatywny a teraz wlasnie siedze z tym jej negatywem malym ;)

Sleepyhead lubi tę wiadomość

03.2020- cb

"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieję się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi"
  • Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 24 marca 2020, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sleepyhead wrote:
    Wybaczcie biadolenie 😭
    Znam to uczucie i mamy ten sam dzień. Przytulam

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
  • Marzenia Autorytet

Wysłany: 24 marca 2020, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczolka36l wrote:
    To była ciąża biochemiczna. Pewnie uszkodzony plemnik. Lekarz kazał mi się na tym nie skupiać. I myślałam właśnie nad męska wersja ale czy jest coś takiego?

Nynka znajdź na fb grupe"nigdy się nie poddawaj"

No to jak wszystkie będziemy w tej grupie to nie będziemy już takie anonimowe😉

Ulaa, Edyciak lubią tę wiadomość

• Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 24 marca 2020, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzenia wrote:
    No to jak wszystkie będziemy w tej grupie to nie będziemy już takie anonimowe😉
    To prawda 🙈

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
  • Ulaa Autorytet

Wysłany: 24 marca 2020, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mnie to łatwo poznać 😄

15.10.2013 syn 💙
    21.10.2015 syn 💙
    06.2020 💔
    28.08.2021 syn 💙
    21.02.2023 córeczka 💗

age.png
  • AsiaKK Autorytet

Wysłany: 24 marca 2020, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulaa wrote:
    Nynka ja mogę Ci polecić moją joginkę z Olsztyna, jeszcze jak tam mieszkałam (jejku to były najlepsze lata ❤️) to bardzo się wkręciłam w jogę z nią.
    Teraz prowadzi on-line zajęcia. Również dla kobiet w ciąży

https://www.facebook.com/justyna.joga.olsztyn/

A druga, którą mega lubię to Małgorzata Mostowska, znajdziesz ją na YouTube ☺️🙏

Też polecam Małgorzatę Mostowska 😊

Starania od 06.2019
    3cs - ciąża
    10.2019 - puste jajo
    Cykle 34-36 dni
    5-6 cs - ciąża
    08.2020 - poronienie zatrzymane
    2-3 cs - ciąża biochemiczna
    01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2020, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to żadnej nie znalazłam. Prócz Anet.kaa chyba :D

Anet.kaa lubi tę wiadomość

• Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 24 marca 2020, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nie mam akceptacji

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
  • Anet.kaa Autorytet

Wysłany: 24 marca 2020, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2020, 10:44

Joan, Lalia, Koteczka82, Julik lubią tę wiadomość

8cs 👶💚
    Córeczka ur. 30.11.2020r 20:50
    2430g 52 cm

3i49px9ipvfkmmcw.png
  • Justa91 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2020, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki wiem co czujecie. Tez przez to przechodzilam. Mialam nawet taka wredna ginekolog ze po 6 mies staran wynajdywala takie cuda i choroby u mnie ze po prostu nie bylo dnia zebym nie ryczala to jakies guzy to macica jakas nie taka jak powinna byc to jakies zrosty wpierala mi ze to moja wina ze nie moge zajsc w ciaze... Ze nie mam owulacji ze jajniki nie drozne. Jak robila cytologie to tak mnie bolalo nie wiem ona sie chyba na mnie mscila a usg to miala takie stare ze nie wiem czy to wojny nie pamietalo... 😠😠 Opowiedzialam w koncu to mezowi i on powiedzial ze napewno wszytsko jest okay i ze bd chodzic prywatnie do ginekologa. Poszlam raz z nim bo bylam juz tak zniechecona chodzeniem do ginekologow ze masakra jakas. Zrobila wywiad, zbadala, pobrala cytologie, zrobila usg i wiecie co powiedziala ze nie mam nic co ona mi w dokumentacji medycznej pisala... Powiedziala ze jajniki sa w super stanie ze nie ma zadnych zrostow czy guzow i dopiero od 8 miesiaca staran zaczelam normalnie funkcjonowac...i co miesiac chodzic do niej na kontrole a od 9 miesiaca zalecila kontrole pecherzykow... U mnie bylo wszystko okay i skierowala meza na badania jak zabaczyla wyniki to powiedziala ze tu lada moment bedzie maluch mieszkal. I miala racje jak do niej zadzwonilam z pozytywnym testem to tak sie ucieszyla ze az bylam w szoku. Powiedziala mi ze widzimy sie na serduszku bo wczesniej to nie bd ryzykowac. Jesli nic mnie nie bd bolalo ze nie bd mogla wytrzymac. Bo to logiczne ze pobolewac brzuch bd bo macica sie rozciaga itd to mam dopiero przyjsc jak bd tak mnie wiwecje 6tyd i 4 dni. Ale caly czas jak mnie cos nie pokoji mam dzwonic itd. O kazdej porze dnia i nocy. Kazdemu zycze takiego ginekologa. 😍

Druga sprawa rowniez bylam zazdrosna o to ze wokol kolezanki sa w ciazy a jak sie dowiedzialam ze moja nieodpowiedzialna kuzynka jest w ciazy to bylam taka zla ze bez powodu na meza krzyczalam to rozgoryczenie i nienawisc siebie byla straszna... Potem tesciowa ze nie jestem odpowiednia kandydatka dla jej synka bo nie moge dac mu dziecka to wszystko sie we mnie kumulowalo i zawsze przychodzila jak dostawalm @ by wkurzyc jeszcze bardziej nie wiem czy ona miala zapisane w kaledarzu moje menstruacje. Az przyszla w tym miesiacu a ja na luzie i wgl usmiechnieta itd. Pyta sie meza co ja taka wesola a moj mowi bo skonczylismy starania o dziecko co bedzie to bd. A ta no jak to juz tyle po slubie jestescie wszyscy wasi znajomi maja dzieci a wy nie.... I tam zaczela swoje filozofie. Maz mowi do niej nie bedziesz mi ukladala zycia. Wyszla trzasnela drzwiami. A maz usiadl kolo mnie zlapal mnie za brzuch i mowi tak mam nadzieje ze w koncu zamieszkasz maluszku u mamusi w brzuszku ale teraz bez zadnej spiny... Nie mowilam mezowi jescze bo czekam do rocznicy slubu by mu powiedziec. Sorki ze sie rozpisalam ale chcialam potrzymac was moje kochane na duchu ze i wam sie uda. Buziaki

Anet.kaa, Pszczolka36l, Edyciak, luthienn, ladySiSi, SzalonaOna, AsiaKK, Sleepyhead, Lalia, Koteczka82, Julik lubią tę wiadomość

Zawsze w naszym sercu
    KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
    Śpij Kochanie moje małe,
    niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują....
‹‹ 426 427 428 429 430 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ