Tu staraczki co dzieci nie mają 👫🏻 usiądą na dłużej i porozmawiają 💅
-
WIADOMOŚĆ
-
Jupiter, mocno w punkt 🙃😊 ja bardzo ograniczyłam forum właśnie ze względu na tamten wątek, ale weszło mi to tak w nawyk, że nawet tu mało kiedy zaglądam. Kiedyś potrafiłam wejść raz na godzinę i czytać wszystkie nowe posty 😅 podoba mi się taka średnia dynamika naszego wątku i nie nawalanie 50 postami w godzinę 😛 ja tu odnajduje większy spokój i rzeczową dyskusję i to jest super!
Ja wczoraj byłam na wizycie kontrolnej w klinice. Jestem tuż po owulacji, wyłapana testami w weekend
Tym razem owulacja z prawej strony, więc na nic się nie nastawiam w tym cyklu - ciążę które miałam były z lewej strony, prawa nie jest taka skłonna do działania.
Ale plus taki, że po ostatniej CB wszystko bardzo ładnie i szybko wróciło do normy i owulacja przyszła idealnie w terminie.
Od kolejnego cyklu wracamy do stymulacji. Zobaczymy co tym razem z tego wyniknie. Sciezka lekarza na razie jest taka, ze robimy 2-3 stymulacje i jesli nic sie nie wydarzy to on proponuje juz myślec o in vitro.
Rozmawiałam o tym wczoraj z mężem, bliżej nam do „tak” dla tej decyzji. Ale myśle, ze tylko wtedy, gdybyśmy załapali się na dofinansowanie z programu.
Dostałam też listę badań do zrobienia, ale to dopiero w kolejnym cyklu (podobno warto po CB odczekać około 4 tygodni)
– ACA – p/ciała antykardiolipinowe (IgG i IgM łącznie)
– ANA – p/ciała p.jądrowe
– Antykoagulant tocznia, Lupus antykoagulant, LA
– Antytrombina III
– B2GP1 (p/ciała IgG i IgM)
– Białko C
– Białko S
– Mutacja cz. V Leiden
– Mutacja genu protrombiny
Mam nadzieję, że chociaż część z nich uda mi się zrobić z programu. Pierwszą wizytę w szpitalu mamy 29.10, jestem bardzo ciekawa jaki tam pani doktor będzie miała na nas pomysł i co zleci 💪White1, Jupiter, Marzycielka94, Belia, AnMiPe, Claudii, Kirby, Morgo, Powder, Pelasia30, Gnom lubią tę wiadomość
🙎♀️🧔♂️ 34 / 35
🍀 14 cs
💔 02.25 - CP
💔 09.25 - CB
💊 Pueria Uno, Omega Norsan + zioła Ojca Sroki
🦠05.25 ureaplasma - out 🤟
🔥06.25 - drożność - ok 👌
🧚♀️07.25 AMH - 3,8
🍀08.25 - pierwszy cykl z lamettą -
Marzycielka94 wrote:A powiedz prosze, te wszystkie badania immunologiczne robilas sama czy na skierowanie ginka lub immuno? Wiem, ze stany zapalne w organizmie potrafią narobić szkody i utrudnić implantację, ale do tej pory trochę lekceważyłam sprawy jelitowe i postanowiłam raz a porządnie się z nimi rozprawić. Konsultowałam się z dietetyczką kliniczną i ona mi podpowiedziała, żeby sprawdzić sibo, po wykluczeniu pasożytów i HB, a nietolerancja laktozy wcale nie musi faktycznie nią być. Nie wiem, czy to pomoże, ale jeśli moze w jakimś stopniu poprawić mój komfort życia - dlaczego by nie spróbować?
Trzymam kciuki za dietę i poprawę wyników, dobrze, że wiesz co Ci służy a co szkodzi i nad czym jeszcze należy pracować 🫶🏻
Super że skorzystałaś z dietetyczki, ja zawsze powtarzam że największą jakość w moim życiu dostarczyła właśnie dietetyczka i fizjo. Podziwiam te dwie dziedziny za holistyczne podejście do pacjenta.
Marzycielka94 lubi tę wiadomość
Ona:31
AMH: 1.4;
USG, HPV, cyto, MUCH, owulacja -✅
Jelita: SIBO, HP, Candida, pasożyty - ✅
Immuno: ANA, ASA, APS, AOA, ASMA -✅
🔀udrożniony jajowód+wycięte zmiany (histeroskopia)
❗️Zapalenie endometrium
❗️IBS, nietolerancje, nadwrażliwość IgG
❗️Tarczyca: Niedoczynność, Hashimoto
❗️Geny: Mthfr - homo PAI-1 homo
On: 32
Morfo: 2% -> 4%, PH 8,5❔
Jelita, Hormony, MAR, HBA, wymaz - ✅
❗️DFI 26%❗️ŻPN IIIst
NEXT: seminogram - kontrola, KIR, kariotyp, krzywa c/i
PRACUJEMY NAD:
⬇️ antyTPO 1640->1360 ⬆️ ferrytyna 18-> 25 ⬇️ DFI -
Karczoch ale się cieszę na wasz plan 😍 dużo w nim się dzieje, badania, stymulacje, ewentualne ivf już niedługo... trzymam kciuki 🤞
Powder ahh życie coś nie chce spełnić tych naszych małych marzeń, przytulam mocno 🫂
Jupiter wydaje mi się, że trochę trzeba mieć znieczulicę wchodząc na wątek miesięczny, żeby nie załamywać się gdy innym non stop wychodzi, a nam nie 🙃 ale też już się tam mało co udzielam, szczególnie, że czuję, że jestem na innym etapie niż dziewczyny tam i nudzą mnie powtarzające się podstawowe tematy
Ja wczoraj byłam na monitoringu, tym razem największy pęcherzyk miał dopiero 14mm, więc zastrzyk dopiero w piątek. Lekarz tym razem zlecił Ovitrelle zamiast Zivafert, zobaczymy czy coś to zmieni 😋 poza tym ma w planie jeszcze jedną stymulację w listopadzie i później będziemy myśleć już o ustawieniu cyklu pod ivf, więc albo bez stymulacji i progesteron na wywołanie @ albo stymulacja tylko pod ułożenie czasowe cyklu. Nie mamy już robić badań ani nic dodatkowego przed ivf. Chociaż ja spróbuję się dostać do programu prokreacji o ile go u mnie otworzą i wtedy wykonać badania pod kątem immunologii jeszcze przed ivf (chyba że można być w obu programach na raz, tego nie wiem)Jupiter, Morgo, Powder lubią tę wiadomość
👧99' 🧑98'⏳️05.24 💉01.25
🚨 PCOS | IO | hiperandrogenizm | brak owulacji
🚨MTHFR homo | PAI-1 homo
❌️ 01-09.25 8 cykli Lametta + Zivafert
⏳️ 10.25 Lametta + Ovitrelle
💉 IVF 01.2026 -
Jupiter, zgadzam się z tymi wątkami miesięcznymi, człowiek się tylko wkurza i dołuje niepotrzebnie, jakby stresów za mało było 😅
Powder, przykro mi, u mnie podobna sytuacja, 11dpo i biel razi w oczy, jedynie temperatura nadal w górze i w ogóle cały cykl wysoko, ale nie mam już złudzeń. Może to po prostu sprawka Ovitrelle.
Przyszły cykl będzie na straty, bo planuję zrobić biopsję endometrium - moja lekarka wspomniała o cd138, nic o cd56, myślicie, że warto to dołożyć? We wtorek mam kolejną wizytę u immunologa, tym razem z wynikami. U mnie allo mlr 0% (bez zaskoczenia, bo w ciąży nigdy nie byłam), KIR bx, ale tylko jeden KIR implantacyjny, czuję, że pewnie accofil dostanę. Pozostałe zlecone badania wyszły dobrze. No i w myślach sobie układam już scenariusz ivf - jestem zapisana na liście rezerwowej i pewnie od nowego roku będą środki. Tylko z drugiej strony nie chcę uwierzyć w to, że naturalnie się nie uda...Jupiter, Morgo, Powder lubią tę wiadomość
👩🏻'92 🧑🏻🦱'93
16 cs starań o pierwsze 👶🏻
3 cykl stymulacji⏳
21.10 kolejna wizyta u immunologa ⏳
AMH - 2,65 ng/ml (04.2025)
Subkliniczna niedoczynność tarczycy ❌ (Letrox 25)
Ana1, ANA, APS, celiakia - wykluczone ✅
KIR Bx (brak większości KIRów implantacyjnych) ❌
Allo MLR 0% (brak kiedykolwiek ciąży)❓
Lewy jajowód niedrożny ❌
Badanie nasienia, posiew, USG, hormony ✅ -
Marzycielko a jak badałaś helicobacter? Testem oddechowym?
Karczoch to brzmi jak plan 😎 a które badania są refundowane? Zawsze myślałam, że samo invitro jest refundowane, a badania są płatne.
Ja w ogóle pół nocy nie spałam. Obudził mnie ból brzucha. Byłam pewna, że @ dostałam, ale to dopiero 9 dni po zastrzyku. Normalnie zwijałam się z bólu, nie wiem czy to skontrolować czy czekać już na okres.
🙎🏼♀️ 27 🙋🏼♂️34
Starania od 09/23
Główny problem po odstawieniu AH: długie plamienia przed i po miesiączce
Z pomocą medyczną od 01/25
💊 Siofor, omega 3, olej z wiesiołka, inozytol, NAC, resweratrol, olej z czarnuszki, Wit D, FertileMe Complex
Mąż ✅ FertileMe Complex
Badania:
Prolaktyna, testosteron, ferrytyna✅
AMH: 5,5 - PCOS ❌
MUCh✅
Drożność z lipiodolem ✅
Pasożyty ✅
Endometrioza, adenomioza ❌
Podwyższone komórki NK w histeroskopii ❌ -
Imazolka wrote:Marzycielko a jak badałaś helicobacter? Testem oddechowym?
Karczoch to brzmi jak plan 😎 a które badania są refundowane? Zawsze myślałam, że samo invitro jest refundowane, a badania są płatne.
Ja w ogóle pół nocy nie spałam. Obudził mnie ból brzucha. Byłam pewna, że @ dostałam, ale to dopiero 9 dni po zastrzyku. Normalnie zwijałam się z bólu, nie wiem czy to skontrolować czy czekać już na okres.
Ale u mnie się odwaliło. Najpierw kupa antybiotyków, bo lekarz u którego byłam z moimi bólami, widział l, że coś jest nie tak. Między innymi wjechała doxycyklina. 20go dnia niby miala być owulacja, a jest...okres. Moj cykl trwał 22 dni. Jestem w wielkim szoku. Pierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło. Poza tym, moja dobra znajoma z pracy jest w ciąży. Przy poeiedzeniu tego było dużo łez. I z mojej strony i jej, ponieważ ona bała się mojej reakcji. Ale cieszę się. Cieszę się jej szczęściem, bo ona ma duże problemy z tarczycą i wiele innych chorób, a tu proszę...spodziewaj się niespodziewanego31🙆🏻♀️ 33🧔🏼
Starania od 10.24'
♂️:
Łuszczyca (Daivobet)
💊
Omega3, Witamina D, Magnez, Ten Fertil ON, Witaminy ADEK, Ubiquinol 200, Witamina B12
🔬
Rozszerzone badanie nasienia + fragmentacja DNA plemników + test HBA ⏳
♀️
Przewlekłe nieaktywne zapalenie żołądka, subkliniczna niedoczynność tarczycy (Euthyrox 50), PCOS (w trakcie diagnozy)
💊
Witamina D, Omega 3, Magnez, Witamina B6 i B12, Aktywny kwas foliowy Neofolic, NAC 600, Ubiquinol 200, Prena Caps Ovi, Zioła Ojca Grzegorza
🔬
Trombofilia wrodzona (m. cz. V Leiden, m. MTHFR, m. PAI-1), KIR ⏳
Beta HCG:
08.03.25- 68.60
10.03.25- 104.60
12.03.25- 147.50
14.03.25- 216.60
19.03.25- 1036.60
20.03.25- 1313.30
02.04.25 - zabieg abrazji, 8tc 💔 -
Pacynka wrote:Przyszły cykl będzie na straty, bo planuję zrobić biopsję endometrium - moja lekarka wspomniała o cd138, nic o cd56, myślicie, że warto to dołożyć? We wtorek mam kolejną wizytę u immunologa, tym razem z wynikami. U mnie allo mlr 0% (bez zaskoczenia, bo w ciąży nigdy nie byłam), KIR bx, ale tylko jeden KIR implantacyjny, czuję, że pewnie accofil dostanę. Pozostałe zlecone badania wyszły dobrze. No i w myślach sobie układam już scenariusz ivf - jestem zapisana na liście rezerwowej i pewnie od nowego roku będą środki. Tylko z drugiej strony nie chcę uwierzyć w to, że naturalnie się nie uda...
Myślę że cd56 warto dołożyć, bo immunolodzy często chcą ten wynik. W Twojej sytuacji prędzej dostałabyś coś na za wysokie NK (jeśli wyszłoby w cd56) niż na ten kir Bx, bo Sydor z tego co wiem nie daje leków w takiej sytuacji.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 10:19
❗️Zapalenie endometrium
❗️DFI 26%❗️ŻPN IIIst
PRACUJEMY NAD:
Marty.Na wrote:Odnośnie helicobacter, to ja badałam oddechowym testem
Ale u mnie się odwaliło. Najpierw kupa antybiotyków, bo lekarz u którego byłam z moimi bólami, widział l, że coś jest nie tak. Między innymi wjechała doxycyklina. 20go dnia niby miala być owulacja, a jest...okres. Moj cykl trwał 22 dni. Jestem w wielkim szoku. Pierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło.
Edit: na helico? A to ciekawe, bo na Helico oni lubią dawać ten antybiotyk combo 3 w jednym, który się nazywa Pylera.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 10:28
❗️Zapalenie endometrium
❗️DFI 26%❗️ŻPN IIIst
PRACUJEMY NAD:
Imazolka wrote:Marzycielko a jak badałaś helicobacter? Testem oddechowym?
White, Imzaolka - faktycznie, dopiero jak to napisałam to też sobie uświadomiłam, że to jest konkretny plan na najbliższe miesiące. Fajnie, że wkraczamy powoli na konkretną ścieżkę, a nie jak do tej pory działamy trochę na oślep.
Jeśli chodzi o program, to na ja na razie dostałam się do tego który jest jeszcze jednym krokiem przed programem z in vitro (program kompleksowej ochrony zdrowia prokreacyjnego na lata 2021-2026”). Na pewno część z tych badań które wkleiłam można wykonać w ramach programu i mam nadzieję, że dostanę na nie skierowanie 😅 w samym programie jest też zapis, że jak wyczerpią się pewne opcje diagnostyki to lekarze mogą właśnie skierować już na kolejny etap do programu z ivf.
Ale jak to działa w praktyce wszystko to ciężko mi powiedzieć na razie, mam nadzieję, ze wizyta 29.10 trochę rozjaśni 💪🙎♀️🧔♂️ 34 / 35
🍀 14 cs
💔 02.25 - CP
💔 09.25 - CB
💊 Pueria Uno, Omega Norsan + zioła Ojca Sroki
🦠05.25 ureaplasma - out 🤟
🔥06.25 - drożność - ok 👌
🧚♀️07.25 AMH - 3,8
🍀08.25 - pierwszy cykl z lamettą -
Jupiter wrote:Dobrze pamiętam że Ty jesteś zapisana do dr Sydora?
Myślę że cd56 warto dołożyć, bo immunolodzy często chcą ten wynik. W Twojej sytuacji prędzej dostałabyś coś na za wysokie NK (jeśli wyszłoby w cd56) niż na ten kir Bx, bo Sydor z tego co wiem nie daje leków w takiej sytuacji.
Tak, do dr Sydora. A co do Bx to słyszałam dwie opinie - że nie daje w takiej sytuacji, albo daje, gdy brakuje wielu kirów odpowiadających za implantację, czyli ten mój case. No ale finalnie się przekonam we wtorek jakie będą zalecenia. I tak właśnie czuję, że dołożenie do biopsji cd56 może być dobrym tropem.
A Ty chodzisz do immunologa? Bo widzę w stopce, że sporo badań masz już porobionych w tym zakresie albo planujesz zrobić.Jupiter lubi tę wiadomość
👩🏻'92 🧑🏻🦱'93
3 cykl stymulacji⏳
Lewy jajowód niedrożny ❌
Pacynka wrote:A Ty chodzisz do immunologa? Bo widzę w stopce, że sporo badań masz już porobionych w tym zakresie albo planujesz zrobić.
Narazie chciałabym zobaczyć czy wykonana histeroskopia , drożność i leczenie zapalania endometrium to będzie to co zadziała w mojej sytuacji.Pacynka lubi tę wiadomość
❗️Zapalenie endometrium
❗️DFI 26%❗️ŻPN IIIst
PRACUJEMY NAD:
Dziewczyny co do dr Sydora to ja sama nie siedzę w immuno, ale koleżanka z pracy 2 razy miała biochem i już weszła w immunologie pod jego okiem. Ma kir bx z czego większość implantacyjnych a i tak od niego dostała accofil 🤷
Karczoch super, że działacie, oby przyniosło to wyczekiwane rezultaty!
White idziemy razem w ivf 🤜🤛
Ja dziś dostałam okres idealnie 3 dni po odstawieniu leków. Teraz 15 dni antybiotykow 🫣Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 11:33
Pacynka, White1 lubią tę wiadomość
K 🩷 30l.
AMH 0.71
21' resekcja raka tarczycy + radioterapia I-131
lekka adenomioza ❌ MUCHa ✅ Sono-HSG ✅ kariotyp ✅ FMR1 ✅ histeroskopia ✅ podejrzenie zapalenia endometrium ❌
M 🩵 31l.
Seminogram MAJ 25'/LIPIEC 25'
Ilość 96 mln/200 mln ➡️ 44mln/87mln
Żywotność 80% ➡️ 61%┃ Ruch a + b 60 % ➡️ 35%
Morfologia 1% ➡️ 0% ❌┃ROS ✅ ┃SCD ✅ ┃MAR ✅ kariotyp ✅
1-6 cykl bez pomocy medycznej ❌
7 -9 cykl z pomocą medyczną ❌
10 cykl ⌛
Program IVF 🔜 startujemy w styczniu! 🦾 -
Jupiter wrote:Póki co nie chodzę. Jeśli KIRy i Kariotypy wyjdą dobrze to odpuszczę ten temat póki co, a jeśli nie to właśnie chciałabym pójść do Sydora żeby skierował na resztę badań. Wiem że do niego się czeka cała wieczność na pierwszą wizytę, już są chyba terminy na styczeń, no chyba że coś się zwolni.
Narazie chciałabym zobaczyć czy wykonana histeroskopia , drożność i leczenie zapalania endometrium to będzie to co zadziała w mojej sytuacji.
Do doktora polecam zapisywać się do Tarnowa - tam są zapisy z miesiąca na miesiąc, jest jeden ustalony dzień w miesiącu, gdzie od rana można dzwonić i się zapisywać. Co prawda wymaga to wykonania nawet ponad 100 połączeń, żeby się dodzwonić, ale do tej pory się udawało, no i termin jest już na kolejny miesiąc, a nie kilka w przód.
Oczywiście trzymam kciuki za obecny plan, żeby nie było konieczności umawiania się na wizytę! 🤞Jupiter lubi tę wiadomość
👩🏻'92 🧑🏻🦱'93
3 cykl stymulacji⏳
Lewy jajowód niedrożny ❌
Pacynka wrote:Do doktora polecam zapisywać się do Tarnowa - tam są zapisy z miesiąca na miesiąc, jest jeden ustalony dzień w miesiącu, gdzie od rana można dzwonić i się zapisywać. Co prawda wymaga to wykonania nawet ponad 100 połączeń, żeby się dodzwonić, ale do tej pory się udawało, no i termin jest już na kolejny miesiąc, a nie kilka w przód.
Oczywiście trzymam kciuki za obecny plan, żeby nie było konieczności umawiania się na wizytę! 🤞
Moje miasto 🤪Pacynka lubi tę wiadomość
K 🩷 30l.
AMH 0.71
21' resekcja raka tarczycy + radioterapia I-131
lekka adenomioza ❌ MUCHa ✅ Sono-HSG ✅ kariotyp ✅ FMR1 ✅ histeroskopia ✅ podejrzenie zapalenia endometrium ❌
M 🩵 31l.
Seminogram MAJ 25'/LIPIEC 25'
Ilość 96 mln/200 mln ➡️ 44mln/87mln
Żywotność 80% ➡️ 61%┃ Ruch a + b 60 % ➡️ 35%
Morfologia 1% ➡️ 0% ❌┃ROS ✅ ┃SCD ✅ ┃MAR ✅ kariotyp ✅
1-6 cykl bez pomocy medycznej ❌
7 -9 cykl z pomocą medyczną ❌
10 cykl ⌛
Program IVF 🔜 startujemy w styczniu! 🦾 -
Jupiter wrote:A na co dostałaś tą doksycykline?
Edit: na helico? A to ciekawe, bo na Helico oni lubią dawać ten antybiotyk combo 3 w jednym, który się nazywa Pylera.31🙆🏻♀️ 33🧔🏼
Starania od 10.24'
♂️:
Łuszczyca (Daivobet)
💊
Omega3, Witamina D, Magnez, Ten Fertil ON, Witaminy ADEK, Ubiquinol 200, Witamina B12
🔬
Rozszerzone badanie nasienia + fragmentacja DNA plemników + test HBA ⏳
♀️
Przewlekłe nieaktywne zapalenie żołądka, subkliniczna niedoczynność tarczycy (Euthyrox 50), PCOS (w trakcie diagnozy)
💊
Witamina D, Omega 3, Magnez, Witamina B6 i B12, Aktywny kwas foliowy Neofolic, NAC 600, Ubiquinol 200, Prena Caps Ovi, Zioła Ojca Grzegorza
🔬
Trombofilia wrodzona (m. cz. V Leiden, m. MTHFR, m. PAI-1), KIR ⏳
Beta HCG:
08.03.25- 68.60
10.03.25- 104.60
12.03.25- 147.50
14.03.25- 216.60
19.03.25- 1036.60
20.03.25- 1313.30
02.04.25 - zabieg abrazji, 8tc 💔 -
Marty.Na wrote:Nie, na zapalenie endometrium. Ogółem stan jakiś, bo to ginekolog
❗️Zapalenie endometrium
❗️DFI 26%❗️ŻPN IIIst
PRACUJEMY NAD:
Ja się wybieram na badania z krwi "rozszerzone" w piątek - aTPO, aTG, B12, ferrytyna i takie tam. Do tej pory miałam opór przed nimi. Chyba mi w głowie siedziało zawodowe przekonanie, że to bezsensu, że nie ma wskazań.
A mąż dzisiaj na badaniu nasienia. Czekamy na wyniki 🤞31 👩❤️👨 38 + 🐕🦺
💃zaburzenia lękowe od dzieciństwa - od 7 lat w psychoterapii, od roku sertralina
łagodne guzki tarczycy
🔬hormony 3 dc: FSH, LH, estradiol - norma
AMH - 3,14
💊 Pregna Start, melatonina 10 mg
💆♀️praca z fizjoterapeutką urogin nad napiętymi mdm
👦 jelito drażliwe, SIBO - w trakcie leczenia
zab. regulacji emocji, ADHD? - włączona wenlafaksyna
💊 FertilMan Plus, maca, omega 3, melatonina 10 mg,
9 cs o pierwszego potomka
(jeszcze nie widzieliśmy ⏸️)
nikt prawie nie wie, dokąd go zaprowadzi droga, póki nie stanie u celu -
Jupiter wrote:Ja też nie udzielam sie w miesięcznym, nie reaguje też na niektóre posty na które wcześniej jeszcze coś odpisywałam. Nie zapowiada się u mnie prędko na pozytywny test, wysypu ciąż mam wystarczajaco w realu, nie chce mi się kolejny raz czytać o dramie że ktoś nie zaszedł w ciążę w pierwszym cyklu, czytać o OSTATNIM CYKLU starań o n-te dziecko, perypetiach remontowych (po prostu od tego mam ludzi w realu) czy kolejnych facetach co badać się nie chcą. Może to wredne, może nieuprzejme - trudno. Tak mam i tyle. Może wrócę jak nabiorę sił, ale musi mnie to wzmacniać, a nie osłabiać…
Z innej beczki, jak długo po histero miałyście objawy? Ja mam jakieś dziwne kłucie, rozciąganie a jestem już prawie tydzień po. Wiem że mnie mocno przeczołgali tam, ale jednak martwię się.
Jutro wizyta u pani doktor do której chodzę która zaleciła mi sama drożność bez histero. Czekam na jej minę jak zobaczy ile zmian mi wycięli… i ciekawe czy to będzie nasze ostatnie spotkanie, bo oczekuje konkretów od niej.Chociaż też mało się udzielam a bardziej czytam, bo te starania już mnie trochę wymęczają 😅
U mnie dzisiaj 28dc i 10dpo o ile dobrze wyliczyłam owulację i biel na teście. Od kilku dni już mam pełne objawy te które miałam w poprzednich cb, wymiotuję wieczorem, w podbrzuszu dziwne odczucia, od wczoraj ciężkie i bolesne piersi, temp. 36.90. Także dziwnie, zazwyczaj w 10dpo test już coś pokazywał, ale wiadomo że jest jeszcze szansa, że jest za wcześnie.
A jeśli się w tym cyklu nie uda, to jebnę te testy do szafki i chyba nawet nie będę się przejmować, tak już mam tego dość 😅 I tak do kolejnej owulacji..Morgo lubi tę wiadomość
K. 28 👩🏼❤️👨🏼 A. 29 + 🐶
🍼 starania od 01.2025
⚠️ podejrzenie tocznia 😢
⚠️ PAI-1 homo
⚠️ podwyższone wyniki w zespole antyfosfolipidowym
· · · · · · · ·
• 08.25 - cb 💔
• 06.25 - cb 💔
• 05.25 - 7tc – 💔🪽
· · · · · · · ·
LEKI 🏩
• acard • clexane • encorton • euthyrox • suple
• hashimoto & niedoczynność
• POTS, hipotonia ortostatyczna
_____
Tiny miracle in progress… 🍼⏳🤍 -
Dobra rozebrałam ten test i podbiłam kolory, widzicie coś czy nie? Bo ja widzę meeega delikatny jakby cień, ale taki mam wrażenie jakby chyba oszukaniec? 😂
K. 28 👩🏼❤️👨🏼 A. 29 + 🐶
🍼 starania od 01.2025
⚠️ podejrzenie tocznia 😢
⚠️ PAI-1 homo
⚠️ podwyższone wyniki w zespole antyfosfolipidowym
· · · · · · · ·
• 08.25 - cb 💔
• 06.25 - cb 💔
• 05.25 - 7tc – 💔🪽
· · · · · · · ·
LEKI 🏩
• acard • clexane • encorton • euthyrox • suple