Tu staraczki co dzieci nie mają 👫🏻 usiądą na dłużej i porozmawiają 💅
-
WIADOMOŚĆ
-
Dudu - odstawienie całkowicie alko + dieta typu DASH/środziemnomorska to najskuteczniejsza kuracja dla wątroby. Żaden suplement nie zrobi tyle roboty. Można się wesprzeć omega 3 2 g/db (dobre jakościowo), wit. E, lekiem Heparegen (na receptę). Generalnie to ja bym się nastawiała na minimalnie 3-4 msce pracy nad zdrowiem męża, niezależnie od tego czy pójdziecie w dalsze starania naturalne czy rozród wspomagany. Tak czy inaczej potrzebujecie wysokich jakościowo plemników komórek, a u niego jest duże pole do pracy
.
śnieżka - mi ginekolog mówił, że jeśli się zdecydujemy na IUI to mam liczyć +1 miesiąc na przygotowania (drożność, muchy, cytologia itd.) - Ty pewnie masz już wszystko odhaczone. W takim przypadku u nas klinika zaleca wizytę 1-3 dc, żeby zobaczyć czy wszystko w macicy, jajnikach ok i czy można startować z ew. stymulacją i zaplanować IUI.
Dudu13 lubi tę wiadomość
👩❤️👨 30+
💃zaburzenia lękowe - remisja
AMH - 3,14, cykle regularne
💊 folian, Wit D3, omega 3, Sanprobi ibs + suplementacja żelaza
💆♀️praca z fizjoterapeutką urogin nad napiętymi mdm - zakończona
👦 jelito drażliwe, SIBO
🔬seminogram:
1. morfologia 0% (100% nieprawidłowe główki), koncentracja: 26,3 mln/ml (👍), ruch szybki 2,0% (🔻), posiewy nasienia ujemne, testosteron całkowity 🔻, estradiol 🔻
2. Morfologia 2% (🆙), ruch szybki 13% (🆙), koncentracja 13 mln/ml (🔻) - po Clo + suple
pierwszy stymulowany Clostilbegyt + Ovitrelle ❌
12 cs
(jeszcze nie widzieliśmy ⏸️)
nikt prawie nie wie, dokąd go zaprowadzi droga, póki nie stanie u celu -
Morgo wrote:Dudu - odstawienie całkowicie alko + dieta typu DASH/środziemnomorska to najskuteczniejsza kuracja dla wątroby. Żaden suplement nie zrobi tyle roboty. Można się wesprzeć omega 3 2 g/db (dobre jakościowo), wit. E, lekiem Heparegen (na receptę). Generalnie to ja bym się nastawiała na minimalnie 3-4 msce pracy nad zdrowiem męża, niezależnie od tego czy pójdziecie w dalsze starania naturalne czy rozród wspomagany. Tak czy inaczej potrzebujecie wysokich jakościowo plemników komórek, a u niego jest duże pole do pracy
.
śnieżka - mi ginekolog mówił, że jeśli się zdecydujemy na IUI to mam liczyć +1 miesiąc na przygotowania (drożność, muchy, cytologia itd.) - Ty pewnie masz już wszystko odhaczone. W takim przypadku u nas klinika zaleca wizytę 1-3 dc, żeby zobaczyć czy wszystko w macicy, jajnikach ok i czy można startować z ew. stymulacją i zaplanować IUI.
Mam rozpiskę od lekarza jakie badania mam mieć zrobione i jak długo są one ważne. Drożności akurat tam nie ma.👩🏻30 lat
AMH - 2,140 ng/ml
MTHFR hetero, PAI‑1 homo
ANA1 - stwierdzono obecność przeciwciał:
- ziarniste (AC-4) – 1:1280,
- centromerowe (AC-3) – 1:1280,
- typu „nuclear dots” (AC-6) – 1:1280,
- przeciw błonie jądrowej (AC-11,12) – 1:160.
ANA3 - Centromer B + ---> Centromer B ++🔺
Obserwacja w kierunki twardziny ograniczonej❗️
👦🏻33 lata
Całkowita liczba plemników 24.41mln --> 30.75mln⬆️
Ruch postępowy (a+b) 15.2% --> 26.3%⬆️
Ruch całkowity (a+b+c) 28.1% --> 38.4%⬆️
Plemniki o prawidłowej budowie 0% --> 0%🔻
Plemniki żywe 80% -->78%☀️
HBA 61🔻
Fragmentacja DNA☀️Stres oksydacyjny☀️Przeciwciała przeciwplemnikowe IgG☀️
12 cs💫11.2025 💔7tc -
Claudii, White jak się czujecie przed jutrzejszą punkcja? Stresik jest?
Ogólnie jak samopoczucie w trakcie stymulacji?
U mnie jak wspominałam intensywny czas związany z nową pracą i tak się zaczęłam martwić czy dam radę być na pełnych obrotach w trakcie stymulacji 🫣👩❤️👨 31&36
🔸Starania od 03.2023r.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
🔸Hashimoto + hipoglikemia reaktywna (letrox + glucophage)
🔸AMH 7,17 (04.25r.)
🔸PCO (metaboliczny)
🔸Badanie nasienia + posiew✅
🔸Cykle długie 38-45 dni
🔸Późne owulacje 23-30dc
07.25 histeroskopia + kolposkopia (usunięte mikropolipy) + leczenie stanu zapalnego
09.25 Prog 7dpo 37,2ng/ml 😍
09.25 drożność jajowodów ✅
10.25-12.25 stymulacja aromek ❌
Suplementy: Inozytol, NAC, witamina D3, B12 metylowana, folian, pregna start -
Mam nadzieję, że chociaż będę miała wynik histo-patologiczny z histeroskopii.. Ale boję się bardzo, że jednak nie mają tego wycinka
Na wypisie nic o tym nie ma, na IKP tak samo. Jedynie pielęgniarka na oddziale powiedziała, że jest w zeszycie u nich zapsiek o pobraniu wycinka z endometrium.
Jak bym wiedziała, że tyle stresu mnie to bedzie kosztować to nie zdecydowałabym się teraz na histeroskopię. Teraz jeszcze mierzę się z anemią przez te krwotoki po zabiegu. A ponad rok walczyłam o wzrost ferrytyny i wszystko poszło na marne 😭👩🏻30 lat
AMH - 2,140 ng/ml
MTHFR hetero, PAI‑1 homo
👦🏻33 lata
HBA 61🔻
12 cs💫11.2025 💔7tc -
Pelasia ja odpisałam jak się czuję na poprzedniej stronie 🤪 A co do samopoczucia podczas stymulacji to pobolewały mnie jajniki i miałam parcie na pachwinę prawą (tam są pęcherzyki). Tak to się normalnie czułam - nie było u mnie żadnej senności ani nic z tych rzeczy. Zależy jaką masz pracę - ja mam fizyczną i o ile mamy możliwość posiedzieć sobie na zapleczu to ostatnio był zapieprz, dlatego cieszę się, że miałam urlop i nie musiałam być w ciągłym biegu. Ale gdybym miała pracę biurową to myślę, że spokojnie mogłabym pracować. U mnie tylko problematyczne byłyby wizyty w klinice, bo ostatnio całość z wyjazdem i powrotem do domu wychodzi 6h.
Sniezko - szczerze przed IUI rozważyłabym drożność. Jak rozmawiałam z moim ginekologiem o IUI to mówił, że trochę bez sensu to robić bez drożności. Chyba, że robili podczas histero, bo jak pisałam wcześniej - u mnie jest dopisek, że widać przepływ do obu jajowodów. Przykro mi bardzo, że tak Cię potraktowali w tym szpitalu i jeszcze dalej masz z tego problemy 😔K 🩷 30l.
AMH 0.71
21' resekcja raka tarczycy + radioterapia I-131
MUCHa ✅ Sono-HSG ✅ kariotyp ✅ FMR1 ✅ histeroskopia ✅ wyleczone zapalenie endometrium 3/10 ✅
M 🩵 31l.
Seminogram MAJ 25'/LIPIEC 25'
Ilość 96 mln/200 mln ➡️ 44mln/87mln
Żywotność 80% ➡️ 61%┃ Ruch a + b 60 % ➡️ 35%
Morfologia 1% ➡️ 0% ❌┃ROS ✅ ┃SCD ✅ ┃MAR ✅ kariotyp ✅
1-6 cykl bez pomocy medycznej ❌
7 -13 cykl z pomocą medyczną ❌
31.12.25 START STYMULACJI IVF
Bemfola225jm, Menopur 75jm, Clostilbegyt 2x1
02.01 pierwszy podgląd 🔎 - 4 pęcherzyki
05.01 drugi podgląd 🔎⏳ -
Claudii, domyślam się, jaki stres to powoduje 🙈 a później czeka Cię jeszcze parę dni niepewności. Nie wiem jak Ty, ale ja do cierpliwych nie należę 😅
Claudii, Morgo lubią tę wiadomość
Starania od 08. 2023r.
03.24r. 💔💔
♀ Hashimoto, trombofilia wrodzona (AMH 5,1ng/ml)
♂ Oligoteratozoospermia
01.26r. ICSI:
13.01. pierwszy podgląd 🫧 -
Moja punkcja ma być o 9:30 a stawić mam się już o 7:30 (chyba muszę sobie książkę spakować 😅). Na czczo, ze skarpetkami i koszulką z rękawami do łokci, zapewnione na miejscu spódniczki. Ja też jestem w tym dniu któraś z kolei. Stresik jest, przez takie poczucie, że to już zaraz 🫣
Co do mojego samopoczucia, to bywało różnie, ale do przeżycia. Do środy (7dc) praktycznie zero objawów, później do soboty już trochę pobolało, czwartek przespałam po powrocie z pracy, ale to był intensywny czas dla pęcherzyków jeśli od środy do soboty urosły niektóre z 11-12mm na 18-19mm. Od piątku jajniki bolą, bo są po prostu już bardzo duże przy takiej ilości, ale już zauważyłam prawidłowość - od rana do popołudnia nie bolą w ogóle, a później bolą na tyle, na ile przez pierwsze pół dnia się chodziło i nadwyrężało 😅
Co do pracy, to moja stymulacja przebiegła idealnie: tylko w piątek miałam pracę zdalną, resztę chodziłam do biura, bez urlopów (praca przy biurku), w środę miałam monitoring przed pracą, a drugi w sobotę. Na poniedziałek i wtorek biorę urlop, w środę zdalnie, a później zobaczymy, najwyżej popracuję zdalnie do końca tygodnia. Też mamy gorący okres i projekt, który musi być niedługo gotowy, a jestem za niego w pełni odpowiedzialna.
W każdym razie cały proces do przeżycia i w razie potrzeby powtórzymy go
snieżka, Belia, Morgo lubią tę wiadomość
👧99' 🧑98' 🐈⬛ 🐈⬛ ⏳️05.24
🚨 PCOS | IO | MTHFR homo | PAI-1 homo
✅️ AMH 6, drożność, nasienie, DFI, HBA, MAR, witaminy, homocysteina
❌️01-11.25 11 cykli Lametta + Zivafert/Ovitrelle
◽️12.25 antykoncepcja
02.01.26 IVF 💉 Menopur 150
10.01.26 💉 Gonapeptyl Daily x2
12.01.26 punkcja -
@Morgo, dzięki - działamy na pewno na zdrowie mu to wyjdzie. Szczęście w nieszczęściu że czyta, szuka - zainteresowanie jest. Nie sądziłam że tak może mężczyznę „zaboleć” niski poziom testosteronu 🤪
Wspieram go w tym najlepiej jak mogę, bez oskarżania czy osadu, skupiając się na tym co robimy i co wdrażamy. 💪⏳
@White, @Claudi - myślami i sercem jutro z Wami, jesteście dzielne i półmetek procedury za wami ✨🥇
Claudii, Morgo lubią tę wiadomość
👩❤️💋👨’ 97 starania od końca 24
08.2024 histeroskopia, polip 🙋♀️
1-03.25 9/12tc 💔 por.zatrz.
11.25💔 CB
JA 🧬MTHFR,PAI: hetero
🟠TSH 2,4 🆘11.25 AMH 0,68 🥺
🫧12.25 AFC 4-5 szt w lewym, prawy torbiel czynnościowa
🔮🙏🏻12.25 pogłębiamy diag.
🟢PRG 7d po 🆗 ale📉
androgeny, OGTT 🆗
🟢Homocysteina 6, k.fol 13, B12 365🔜🆙LH 5, FSH 10, E2 50
DHEAS 170 Ferrytyna 13-> 21😬
💊 euthyrox, solderol, feroplex, + sanprobi IBS, Q10, NAC,melat., B12, omega, magnez, wiesiołek 💡po owu Acard 75mg profilaktycznie
ON 🔜badania
🏅1,5 msc po 🚭i sys. zmian.
💊 Pregna Start ON, ubinichol, Solderol, NAC
01.26⏩️📋 badania nasienia, monitoring, MUCH, usg pod endo, kar, białko S/C, prof.krzep, APS
🏥16.01 Instytut Rodziny -
Claudii wrote:Pelasia ja odpisałam jak się czuję na poprzedniej stronie 🤪 A co do samopoczucia podczas stymulacji to pobolewały mnie jajniki i miałam parcie na pachwinę prawą (tam są pęcherzyki). Tak to się normalnie czułam - nie było u mnie żadnej senności ani nic z tych rzeczy. Zależy jaką masz pracę - ja mam fizyczną i o ile mamy możliwość posiedzieć sobie na zapleczu to ostatnio był zapieprz, dlatego cieszę się, że miałam urlop i nie musiałam być w ciągłym biegu. Ale gdybym miała pracę biurową to myślę, że spokojnie mogłabym pracować. U mnie tylko problematyczne byłyby wizyty w klinice, bo ostatnio całość z wyjazdem i powrotem do domu wychodzi 6h.
Sniezko - szczerze przed IUI rozważyłabym drożność. Jak rozmawiałam z moim ginekologiem o IUI to mówił, że trochę bez sensu to robić bez drożności. Chyba, że robili podczas histero, bo jak pisałam wcześniej - u mnie jest dopisek, że widać przepływ do obu jajowodów. Przykro mi bardzo, że tak Cię potraktowali w tym szpitalu i jeszcze dalej masz z tego problemy 😔
Wątpię, że robili podczas histeroskopii. A nawet jestem pewna, że nie robili
Na opisie z histeroskopii mam tylko zdanie, że przebiegła bez powikłań i tyle. A jeśli chodzi o inseminacje to lekarz mówił, że trzeba szybko na nią się zdecydować póki parametry nasienia są trochę lepsze i póki organizm narzeczonego reaguje dobrze na Bemfole.
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 12:31
Morgo lubi tę wiadomość
👩🏻30 lat
AMH - 2,140 ng/ml
MTHFR hetero, PAI‑1 homo
👦🏻33 lata
HBA 61🔻
12 cs💫11.2025 💔7tc -
White i Claudii, trzymam mocno kciuki za jutro
Claudii, White1 lubią tę wiadomość
👩🏻30 lat
AMH - 2,140 ng/ml
MTHFR hetero, PAI‑1 homo
👦🏻33 lata
HBA 61🔻
12 cs💫11.2025 💔7tc -
Dzięki dziewczyny, że się podzielilyscie 🙌
Claudii, wybacz musiałam jakoś pominąć Twojego posta 🫣 cieszę się, że calkiem dobrze to znioslyscie - jesteście dzielne 😀 jeśli chodzi o moją pracę to jest to praca cały czas na nogach bo pracuje w salonie kosmetycznym z zabiegami na ciało jak i twarz. Mam nadzieję, że wszystko będzie okej mimo wszystko 💪
Śnieżko, ja myślę, że drożność to też dobre posunięcie przed inseminacją, ale z drugiej strony jeśli udało się zajść w ciążę naturalnie to napewno jeden jest drożny 🙌 ile czasu już minęło od histeroskopii?
Jeśli chodzi o wyniki to ja dzwoniłam jakoś po dwóch tygodniach i już były do odbioru 😁 ale ja w zupełnie innym szpitalu i mieście.
Claudii, snieżka lubią tę wiadomość
👩❤️👨 31&36
🔸Starania od 03.2023r.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
🔸Hashimoto + hipoglikemia reaktywna (letrox + glucophage)
🔸AMH 7,17 (04.25r.)
🔸PCO (metaboliczny)
🔸Badanie nasienia + posiew✅
🔸Cykle długie 38-45 dni
🔸Późne owulacje 23-30dc
07.25 histeroskopia + kolposkopia (usunięte mikropolipy) + leczenie stanu zapalnego
09.25 Prog 7dpo 37,2ng/ml 😍
09.25 drożność jajowodów ✅
10.25-12.25 stymulacja aromek ❌
Suplementy: Inozytol, NAC, witamina D3, B12 metylowana, folian, pregna start -
Sniezko teoretycznie po drożności normalnie można się starać, ale nie wiem jak to jest z inseminacją 🙈
Aszin jestem bardzooo niecierpliwa, ale niczego nie przyspieszę niestety. To już nie będzie w moich rękach 😔
Dziewczyny co się interesują kosztami jeszcze dam mały update, bo za pierwszą receptę zapłaciłam 450 zł, ale później doktorek jeszcze mi dopisał tych samych leków więc kolejne 150 zł i wczoraj za triggery 250 zł więc sumarycznie 850 zł za leki do stymulacji. A jutro się dowiem pewnie jakie leki do transferu 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 13:18
Dudu13, Pelasia30, Choinka123, cysterka95 lubią tę wiadomość
K 🩷 30l.
AMH 0.71
21' resekcja raka tarczycy + radioterapia I-131
MUCHa ✅ Sono-HSG ✅ kariotyp ✅ FMR1 ✅ histeroskopia ✅ wyleczone zapalenie endometrium 3/10 ✅
M 🩵 31l.
Seminogram MAJ 25'/LIPIEC 25'
Ilość 96 mln/200 mln ➡️ 44mln/87mln
Żywotność 80% ➡️ 61%┃ Ruch a + b 60 % ➡️ 35%
Morfologia 1% ➡️ 0% ❌┃ROS ✅ ┃SCD ✅ ┃MAR ✅ kariotyp ✅
1-6 cykl bez pomocy medycznej ❌
7 -13 cykl z pomocą medyczną ❌
31.12.25 START STYMULACJI IVF
Bemfola225jm, Menopur 75jm, Clostilbegyt 2x1
02.01 pierwszy podgląd 🔎 - 4 pęcherzyki
05.01 drugi podgląd 🔎⏳ -
Ja dałam 400zł w aptece i 60zł w klinice za triggery. Miałam bardzo małe dawki leków i też bardzo krótką stymulację, stąd też niskie ceny
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 13:25
snieżka, Dudu13, Pelasia30, Morgo, cysterka95 lubią tę wiadomość
👧99' 🧑98' 🐈⬛ 🐈⬛ ⏳️05.24
🚨 PCOS | IO | MTHFR homo | PAI-1 homo
✅️ AMH 6, drożność, nasienie, DFI, HBA, MAR, witaminy, homocysteina
❌️01-11.25 11 cykli Lametta + Zivafert/Ovitrelle
◽️12.25 antykoncepcja
02.01.26 IVF 💉 Menopur 150
10.01.26 💉 Gonapeptyl Daily x2
12.01.26 punkcja -
Claudii wrote:Sniezko teoretycznie po drożności normalnie można się starać, ale nie wiem jak to jest z inseminacją 🙈
Aszin jestem bardzooo niecierpliwa, ale niczego nie przyspieszę niestety. To już nie będzie w moich rękach 😔
Dziewczyny co się interesują kosztami jeszcze dam mały update, bo za pierwszą receptę zapłaciłam 450 zł, ale później doktorek jeszcze mi dopisał tych samych leków więc kolejne 150 zł i wczoraj za triggery 250 zł więc sumarycznie 850 zł za leki do stymulacji. A jutro się dowiem pewnie jakie leki do transferu 😊
Bardziej chodziło mi o to, że zanim przyjęliby mnie na NFZ na drożność, to minęłoby dużo czasu. Prywatnie nas nie stać. Już cena inseminacji z monitoringiem, badaniami i zastrzykami narzeczonego jest wyższa niż moja wypłata 🙈
Lekarz też nic nie mówił mi o drożności. Dostałam tylko skierowanie na histeroskopię. Poza tym jak udało mi się na chwilę zajść w ciążę od razu po minimalnej poprawie nasienia, to mam nadzieję, że znów się uda 🙏🙏👩🏻30 lat
AMH - 2,140 ng/ml
MTHFR hetero, PAI‑1 homo
👦🏻33 lata
HBA 61🔻
12 cs💫11.2025 💔7tc -
Sniezko zgadzam się z dziewczynami. Drożności do szybka akcja. I już w następnym cyklu można robić iui. Może uda się wam to ogarnąć.
Claudii, White trzymam mocno kciuki za jutro i będę czekać na info po 💪🏼🤞🏼🤞🏼
White1, snieżka lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶🏼od 05.24 🤞🏼
4cs: 08.24 cb 4tc💔
6cs: 10.24 cb 6tc💔
👩🏼💼AMH, LH, FSH ✅ owulacje regularne, niski progesteron i estradiol po owulacji.
👨🏽💼 HBA, DFI ✅ obniżone parametry nasienia (ilość i ruch).
12.25 IUI ❌ -
Śnieżka - ja bym zaufała lekarzowi. Skoro zaszłaś w ciążę naturalnie to min. 1 jajowód musi być drożny.
Klinika, z którą współpracuje nasz lekarz wymaga drożności przed IUI, ma po prostu takie zasady. Natomiast sam lekarz, jak zapytałam czy jest sens robić już drożność w moim przypadku - odpowiedział że w tym momencie sensu nie ma, bo nie mam żadnych czynników ryzyka niedrożności, na USG mam w pełni prawidłowy obraz jajników (przy zrostach bywają np. "przyklejone" do macicy). Skandynawia, kraje zachodnie minimalizują procedury, zabiegi które są inwazyjne i/lub kosztowne a dają korzyść pojedynczym parom na np. kilkanaście tys. Także nie jest błędem np. stosować stymulację cyklu bez badania drożności (przejrzałam nawet wytyczne oficjalnych towarzystw). Każdy podejmuje decyzje pod siebie, ale no w medycynie wiele rzeczy nie jest jednoznacznych.
snieżka lubi tę wiadomość
👩❤️👨 30+
💃zaburzenia lękowe - remisja
AMH - 3,14, cykle regularne
💊 folian, Wit D3, omega 3, Sanprobi ibs + suplementacja żelaza
💆♀️praca z fizjoterapeutką urogin nad napiętymi mdm - zakończona
👦 jelito drażliwe, SIBO
🔬seminogram:
1. morfologia 0% (100% nieprawidłowe główki), koncentracja: 26,3 mln/ml (👍), ruch szybki 2,0% (🔻), posiewy nasienia ujemne, testosteron całkowity 🔻, estradiol 🔻
2. Morfologia 2% (🆙), ruch szybki 13% (🆙), koncentracja 13 mln/ml (🔻) - po Clo + suple
pierwszy stymulowany Clostilbegyt + Ovitrelle ❌
12 cs
(jeszcze nie widzieliśmy ⏸️)
nikt prawie nie wie, dokąd go zaprowadzi droga, póki nie stanie u celu -
Pelasia30 wrote:Dzięki dziewczyny, że się podzielilyscie 🙌
Claudii, wybacz musiałam jakoś pominąć Twojego posta 🫣 cieszę się, że calkiem dobrze to znioslyscie - jesteście dzielne 😀 jeśli chodzi o moją pracę to jest to praca cały czas na nogach bo pracuje w salonie kosmetycznym z zabiegami na ciało jak i twarz. Mam nadzieję, że wszystko będzie okej mimo wszystko 💪
Śnieżko, ja myślę, że drożność to też dobre posunięcie przed inseminacją, ale z drugiej strony jeśli udało się zajść w ciążę naturalnie to napewno jeden jest drożny 🙌 ile czasu już minęło od histeroskopii?
Jeśli chodzi o wyniki to ja dzwoniłam jakoś po dwóch tygodniach i już były do odbioru 😁 ale ja w zupełnie innym szpitalu i mieście.
Jutro miną 2 tygodnie. Ale w tym szpitalu podobno dopiero po 20 dniach mogą być wyniki.👩🏻30 lat
AMH - 2,140 ng/ml
MTHFR hetero, PAI‑1 homo
👦🏻33 lata
HBA 61🔻
12 cs💫11.2025 💔7tc -
Laski trzymam mocno kciuki! ❤️
Ja wyniki z histero na NFZ miałam dopiero po 5 tygodniach..Starania od 09/23
Z pomocą medyczną od 01/25
💊 Siofor, omega 3, olej z wiesiołka, inozytol, NAC, resweratrol, olej z czarnuszki, Wit D, FertileMe Complex
Mąż ✅ FertileMe Complex
AMH: 5,5 - PCOS ❌
MUCh✅
Drożność z lipiodolem ✅
Pasożyty ✅
Endometrioza, adenomioza ❌
Podwyższone komórki NK w histeroskopii ❌
🔜 10.02 ponowna histeroskopia -
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH