Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Tu staraczki co dzieci nie mają 👫🏻 usiądą na dłużej i porozmawiają 💅
Odpowiedz

Tu staraczki co dzieci nie mają 👫🏻 usiądą na dłużej i porozmawiają 💅

Oceń ten wątek:
  • Lisik Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morgo wrote:
    Śnieżka - a jak się czujesz psychicznie?

Ja dziś wstałam o 4:40 i jestem w drodze do Wawy na konfę o niepłodności organizowaną przez Jankowską i Suszczewicz z IR. Dla mnie to moje małe szaleństwo 🤣 tak się wkręcić w temat. No ale idę za sercem, za tym co mnie teraz ciekawi. Zaprosili kilku zagranicznych wykładowców. Na pewno zdam relację.
    Morgo mój obecny doktor i Pelasi były doktor jutro tam wykłada o histeroskopii 😄
    Ja też się interesowałam tą konferencją ale jest tylko dla lekarzy tak przeczytałam, ty jesteś lekarzem? 🤔
    I zdaj n koniecznie relację! Albo daj znać czy są jakieś materiały dostępne, dużo ciekawych tematów będzie widzę.

Dudu13 lubi tę wiadomość

Starania od 05.2024
    👫28
    - Laparoskopowe usuwanie ognisk endometriozy --> kwiecień '26
    - Histeroskopia - stan zapalny wyleczony ✅
    - Leczenie u Naprotechnologa
    - Kwalifikacja do Rządowego Programu ochrony zdrowia prokreacyjnego
    - Hycosy ✅ drożność z lipiodolem ✅
    Endometrioza II/III stopień, czyste jajniki i jajowody, adenomioza
    ANA1 dodatnie ❌ (Sulfazalazyna)
    AMH 3,7
    ❌TSH 0,916 -3,5 - 3,5 - 9,6 (po lipiodolu)- 6,4 (po Euthyrox 50)- 5,7 (zwiększenie dawki do 75)
    FT4 ✅
    Prolaktyna 23 ❌ (Dostinex)--> 22,8(wiecej Dostinexu)---> 12,6 ✅
    Ferrytyna 21,73 - feroplex - 40 Bioradix- 103 (skutek Sulfazalazyny)
    KIR 2DS2, 2DS3 obecne

On : IO, Morfologia 10% -->6%, Prena Care dla mężczyzn, Olej z czarnuszki, wit D

kwas foliowy, Koenzym Q10(ubiqinol), wit. D, NAC, magnez ,DHA + EPA, Dostinex, Cyklogest, Sulfazalazyna, olej z wiesiołka, cholina, euthyrox
  • White1 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia dzisiaj dziewczyny, z niecierpliwością czekam na info po wizytach czy konferencjach, dzisiaj wasz dzień, miłego piąteczku dla wszystkich 🩷

Dudu13 lubi tę wiadomość

👧99' 🧑98' 🐈‍⬛ 🐈‍⬛ ⏳️05.24

🚨 PCOS | IO | MTHFR homo | PAI-1 homo
    ✅️ AMH 6, drożność, nasienie, DFI, HBA, MAR, witaminy, homocysteina
    ❌️01-11.25 11 cykli Lametta + Zivafert/Ovitrelle

01.26 IVF 💉 Menopur 150
    18 🥚 -> 6 MII -> 1 ❄️ 5BB

09.02.26 FET 🍍 cykl sztuczny
    EmbryoGlue / prog 30 ng/ml
    16.02 7dpt beta 37.7mIU/ml 💕
    19.02 10dpt beta 146.2mIU/ml 🥹
    🔜 21.02 12dpt
  • Dudu13 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morgo, no i super że masz zajawkę - dawaj znać jak było i co nowego w temacie piszczy. Super że jako lekarz patrzysz tak szeroko 😊

Aszin, czekamy na fotki bobasa z dziś 🤭

Piękne przyrosty laski 🏆💪

Jutro, 10DC, mam nadzieję że zdążę na ten monitoring oraz wizyta kontrolna u Endo.

Dobrego, słonecznego piątku jak i weekendu !
    Czuć wiosnę za rogiem choć -16 dziś to tylko chyba jakaś zmyłka 😅

👩‍❤️‍💋‍👨 29 starania od końca 24
    08.2024 histeroskopia, polip 🙋‍♀️
    1-03.25 9/12tc 💔 11.25💔 CB

💃MTHFR,PAI: hetero
    🆘11.25 AMH 0,68 🥺
    PRG 7dpo 🆗 ale📉 >📌cyclogest
    OGTT, andr. 🆗 ale DHEAS 204>📌biosteron
    LH/FSH ⬇️E2 🆗
    Homocysteina, D3,k.fol🆗
    B12, Ferrytyna 🔜🆙
    MUCH, APS, b.C i S🆗 celiakia z genów 🆗
    💊 euthyrox, D3,feroplex+ Multilac, Q10, NAC, melat.,Bcpx, omega, Mg, Se, Zn, folian, wiesiołek,Acard, biosteron

🕺 nasienie 🆗 ale morf. 0% 🫣
    TT, LH, FSH - dolna granica, FT 🆗
    SHGB ⬇️ D3 ⬇️ Homocysteina ⬆️
    💊 wit E,Q10, D3, NAC, Mg, Zn, omega, LC, ALC, Bcpx

02.26⏩️📋 monitoring, zmiana diety‼️antygen HP i pasożyty
    03.26⏩️📋 usg pod endo❓
‹‹ 267 268 269 270 271
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter: