Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jeszcze nic nie zobaczyłam Więc spoko,na razie jesteśmy w różnych fazach cyklu he
Ale fakt wieści dobre od Dziewczynek -
Wiem wiem Polly ;P Tak ogólnie pisałam Jakaś tam odrobina zazdrości się we mnie tli ale oczywiście nie chorobliwej
szlak mnie trafia z tą nauką... Kto wymyślił taki system, żeby mieć codziennie egzamin ? czasu na nauke do każdego jest tyle co nic...nie potrafię się uczyć w nocy, więc tym bardziej... wrrrrrrrrrrrr
Lanisska gdzie jesteś ? co z Twoją sesją ? -
Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie wierze ! Elficzka również ładniutka krecha !!!!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaa super.... !!!!!!
Jak będziecie miały betki to trollątka ukażą się na pierwszej stronce. No proszę jaki nasz wątek szczesliwy jest ! Superkamika23, Ania001 lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny , sorki ze tak pozno ale po pracy zajechalismy jeszcze do sklepu . Zrobilam dzis z rana dwa testy paskowe (kupione na eBayu ) , jasna kreska na obu wiec nie wytrzymalam do jutra i zrobilam ten digitalny . Oto efekt
Elficzka gratulacje !!!
No dziewczyny to sie teraz bedzie dzialo , cos czuje ze na tym nie koniec . I niedlugo nastepna z Was bedzie oglaszac dobre wiesci . Zycze Wam tego z calego serca !
cookiemonster, antylopaa, kamika23, Lizzinka, Miki85, motylek000, antonna, Ania-nowa, inaa, Sylwia_80 lubią tę wiadomość
-
Rosolina wrote:Miki - ale masz tasiemca! Zawsze takie długie cykle masz?
bardzo się ciesze waszym szczęściem dziewczyny:) i trzymam za resztę kciukasy:) -
Ania001 wrote:Czesc dziewczyny , sorki ze tak pozno ale po pracy zajechalismy jeszcze do sklepu . Zrobilam dzis z rana dwa testy paskowe (kupione na eBayu ) , jasna kreska na obu wiec nie wytrzymalam do jutra i zrobilam ten digitalny . Oto efekt
Elficzka gratulacje !!!
No dziewczyny to sie teraz bedzie dzialo , cos czuje ze na tym nie koniec . I niedlugo nastepna z Was bedzie oglaszac dobre wiesci . Zycze Wam tego z calego serca !
Ania001 lubi tę wiadomość
-
antonna wrote:A który to był Wasz cykl starań? :> Wyluzowałaś tak jak inni każą, czy nie i mimo to się udało?? :>
Tak "na powaznie "( mierzenie temp , testy owu , i cale te obserwacje itd.) jest to nasz 13 cykl , ale przestalismy sie zabezpieczac z mysla o dziecku w styczniu 2014 roku . Rok czasu mielismy nastawienie typu co ma byc to bedzie - niestety 2014 nie przyniosl wiesci o dzidzi. Postanowilam wiec sie troche bardziej zaglebic w swoj organizm i zaczac mierzyc temp , robic testy owu, obserwowac swoje cialo ...- 2015 rok rowniez nie przyniosl wiesci o dzidzi , wiec na 2016 zaplanowalam ze pojdziemy po pomoc do lekarza . Wiec tak naprawde minelo dwa lata. Czy wyluzowalam ?? Wydaje mi sie ze nie , chociaz byl moment ze myslalam iz mam cykl bezowulacyjny , nawet na forum o tym pisalam ( zaraz cofne sie wstecz i zobacze kiedy to bylo ) i wtedy chyba przez chwile mialam tzw. wyje...ne . Gdy juz podskoczyla mi temperatura , znow sie wszystko zaczelo. Tak to wszystko w skrocie wyglada -
Antonna, ja to wiem i nie mówię, że cały semestr nic nie robiłam (bo roboty i kolosów miałam od groma). Ale jeżeli w trakcie semestru wymaga się od nas czegoś innego a potem na kilka dni przed egzaminem wrzuca się długaśną listę zagadnień na egzamin ( o którą upominaliśmy się od dłuższego czasu), która zawiera drugie tyle materiału, o którym czasami nawet nie było mowy na wykładach, to ewidentnie coś jest nie tak... nie mówię, że tak jest z każdego przedmiotu, ale przynajmniej w 1 na 3 przypadki coś takiego niestety jest... nie wspominając o tym, że mimo wyboru specjalizacji na magisterce, mam z tej specjalizacji cały 1 przedmiot, który mnie interesuje i przyda mi się w pracy + 7 innych, które na tym etapie już mało mnie interesują, są powtórką z poprzednich lat lub zwyczajnym zapychaczem czasu....no ale, sposób funkcjonowania studiów w moim odczuciu to temat na zupełnie inne forum
-
antylopaa wrote:Tak. Same pozytywne wieści.
1. Kamilka- sesja , @ w końcu przyszła
2. Ania- ciąża
3. Polly- in vitro
4. Ina- praca
5. Ja - nieskromna- owulka:-d
6. Elficzka- cień
7. Karola- uwolnienie się z roboty, która nie dawała jej żyć
8. Cookiemonster- bo jest naszym analitykiem medycznym
Proszę dopisać jeśli o kimś zapomniałam i jakie dobre wieści to były.
WIELKIE GRATULACJE DLA TROLIKÓW ZACIĄZONYCH
Ale wiecie cojak zobaczyłam te wasz kreseczki rozrycząłm sie tak troszkę z zazdrości dlaczego to nie moje testy pokazują 2 kreski ( oczywiscie nie jest to zazdrość zła że Wam czegoś złego zyczę nie nie nie Bo zycze Wam by wszystko było dobrze wiem ile teraz bedzie strachu o maluszki ale bedzie dobrze )
Po za tym mielismy dziś kolędę i jak co roku mieliśmy gadane o slubie kościelnym bo mamy tylko cywilny tak zawsze chcieliśmy ale teraz dał nam troszke do myślenia a może nie moge mieć 2 maluszka bo Bóg tak nie chce bo nie chodze do kościoło nie modlimy się nie wiem już co myśleć a co Wy o tym myslicie czy slubkościelby był dla was ważny ? Wy tego chcieliście czy bardziej rodzina nalegała ?
My zawsze uważaliśmy że jest bez znaczenia jaki to ślub czy kościelny czy cywilny wazne że jesteśmy razem kochamy sie i jest Ok ale teraz gdy w maju minie 13 lat razem ( to jest moj pierwszy i jedyny facet z nkim innym nie byłam ) 6 lat po slubue cywilnym może czas na zmiany może już przeszliśmy próbę czasu i teraz bedzie jeszcze lepiej a do pełni szczęścia brakuje nam kościelnego i 2 dziecka ? mam jakis metlik w głowie dzisiaj rózne myśli kręcą mi siew głowie ryczeć mi sie chce
Sorki że może popsułam wam humory ale musiałam sie komus wygadać