X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Typowe trolle :-)
Odpowiedz

Typowe trolle :-)

Oceń ten wątek:
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj wcale się nie dziwię ;) Takie wiadomości dobre bardzo poprawiają humor :)
    Strasznie się cieszę z Waszych kreseczek ;) Ale jednocześnie się zastanawiam, kiedy ja będę mogła takie zobaczyć :|

ckaidqk34aroni5a.png
  • polly8725 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nic nie zobaczyłam :) Więc spoko,na razie jesteśmy w różnych fazach cyklu he :)
    Ale fakt wieści dobre od Dziewczynek :)

Endo IV stopień. 2014-laparo, 2016.03
    2 oocyty, jeden zapłodniony(mrożak) 2016.05.30 crio ☹️
    2016.08 operacja, 2019.01 laparo
    2019.03 podchodzimy do IVF
    Amh 0,92
    26.03.19 Punkcja-1 oocyt
    28.03.19 Transfer zarodka w 2 ddobie
    e5d5d8a3de363b2745adb62076475daf.png
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem wiem Polly ;P Tak ogólnie pisałam :P Jakaś tam odrobina zazdrości się we mnie tli :P ale oczywiście nie chorobliwej :P

szlak mnie trafia z tą nauką... Kto wymyślił taki system, żeby mieć codziennie egzamin ? czasu na nauke do każdego jest tyle co nic...nie potrafię się uczyć w nocy, więc tym bardziej... wrrrrrrrrrrrr

Lanisska gdzie jesteś ? co z Twoją sesją ?

ckaidqk34aroni5a.png
  • Lizzinka Ekspertka

Wysłany: 25 stycznia 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co u Ciebie Ania001? Jakie wieści?

Konieczna II procedura IVF... brak refundacji na puregon :-( :-( :-(
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie ! Ania gdzie Ty się podziewasz kobieto ! :P

ckaidqk34aroni5a.png
  • inaa Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie wierze ! Elficzka również ładniutka krecha !!!!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaa super.... !!!!!!

Jak będziecie miały betki to trollątka ukażą się na pierwszej stronce. No proszę jaki nasz wątek szczesliwy jest ! Super

kamika23, Ania001 lubią tę wiadomość

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png
    Aniołek (8tc)-3.2016 :* Kocham Cię !
    Aniołek (7tc)-12.2016 :* Kocham Cię !

• inaa Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posmaarkajcie też na nas kochane ... <3 mmmm z miłą chęcią nałapię wirusków na dni płodne hihi

kamika23 lubi tę wiadomość

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png

• inaa Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JuuuHuuuuuu no i mamy

2000_vatchs_by_ice_cream1122334455-d4v28tf.jpg

Otwierać picollo i winkaaaa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 19:25

Ania001, antylopaa lubią tę wiadomość

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png

• kamika23 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aż z okazji Waszych 2 kresek udostepniam wykres, co byście mi tam nasmarkały :P

Ania001 lubi tę wiadomość

ckaidqk34aroni5a.png
  • Ania001 Przyjaciółka

Wysłany: 25 stycznia 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny , sorki ze tak pozno ale po pracy zajechalismy jeszcze do sklepu . Zrobilam dzis z rana dwa testy paskowe (kupione na eBayu ) , jasna kreska na obu wiec nie wytrzymalam do jutra i zrobilam ten digitalny . Oto efekt :D

Elficzka gratulacje !!!

No dziewczyny to sie teraz bedzie dzialo , cos czuje ze na tym nie koniec . I niedlugo nastepna z Was bedzie oglaszac dobre wiesci . Zycze Wam tego z calego serca ! <3

htadj6.jpg

cookiemonster, antylopaa, kamika23, Lizzinka, Miki85, motylek000, antonna, Ania-nowa, inaa, Sylwia_80 lubią tę wiadomość

• kamika23 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu wspaniałe wieści <3 <3 <3
    Ahhh jaki piękny ten napis na teście :)

ckaidqk34aroni5a.png
  • Miki85 Ekspertka

Wysłany: 25 stycznia 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosolina wrote:
    Miki - ale masz tasiemca! Zawsze takie długie cykle masz?
    w tamtym roku miałam dwa razy. kwiecien- maj spózniał sie 14 dni(pierwsza w życiu beta"-"(dzien po wyniku pojawła się @)a drugi cykl maj -czerwiec -przypadło to na urlop(poczatek czerwca) -wakacje nad morzem cudownie było już sie cieszyłam @ sie spóźniała- na początku lipca poszłam do gin i mi powiedział że własnie jestem po owulacji a mojego wtedy nie było hyh pózniej było clo i nic a teraz to chyba sie przyzwyczaiłam ze nic nie wychodzi..

bardzo się ciesze waszym szczęściem dziewczyny:) i trzymam za resztę kciukasy:)

zi13csqvtabhkgk4.png
  • Lizzinka Ekspertka

Wysłany: 25 stycznia 2016, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Aniu, cudownie :) :* gratuluję!

Konieczna II procedura IVF... brak refundacji na puregon :-( :-( :-(
  • Miki85 Ekspertka

Wysłany: 25 stycznia 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania001 wrote:
    Czesc dziewczyny , sorki ze tak pozno ale po pracy zajechalismy jeszcze do sklepu . Zrobilam dzis z rana dwa testy paskowe (kupione na eBayu ) , jasna kreska na obu wiec nie wytrzymalam do jutra i zrobilam ten digitalny . Oto efekt :D

Elficzka gratulacje !!!

No dziewczyny to sie teraz bedzie dzialo , cos czuje ze na tym nie koniec . I niedlugo nastepna z Was bedzie oglaszac dobre wiesci . Zycze Wam tego z calego serca ! <3

htadj6.jpg
    piękny teścik gratuluje i troszkę zazdroszczę:)

zi13csqvtabhkgk4.png
  • Ania001 Przyjaciółka

Wysłany: 25 stycznia 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    antonna wrote:
    A który to był Wasz cykl starań? :> Wyluzowałaś tak jak inni każą, czy nie i mimo to się udało?? :>

Tak "na powaznie "( mierzenie temp , testy owu , i cale te obserwacje itd.) jest to nasz 13 cykl , ale przestalismy sie zabezpieczac z mysla o dziecku w styczniu 2014 roku . Rok czasu mielismy nastawienie typu co ma byc to bedzie - niestety 2014 nie przyniosl wiesci o dzidzi. Postanowilam wiec sie troche bardziej zaglebic w swoj organizm i zaczac mierzyc temp , robic testy owu, obserwowac swoje cialo ...- 2015 rok rowniez nie przyniosl wiesci o dzidzi , wiec na 2016 zaplanowalam ze pojdziemy po pomoc do lekarza . Wiec tak naprawde minelo dwa lata. Czy wyluzowalam ?? Wydaje mi sie ze nie , chociaz byl moment ze myslalam iz mam cykl bezowulacyjny , nawet na forum o tym pisalam ( zaraz cofne sie wstecz i zobacze kiedy to bylo ) i wtedy chyba przez chwile mialam tzw. wyje...ne . Gdy juz podskoczyla mi temperatura , znow sie wszystko zaczelo. Tak to wszystko w skrocie wyglada ;)

• Ania001 Przyjaciółka

Wysłany: 25 stycznia 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny postanawiam zawirusowac wszystkie typowe trolle wiec sle :
    24o5xy8.jpg
    314c5th.jpg
    1z6zb60.jpg

kamika23, antylopaa, polly8725, Lizzinka, Ania-nowa, inaa, Rosolina lubią tę wiadomość

• antylopaa Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie piękne wiruski:-*

ex2bdf9hnbh57908.png

Udało się w <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu
  • antonna Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2017, 21:00

👧 2017 ❤ 👶 2021
    3jgxflw10w63fzkn.png
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonna, ja to wiem i nie mówię, że cały semestr nic nie robiłam (bo roboty i kolosów miałam od groma). Ale jeżeli w trakcie semestru wymaga się od nas czegoś innego a potem na kilka dni przed egzaminem wrzuca się długaśną listę zagadnień na egzamin ( o którą upominaliśmy się od dłuższego czasu), która zawiera drugie tyle materiału, o którym czasami nawet nie było mowy na wykładach, to ewidentnie coś jest nie tak... nie mówię, że tak jest z każdego przedmiotu, ale przynajmniej w 1 na 3 przypadki coś takiego niestety jest... nie wspominając o tym, że mimo wyboru specjalizacji na magisterce, mam z tej specjalizacji cały 1 przedmiot, który mnie interesuje i przyda mi się w pracy + 7 innych, które na tym etapie już mało mnie interesują, są powtórką z poprzednich lat lub zwyczajnym zapychaczem czasu....no ale, sposób funkcjonowania studiów w moim odczuciu to temat na zupełnie inne forum :P

ckaidqk34aroni5a.png
  • Karola - mama Julci i ... ? Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    antylopaa wrote:
    Tak. Same pozytywne wieści.
    1. Kamilka- sesja , @ w końcu przyszła
    2. Ania- ciąża
    3. Polly- in vitro
    4. Ina- praca
    5. Ja - nieskromna- owulka:-d
    6. Elficzka- cień
    7. Karola- uwolnienie się z roboty, która nie dawała jej żyć
    8. Cookiemonster- bo jest naszym analitykiem medycznym

Proszę dopisać jeśli o kimś zapomniałam i jakie dobre wieści to były.
    hehe spodobało mi sie uwolnienie się z roboty dobre ;) ale tak jest

WIELKIE GRATULACJE DLA TROLIKÓW ZACIĄZONYCH :)
    Ale wiecie cojak zobaczyłam te wasz kreseczki rozrycząłm sie tak troszkę z zazdrości dlaczego to nie moje testy pokazują 2 kreski ( oczywiscie nie jest to zazdrość zła że Wam czegoś złego zyczę nie nie nie Bo zycze Wam by wszystko było dobrze wiem ile teraz bedzie strachu o maluszki ale bedzie dobrze )

Po za tym mielismy dziś kolędę i jak co roku mieliśmy gadane o slubie kościelnym bo mamy tylko cywilny tak zawsze chcieliśmy ale teraz dał nam troszke do myślenia a może nie moge mieć 2 maluszka bo Bóg tak nie chce bo nie chodze do kościoło nie modlimy się nie wiem już co myśleć a co Wy o tym myslicie czy slubkościelby był dla was ważny ? Wy tego chcieliście czy bardziej rodzina nalegała ?
    My zawsze uważaliśmy że jest bez znaczenia jaki to ślub czy kościelny czy cywilny wazne że jesteśmy razem kochamy sie i jest Ok ale teraz gdy w maju minie 13 lat razem ( to jest moj pierwszy i jedyny facet z nkim innym nie byłam ) 6 lat po slubue cywilnym może czas na zmiany może już przeszliśmy próbę czasu i teraz bedzie jeszcze lepiej a do pełni szczęścia brakuje nam kościelnego i 2 dziecka ? mam jakis metlik w głowie dzisiaj rózne myśli kręcą mi siew głowie ryczeć mi sie chce
    Sorki że może popsułam wam humory ale musiałam sie komus wygadać

01.01.2011 - Aniołek 6 tc :(
    18.05.2012 - Juleczka nasze największe szczęście :)
    19.04.2016- Aniołek 14 tc :(
    Kochamy Was ;)

201205184874.png
‹‹ 100 101 102 103 104 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ