Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia001 wrote:Dziewczyny jako typowy troll nie wytrzymalam do piatku i zrobilam testa (11 dpo ) i wyszedl mi cien !Czuje sie inaczej niz zwykle i ten bol plecow nie dawal mi spokoju wiec sie zdecydowalam ze zatestuje . Mam ogromna nadzieje ze to to ! Ale jeszcze nic nie jest przesadzone . Zmierzylam rowniez teraz temp i jest 37.67 ! Nigdy takiej nie mialam w ciagu dnia .
Ania, gratuluje! jesteś w ciąży !
Posmarkaj trochę na nas tymi wirusamiAnia001 lubi tę wiadomość
-
Łaaaaaaaaaaaa dziołszki, ale szalejemyyyy !!! nie dość, że ciąże piękne trollątka, owulacje za rogiem, egzaminy dobrze idą to 100 strona ~!!!! Ale jestem z nas dumna !~!!!!!!!!!!
Kamika - napewno zdany !!
Sylwia witamy !
Lizzinka, Sylwia_80 lubią tę wiadomość
-
Tak. Same pozytywne wieści.
1. Kamilka- sesja , @ w końcu przyszła
2. Ania- ciąża
3. Polly- in vitro
4. Ina- praca
5. Ja - nieskromna- owulka:-d
6. Elficzka- cień
7. Karola- uwolnienie się z roboty, która nie dawała jej żyć
8. Cookiemonster- bo jest naszym analitykiem medycznym
Proszę dopisać jeśli o kimś zapomniałam i jakie dobre wieści to były.kamika23, Lizzinka, polly8725 lubią tę wiadomość
Udało się w cyklu
-
nick nieaktualny
-
antylopaa wrote:Tak. Same pozytywne wieści.
1. Kamilka- sesja , @ w końcu przyszła
2. Ania- ciąża
3. Polly- in vitro
4. Ina- praca
5. Ja - nieskromna- owulka:-d
6. Elficzka- cień
7. Karola- uwolnienie się z roboty, która nie dawała jej żyć
8. Cookiemonster- bo jest naszym analitykiem medycznym
Proszę dopisać jeśli o kimś zapomniałam i jakie dobre wieści to były.Konieczna II procedura IVF... brak refundacji na puregon -
Dziewczyny, trzymam za Was kciuki, u mnie beta,tak, jak spodziewalam sie okrągłe zero, za to progesteron bardzo dobry, bo 23 mimo zmniejszenia dawki luteiny i wprowadzenia w zamian progesteronu w kremie. Może to bromergon tak podział, nie wiem, ale wiem, że mogę zacząć antybiotyki spokojnie i zwiększyć dawkę bromegronu.
Lizzinka, inaa lubią tę wiadomość
-
Antylopa ja czuje owulke , oba jajniki mnie potafia bolec ale jeden zawsze boli inaczej i np. w poprzednim cyklu mialam z lewego (tak mi sie wydaje) i w tym cyklu chyba tez ale pamietam kiedys myslalam ze to bedzie z prawego a lekarz mi powiedzial ze z lewego byla owulka więc zawsze mogę coś pokićkać
Kamilka zdasz te agzaminy my wszystkie bedziemy trzymać kciuki i musi sie udać
I witam nowe trolle czekam na kolejne dobre wieści
Lizzinka gratuluje awansu ! -
Widzicie Dziewczyny, jak już dostałam taki zaszczytny tytuł analityka;p chociaż kompletnie niezasłużony, to przetestujcie sobie KONIECZNIE poziom progesteronu! Progesteron bada się 6-7 dzień po owulacji. Progesteron może wskazać, że np owulki wcale nie było (sama temper i testy owu nie są dowodem na to, że wszystko jest ok). Również jak będziecie miały dwie kreseczki, przy pierwszej becie musowo róbcie progesteron, zwłaszcza jak nie dostałyście luteiny profilaktycznie. Wiem z doświadczenie, że to może sporo stresu Wam oszczędzić...Poza tym, progesteron jest potrzebny do zagnieżdżenia zarodka. Także, pamiętajcie proszę o tym! Nie liczcie na lekarzy w tym zakresie.
antonna, antylopaa, kamika23, polly8725, Lizzinka, inaa, Ania-nowa lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/625bab504361.jpg
Nie wiem czy coś widać, mój aparat nie łapie ostrości:/
to test facelle, nigdy mi nie wyszedł nawet cień cienia
robiony teraz, z popołudniowego moczu..
kurde, sama nie wiem co o tym myślećWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 15:27
inaa, antylopaa lubią tę wiadomość
-
mi te paskowe nigdy nie pokazały nawet cienia cienia..ale masz rację, zrobię jutro rano drugi..
Kurcze sama nie wiem co robić, odstawiłam luteinę żeby czekać na @.. jestem w kropce.
ps.pink test wyszedł mi tak samo rano..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 15:30