Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania001-super
cookiemonster trzymam za was moooocno kciuki:)
tak w ogóle zauważyłam że od pewnego czasu może 4 msc zaczeły kręcić mi się włosy przy nasadzie. A od kąd pamiętam to ciężko je było zakręcić bo praktycznie od razu się prostowały.Ania001 lubi tę wiadomość
-
witajcie Kobietki Na poczatek Ania gratulację bardzo się cieszę
Co do nas to wczoraj było małe przytulanko w 10 dc spojrzałam pierwszy raz od czasu @ na dzień cyklu i jak juz było po wszytkim doszło do mnieże kurcze nie mam pracy a my się nie zabezpieczamy i o dziwo nic teraz ze mnie nie wyleciało szok mówie męzowi że co bedzie jak teraz nam się ''uda '' amaz na to jak co bedzie julka bezie miec rodzeństwo a ja na to damy radę ja bez pracy kto ciezarną zatrudni ? a mąż na to damy radę jak byłam w ciązy z Julką to tylko ja miaąłm wypłate bo maż był bez pracy tak się złozyło że w grudniu kończył mi sie płatny macierzyński a mąż dostał prać w fjnej firmie - słowa męża BĘDZIE DOBRZE NAJWAŻNIEJSZE ŻE JESTEŚMY ZDROWI
znowu zaczynaja mnie boleć cycki czyzby owu była lub ma być ? zobaczymyAnia001 lubi tę wiadomość
-
Kamika nie chciałam polubić-ręka mi się omsknęła ;/
Ania gratulacje!!! Idz na bete i oby potwierdziła test
A myślałam,że to ja potroluje dzis he a tu Ania mnie wyprzedziła Od 2 dni mam zaparcia,no nie mogę choć bym chciała A w nocy chyba z 4 razy siku byłam.nigdy tak nie miałam. W ciągu dnia za to co chwilę dosłownie latałam,pod wieczór to juz co pół godziny.może to przez przeziębienie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 20:06
Ania001 lubi tę wiadomość
-
polly8725 wrote:Kamika nie chciałam polubić-ręka mi się omsknęła ;/
Ania gratulacje!!! Idz na bete i oby potwierdziła test
A myślałam,że to ja potroluje dzis he a tu Ania mnie wyprzedziła Od 2 dni mam zaparcia,no nie mogę choć bym chciała A w nocy chyba z 4 razy siku byłam.nigdy tak nie miałam. W ciągu dnia za to co chwilę dosłownie latałam,pod wieczór to juz co pół godziny.może to przez przeziębienie?
Kurde Polly ty też testuj! Już masz 13dpo ;P Coś czuje, że teraz do końca stycznia będzie wysyp waszych ciąż ) -
29go stycznia w piatek mam z mezem umowiona wizyte u lekarza (miala ona dotyczyc naszej plodnosci , starania sie o dzidzie i ewentualnych badan ) Teraz chyba sie nieco zmieni jej charakter Zobaczymy co z tego bedzie , narazie przyjmuje to na zimno . Jutro kupie testa Clear Blue Digital , tam bedzie napisane "jestes w ciazy" kiedy rzeczywiscie w niej bede albo "nie jestes w ciazy" kiedy ciazy brak , dla pewnosci zrobie go we wtorek
Polly zycze powodzenia oby sie udalo , Wam rowniez dziewczyny !!!
Poczytalam Was troche wstecz , Antylopa Ty to masz intuicje ! Napisalas ze czujesz ze ktorejs z nas sie uda Zawsze trzeba miec nadzieje ,nawet jezeli sytuacja wydaje sie nam beznadziejna . Wiara czyni cuda .antylopaa, Lizzinka lubią tę wiadomość
-
Heh,poczekam jeszcze. Zobacze jak dalej pojdzie sytuacja. Choc nikt nie bylby tak zdziwony jak ja he. Zrobie w czwartek. Dziekuje za slowa otuchy
-
antylopaa wrote:A propo bety w uk, czytałam że właśnie jest jakiś problem z tym, tzn. Nie można tak nagle, na własną rękę
No wlasnie Antylopa , tu ogolnie ze wszystkimi badaniami ( na wlasna reke jest problem ) Kiedys chcialam sobie kontrolne badania krwi tu zrobic , to mi lekarz powiedzial ze tutaj nie maja takiego zwyczaju , jak nic mi nie dolega to jestem zdrowa i nie ma takiej potrzeby
wiem ze w tych wiekszych miastach sa polskie przychodnie i tam robia przerozne badania , w tym pewnie i bete . Ja mam do najblizszej jakies 45 min autem, wiec nie za bardzo chce mi sie zwalniac z pracy i jechac, a do tego dochodzi koszt takiego badania( nie maly ) Dlatego wole poczekac na wizyte