Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania gratulacje!! To już nie cień, to krecha!!
Dziewczynki mi też wyszedł dzisiaj cień na teście, teraz nie mam jak wstawić, zreszta niewiem czy będzie coś widać.. to mój pierwszy cień o porzadanej grubości, wcześniejsze były cienkie jak wlos
Nie chcę się nakrecac. Objawów nie mam nowych, ciagle mnie mdli i kręci się w głowie, ale tak jest odkąd zaczęłam brać metforminem poczekaj jeszcze kilka dni i powtórzę, bo nie mam jak iść na betę teraz..
Miłego dnia!Ps. Równo 8 lat temu robiłam test jak byłam w ciąży z synkiemAnia001 lubi tę wiadomość
-
Kamilka, głowa do góry, pamiętam te czasy, też rzygałam ze stresu i już dosyć miałam szkoły, ale pomyśl, że przed tobą ostatni semestr i z bani na zawsze (no chyba że masz w planach doktorat)
Dziewczynki, cieszę się z Waszego szczęścia. To tak po części, jakby mi się już prawie udało.
Narazie jednak czuję, że bierze mnie katar, ból głowy, niestety myję rano głowę a potem wychodzę na mróz z niedosuszonym łbem, mam za swoje, zbiczujcie mnie za to !! Już więcej tego nie zrobię!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 08:42
Udało się w cyklu
-
Chyba nie ma reguły antylopaa, bo ja się trzymam ciepło, noszę czapkę od października jak tylko robi się chłodniej, szal, rękawiczki, na kryzysowe akcje nawet rajstopy noszę a i tak ciągle jestem chora... No nie ciągle, ale średnio co 2-3 miesiące teraz dopiero co się wyleczyłam z zatok i boli mnie gardło... Koleżanka przyszła do pracy chora ostatnio i chyba mnie zaraziła...
Kamika, nawet nie wiesz, jakbym chciała teraz być na Twoim miejscu! Też miałam nocki nieprzespane, masakra, ale teraz bardzo tęsknię Jestem pewna, że będzie dobrze, nie ma co na zapas się martwić! Teraz już się nie ucz, bo Ci się wszystko popierniczy Trzymam kciuki! A z czego to egzamin? Jakiś kolos?
No elficzka, Ania - dzięki, przetarłyście szlak Teraz to mam nadzieję, że pójdzie z górki i wszystkie zaciążymy wkrótce gratuluję, naprawdę, czuję jakby to moje siostry były w ciąży, a ja miałabym zostać ciocią Dopinguję mocno, żeby wam piękne testy i bety wyszły
A co do diet, to ja chętnie Wam antonna i kamika oddam kilka zbednych kg Eh, trochę przy*^#$!&~ na masie przez ostatni rok/półtoraKonieczna II procedura IVF... brak refundacji na puregon -
Gratulacje || kreskom! Super dziewczyny.
Ja w weekend byłam na nartach, przynajmniej głowę miałam zajęta czymś innym. Uff. Odpoczęłam psychicznie, ale fizycznie sie wymeczylam na całego.
Wszystkim życzę kolejnych dwóch kresek dla testujących w tym tygodniu! Udanego poniedziałku!Lizzinka lubi tę wiadomość
-
A u mnie chyba @ sie rozgosci niedlugo bo mnie naparza od pol godziny brzuch a siedze w pracy. Normalnie mi zaraz wybuchnie chyba. Ech wiedzialam,ze tak bedzie
-
u mnie owulka już czai się za rogiem!! Jeszcze dzień, dwa i będzie trzeba PORZĄDNIE PRZEPCHAĆ SYSTEM. Testy owu już coraz wyraźniejsze. Cieszę się bardzo, w tym cyklu b.szybko Ale im szybciej tym lepiej .
Lizzinka, Sylwia_80 lubią tę wiadomość
Udało się w cyklu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyantylopaa wrote:Kurde też muszę zajść. Wczoraj zrobiłam pierwszy owulacyjny , jest już cień, ale oczywiście jeszcze jakieś 4,5 dni do owulacji. A wiecie co? Ja zawsze jak robię owulacyjny to wyobrażam sobie, że to ciazowy. I obserwuje, jak pojawia się kreska. Jak to mnie cieszy he he, wiem, żałosne. Ale co poradzę. To chociaż trochę mi pomaga właśnie idę zaraz do łazienki zrobić. Dziś mój 8 dc. Owulacje obstawiam na 12, 13 dc. Więc już blisko. Akurat w piątek mam wizytę u gina. Chciałabym zrobić usg żeby potwierdzić czy do owulacji już doszło lub czy będzie lada moment. Powiedzcie, czy mogę po prostu powiedzieć, że chce usg? Że chce poprzez monitoring to potwierdzić? Czy może się nie zgodzić? Kurczę nie wiem jak się zachować.
Moja rada jest taka, sama taki myk zastosowałam . powiedziałam lekarzowi ze baaaardzo boli mnie podbrzusze i chciałabym zeby sprawdził czy wszystko jest w porządku, czy jakas torbiel albo coś. Zrobił usg i powiedział ze własnie jestem przed owulacją, stad bóle -
nick nieaktualnyantylopaa wrote:u mnie owulka już czai się za rogiem!! Jeszcze dzień, dwa i będzie trzeba PORZĄDNIE PRZEPCHAĆ SYSTEM. Testy owu już coraz wyraźniejsze. Cieszę się bardzo, w tym cyklu b.szybko Ale im szybciej tym lepiej .
Trzymam kciuki za przepychanie