Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Elficzka-to żaden cień! Tylko jasna krecha, wierz mi na słowo, sporo tych testów narobiłam i to jest pozytyw:)) a jak pink Ci wyszedł, to już w ogóle - one wychodzą jak beta jest naprawdę wysoka.
Gratulacje! I pamiętaj przy robieniu bety, od razu progesteron, proszę... -
Elficzko, wierz mi, że nie nakręcałabym Cię bez powodu - ta kreska to na pewno jest TA kreska. A w takim wypadku nie ma co ryzykować. I już. Jak nie masz lutki, to lekarz pierwszego kontaktu też Ci wypisze. Ile masz brać dziennie?
-
dostałam luteine, bo miałam niedomoge lutealna, ciągle plamienia itd, ale to było wynikiem słabej owulacji lub jej braku. Najwyższy wynik w fazie lutealnej jaki udało mi się uzyskać to 8 z kawałkiem..Ja biorę również metformax i też nie wiem co z nim..? Jutro wzięłam wolne, pójdę na badania.
Mam luteine 50 dopochwowa 1x dziennie. -
elficzka wrote:dostałam luteine, bo miałam niedomoge lutealna, ciągle plamienia itd, ale to było wynikiem słabej owulacji lub jej braku. Najwyższy wynik w fazie lutealnej jaki udało mi się uzyskać to 8 z kawałkiem..Ja biorę również metformax i też nie wiem co z nim..? Jutro wzięłam wolne, pójdę na badania.
Mam luteine 50 dopochwowa 1x dziennie. -
Elficzka jak Cie nie moge-nosz kurde kreska jak sie patrzy rob jak ci cookie monster radzi ,bo dobrze mowi.
Poki co @ nie zawitala. A wiecie co mi maz powiedzial jak stwierdzilam,ze moge byc w ciazy? " Kochanie to by bylo za proste" jakt tu go nie kochac co?
Jak przystalp na trolla tp zakupilam dzis test zamiast tabletek antykoncepcyjnychkamika23, Lizzinka lubią tę wiadomość
-
Odpoczywaj Kochana i spinaj poślady No stres jak to mówią
Jutro testuję rano przed pracąkamika23 lubi tę wiadomość
-
spoko,będziecie pierwsze
-
Ale się dzieje! O ja nie mogę! ale cudownie! No elficzko droga, jest krecha! żaden tam cień zawsze możesz iść do lekarza rodzinnego jutro po becie albo w środę żeby wypisal Ci l4, jeśli nie będziesz się czuła na siłach żeby iść do pracy! Nie ma co ryzykować. Chyba, że możesz wziąć kilka dni urlopu najpierw? Dawaj znać co tam!
No polly czekamy z niecierpliwością!
Ale adrenalina dziewczyny, serio, aż się uśmiecham sama do siebie! a podobno dzisiaj jest najbardziej depresyjny dzień w roku... Gówno prawda, u nas jest wesoło jak nic!Konieczna II procedura IVF... brak refundacji na puregon -
hheehhhehe ja od rana miałam wręcz euforyczny humor
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 18:21
Lizzinka, inaa lubią tę wiadomość