Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania sama już nie wiem jak to ma byc...czy do 2,5 czy do 2 czy jeszcze niżej...ile lekarzy i ile staraczek tyle opinii niestety ...
Antylopa no to rewelacja Teraz działać i czekać na efekty :* U mnie ani bóli ani śluzu...eh chyba sobie troche poczekam na tą owu
-
Lizzinka wrote:Któraś z dziewczyn pisała (czy to była cookie?), że jakoś 6-7 dzień po owulacji najlepiej? Tak mi się coś kojarzy
Powodzenia!Lizzinka lubi tę wiadomość
-
ehhh no to sobie dzis chyba nie popracujemy nad powiekszeniem rodziny. Mąż sie pogniewał, że mi dzisiaj jego obiad nie smakował i zjadlam tylko do połowy w wielkich męczarniach urażona duma siedzi w salonie z laptopem a ja w sypialni sama
Zawsze mi jego kuchnia smakuje ale dzis coś nie pykło -
Kamika dobrze bedzie
A ja na antybiotyku bo mam zapalenie oskrzeli i zatok sie przypaletalo w nieodpowiednim momencie. Nawet nie mam jak isc na zwolnienie,bo u nas premia jest za bycie w pracy. A kasa potrzebna bo maz 2 m-ce bez pracy byl,tylko jakies fuszki podlapal. A teraz idzie do pracy ale 1 miesiac na pol etatu. I kasa potrzrbna,wiec sie waham nad l-4. Jak mi nie przejdzie do wtorku to pojde. Muszr zdrowa byc za 2 tygodnie. -
witajcie Trolliki moj męzuś już spi więc z przytulanka nici i jak twierdził dziś nie ma ochoty ;( ale wczoraj było i musze wam powiedziec że wyłączyłam się czy z tego bedzie dziecko czy tez nie nie skupiałamsie tym za to skupiłam sie na mezu było super oboje chyba zapomnielismy po co jest seksik no i na jpierw praca a ptem zacznemy leczenie i znowu starania ale jak by teraz się udało to było by super cieszyłabym sie mimo że nie mam pracy coś bym wymysliła mysze jeszcze męzusia pogwałcić jutro i dam mu spokój
-
hej
Oj Polly to musisz to wyleczyć porządnie. Jak nie da za wygraną to lepiej weź L4...
Karola u mnie wczoraj też z seksu nici Meza rozkłada przeziębienie.....a jeszcze sie dowiedział że w Krakowie panuje świńska grypa i jedna osoba już na to umarła xD Teraz to już jest umierający Dobrze ze rano choć troche sił znalazł na przytulanki, bo byłoby źle Ehh tylko co to z tego bedzie jak w formie najlepszej nie jest? Pewnie kolejny cykl na straty ;/ -
Heeeeeeeeeeeejooooo !
U mnie w porządku, czekam na wtorek... eh !
Jak na złosc kiedy sie nie staramy to mąż ... hehe nawet sie obudził o 2 w nocy jak przyszłam do łóżka. Niech Ci los. Planujemy wakacje i w konuc udało nam się znaleźć ładny apartament za niska cene Juhu ! -
Hej Inaa Czyli we wtorek biopsja ? To już nie długo
Hm czyli zaczęliście się zabezpieczać, skoro odkładacie starania ? Smuteczek ! Mam nadzieje że to tylko na chwilkę, będą wyniki, okaże się że wszystko dobrze i będziecie mogli dalej planować powiększenie rodzinki
Gdzie jedziecie na wakacje ??????