X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Typowe trolle :-)
Odpowiedz

Typowe trolle :-)

Oceń ten wątek:
  • cookiemonster Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny!
    Wracam z umarłych (dopadła mnie "grypa żołądkowa" w trakcie brania antybiotyku i okresu - to się nazywa "szczęśliwa" kumulacja)!
    Mam wynik prolaktyny po dwóch tyg brania bromka (1/4 tabl przez tydz, potem 1/2, 3/4 i ostatnie dwa dni po całej tabletce) i tadamtadam z 62 spadła do 24 :) ciągle ponad normę, ale już duuużo lepiej niż było. Czy widzę efekty? Okres dostałam w sb, w nd było intensywnie, a w poniedziałek prawie wcale...zobaczymy co będzie dziś. Normalnie moje okresy to 7-8 dni! Jak mówiłam ginekologom, że tak długo się męczę, to zawsze słyszałam, że taka moja uroda. A teraz jak się okaże @ faktycznie zaczęło się zwijać, to mocno się wkurzę, że nikt na to nie wpadł wcześniej.
    Jestem ciekawa czy faktycznie skróci mi cykl, czyli czy owulacja wypadnie wcześniej - oczywiście zapas testów już zamówiony:)
    Mam zamiar też umówić się do nowego ginekologa i ciągle waham się czy jeszcze dać szansę lekarzowi spoza klinik czy jednak uderzyć do kliniki, ale chyba dam jeszcze szansę "zwykłemu". Może bromek zdziała cuda?
    Elficzka, ode mnie też kopniak w dupeczkę za wyczytywanie głupot! Czekać! Nie czytać - chyba, że książki, to zawsze!
    Kamika, ja na studiach miałam mnóstwo ustnych i dla mnie prawie zawsze kończyły się dobrze - grunt to stworzyć pozory, że wierzysz w to co mówisz i nie wahać się :)
    Antylopa, bądź cierpliwa, a cierpliwość zostanie Ci wynagrodzona:)) jeszcze tydzień:)
    Karola, powodzenia w poszukiwaniach pracy :)
    Ania, dbaj ładnie o fasolkę:)

3cb, 24 cykle starań o Młodą
    3i49uay3wi97o5xz.png
    nqtktv731lxj1cxm.png
  • antylopaa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc cookie:-) pisz częściej, skoro już chorobsko cię opuściło:-)

Rosolina, wykres piękny, wygląda jak fala dunaju:-) a propos ciast, to już któryś tydzień morduje się żeby zrobić rafaello (na biszkopcie) no ale mam takiego lenia, że aż mi niedobrze.

Wczoraj strasznie wcześnie chciało mi się spać. O 20 już lezalam w łóżku, ledwo wytrzymałam do końca emki a właściwie to już nie pamiętam zakończenia tego jakże trzymajacego w napięciu serialu :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 09:54

ex2bdf9hnbh57908.png

Udało się w <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu
  • antylopaa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te mroczki to tak słabe aktorzyny że śmiać się chce. :-d

ex2bdf9hnbh57908.png

• kamika23 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zdalam ten ustny :) aleeee oblalam egzamin z piątku :((( ku**a

ckaidqk34aroni5a.png
  • Lizzinka Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie mega huśtawka nastrojów heh... i ciągle jakoś czuję stres przed tym całym testowaniem eh... brzuch mnie boli wszystko mnie nie boli a najbardziej to chyba serce z nerwów hehehe
    Jutro testuje, zobaczymy. Bardzo bym chciała, żeby mnie nie ja wizyta w przyszłym tygodniu u ginka była wizyta wczesnociazowa :P
    Trochę Dzisiaj znowu rano się podlamalam, bo tempka delikatnie spadła :( OF wyznaczył @ na piątek, ale nie ma żadnej opcji żeby przyszła. Nie i chuj.

Sylwia_80, antylopaa lubią tę wiadomość

Konieczna II procedura IVF... brak refundacji na puregon :-( :-( :-(
  • Lizzinka Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj kamika :( współczuję. Ale przynajmniej wiesz czego się spodziewać i na pewno zdasz teraz! Ustny jest gorszy, więc dobrze , że to masz za sobą! Sorry za pisownię, ale telefon mi nie pomaga :P

• antonna Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2017, 21:02

👧 2017 ❤ 👶 2021
    3jgxflw10w63fzkn.png
  • Karola - mama Julci i ... ? Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamlka zdasz tą powtórkę bedzie ok ;) ja dziś się czuje lepiej mdłości mineły tak sie kończy wypad do mamusi nic nie jadłam konkretnego tylko same słodycze masakra nigdy więcej ;) jeszcze godzinka i do praedszkola po córcię a potem bede ją uczyś piosenki na dzień babci ciekawe jak jej pójdzie ;) mąz mnie wkur... udusze go zanim podzie do roboty

01.01.2011 - Aniołek 6 tc :(
    18.05.2012 - Juleczka nasze największe szczęście :)
    19.04.2016- Aniołek 14 tc :(
    Kochamy Was ;)

201205184874.png
  • Lizzinka Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cookie mi wszyscy polecają od razu w razie wątpliwości iść do kliniki. Nie wiem co bym na Twoim miejscu zrobiła, ale wiem, że z chęcią i z ciekawości chciałabym z jakimś lekarzem z kliniki się spotkać. Tylko jak patrzyłam w cenniku, to jakoś strasznie drogie są takie wizyty (przynajmniej w poznaniu) :/ nawet 2-3 razy droższe niż u "zwykłego" gina :/

A Rosolina, dzięki za natchnienie, graliśmy wczoraj w bitwę morską i dawno się tak nie usmialismy :) dziękuję :*

Nie ma @ antonna, mówię Ci nie ma! Nawet nie wypowiadaj tego słowa... a Ty już tak dajesz za wygraną? :(

Rosolina lubi tę wiadomość

• Lizzinka Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh antylopaa, to chyba mamy to samo! Przysięgam ja od dwóch tygodni nie mam siły się ruszyć :P przychodzę z pracy i zalegam hehe
    Jeszcze nie robiłam na biszkopcie rafaello. Robisz sama biszkopt? Podrzuc przepis, wypróbuję przy okazji! :) ale mi narobilas ochoty :)
    Ja strasznie tych mroczkow nie lubię hehe kiedyś lubiłam ale mi przeszło hehe

• antonna Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Lizzinka lubi tę wiadomość

👧 2017 ❤ 👶 2021
    3jgxflw10w63fzkn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lizzinka wrote:
    U mnie mega huśtawka nastrojów heh... i ciągle jakoś czuję stres przed tym całym testowaniem eh... brzuch mnie boli wszystko mnie nie boli a najbardziej to chyba serce z nerwów hehehe
    Jutro testuje, zobaczymy. Bardzo bym chciała, żeby mnie nie ja wizyta w przyszłym tygodniu u ginka była wizyta wczesnociazowa :P
    Trochę Dzisiaj znowu rano się podlamalam, bo tempka delikatnie spadła :( OF wyznaczył @ na piątek, ale nie ma żadnej opcji żeby przyszła. Nie i chuj.

Łączę się w bólu bo mi dzis sie chyba psm zaczął, gdyz nawet na trolla, za wczesnie zeby wmawiac sobie ciąże :D

@ ma przyjść we wtorek za tydzien a dzis od rana mam nerwy, lekko szczypia mnie cycki, ale tak raz cos zaboli i zaraz przestanie. Rano miałam mdłosci, ale miałam je tez pare dni temu :D, wiec zwalam na karb stresów. Generanie chwaliłam sie ze w tym cyklu nic mi nie dolega a jednak jakies gówna sie pojawiają. I powiem Wam ze te całe pms-y to mi sie zaczęły jak zaczęłam sie stymulować. Dlatego teraz odpoczynek zeby mi sie ciało zregenerowało ;)

Lizzinka, trzymam kciuki za test!!!

Lizzinka lubi tę wiadomość

• Rosolina Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cookie... super spadek! Mi tak szybko nie spadła :( ja bym moze poczekała jeszcze jeden cykl, moze akurat w tym sie uda, a potem ewentualnie poszła do kliniki.

Sylwia... wykres tez ładny, moze @ nie bedzie? Jeszcze niestety tydzień czekania :/ wytrzymaj!

Antonna... a w którym dniu cyklu jesteś? Moze za wcześnie? Niekiedy dziewczyna w 10dpo nie wychodziło, a 2-3 dni pózniej juz zielono było.

Kamika... Szkoda, ze sie nie udało, ale poprawka to tez nic strasznego, moze bedzie na 5?
    Lizz.. Super ze pomogło :) chociaż na chwile :)

Lizzinka, Sylwia_80 lubią tę wiadomość

p19uqqmzk4ecto70.png
  • antylopaa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podrzucę przepis, jak odbiorę go od maminego zeszytu z przepisami, bo swojego się jeszcze nie dorobiłam. Umiem i lubię piec ciasta, za to gotować nie umiem. Ja nawet nie wiem, czy umiem zrobić rosół dobrze :) Bez komentarza...

A rafaello robię na biszkopcie. Masa na wierzchu jest z roztopionych białych czekolad i z płatków kokosowych. Pycha. Oczywiscie jezeli lubisz kokosowe płatki ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 12:42

ex2bdf9hnbh57908.png

• Lizzinka Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    antonna wrote:
    Lizzinka zrobiłam test i mi wyszedł negatywny, to na co mam liczyć? :(
    Przepraszam, bardzo nie lubię, chciałam wybrać cytuj, ale nie trafiłam :/ głupi tel :(

A może za wcześnie? Dzisiaj tez robiłaś czy tylko wczoraj?

• Lizzinka Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2016, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uwielbiam! Ja zawsze robie na krakersach, mleku z wanilia (robi się z tego masę) i tez dodaje migdałów o ale mam ochotę

• antonna Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

👧 2017 ❤ 👶 2021
    3jgxflw10w63fzkn.png
  • antylopaa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    antonna, nie lubię, wręcz nienawidzę. Wykrwawiaj się szybko, zresetuj złe myśli, pierś do przodu i walczymy dalej.

antonna lubi tę wiadomość

ex2bdf9hnbh57908.png

• antylopaa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lizzinko, jutro o której wstajesz, by zrobić test ? O której mam czekać na zdjęcie "zapodaj net" żeby zobaczyć cień? Gdzie tam cień... Tłustą kreche??

ex2bdf9hnbh57908.png

• antonna Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

antylopaa, Lizzinka lubią tę wiadomość

👧 2017 ❤ 👶 2021
    3jgxflw10w63fzkn.png
‹‹ 116 117 118 119 120 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ