X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Typowe trolle :-)
Odpowiedz

Typowe trolle :-)

Oceń ten wątek:
  • antylopaa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe , no tak, zdrowy olej rzepakowy :D Dobre sobie. Czytałam tą poradę rano (zawsze czytam) ale tej bzdury kompletnie nie zauważyłam)

ex2bdf9hnbh57908.png

Udało się w <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu
  • antylopaa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dzis u mnie piękna pogoda, aż chciałoby się wyjść na spacer, ale nie mogę, bo jestem uwięziona w swojej "pracy marzeń".

Jak tylko zajdę w ciążę, to od razu idę na zwolnienie!!!!! Postanowione....

ex2bdf9hnbh57908.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    antylopaa wrote:
    Ale dzis u mnie piękna pogoda, aż chciałoby się wyjść na spacer, ale nie mogę, bo jestem uwięziona w swojej "pracy marzeń".

Jak tylko zajdę w ciążę, to od razu idę na zwolnienie!!!!! Postanowione....

Ja tak zrobilam w 1 ciąży ;). W 10 tygodniu juz po wizycie serduchowej byłam na zwolnieniu, wczesniej wykorzystałam tydzien urlopu.

I to był najpiekniejszy czas!!!! Mogłam odpoczywac, planować, czytac, ogladac, leniuchować! Każdej przyszłej mamie spodziewającej sie 1 dziecka radze szybkie wykorzystanie tego faktu. Naprawde, taki stan juz sie nie powtórzy, bo domyslam sie ze przy drugim juz tak kolorowo nie bedzie. I mysle sobie ze nawet jakbym zaszła w ciaze to na razie bede pracować a córa niech chodzi do żłobka ;).

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosolina wrote:
    Cookie... super spadek! Mi tak szybko nie spadła :( ja bym moze poczekała jeszcze jeden cykl, moze akurat w tym sie uda, a potem ewentualnie poszła do kliniki.

Sylwia... wykres tez ładny, moze @ nie bedzie? Jeszcze niestety tydzień czekania :/ wytrzymaj!

Antonna... a w którym dniu cyklu jesteś? Moze za wcześnie? Niekiedy dziewczyna w 10dpo nie wychodziło, a 2-3 dni pózniej juz zielono było.

Kamika... Szkoda, ze sie nie udało, ale poprawka to tez nic strasznego, moze bedzie na 5?
    Lizz.. Super ze pomogło :) chociaż na chwile :)

Oj z tymi wykresami to juz u mnie bywało pieknie...:), widzisz, nie moge chyba na nic liczyc z powodu tej torbieli co mi sie zrobiła zamiast peknietego jajka a nawet dwóch, ale co zrobić, tli sie cos tam w głowie. Kurde, tyle cudów medycznych, nie mógłby sie jeden mnie trafić? ;)

• inaa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejo dziewuszki ;-) !

Niestety odwołali moją wizytę. Mam ją w czwartek - przepełnia mnie pozytywna energia bo słucham jak za dawnych czasow rihanny ( jej piosenki te starsze przepełnione sa emocjami , które na mnie mega wpływaja). Uwielbiam ją... jako artystke oczywiscie ! Chuj, że masowa muzyka... dawno tak nie robiłam ! Postanowiłam się tez odchudzac bo takie emocje we mnie wzbieraja a wtedy byłam chuda jak patyk ! Musze myslec o siebie... juz nawet tym guzem sie nie martwie. Polecam wszystkim . Jestem sama latam w majtach i spiewam do dezodorantu ahah

antylopaa, Lizzinka, Miki85 lubią tę wiadomość

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png
    Aniołek (8tc)-3.2016 :* Kocham Cię !
    Aniołek (7tc)-12.2016 :* Kocham Cię !

• antylopaa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inaa brawo, oby twój radosny humor trwał jak najdłużej.

inaa lubi tę wiadomość

ex2bdf9hnbh57908.png

• kamika23 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobity moje kochane szybko Was nadrabiam i lecę się uczyć :P

Cookie może faktycznie lepiej by było pójść do takiego gina z kliniki....hm sama nie wiem. Więcej to kosztuje ale może warto spróbować ;) Współczuje choróbska...lecz się i trzymaj ciepło :)

Kobity ja jestem totalna noga w kuchni :P Ale dzisiaj mi mąż wysłał przepisik z dokładnymi instrukcjami co i jak i zrobiłam sobie pyszny makaron na obiad ;) Mega szybko, prosto i smacznie <3 Może jakbym chciała to bym się nawet do kuchni nadawała hm....No ale kurde nie lubie bardzo stać przy garach :P

Lizz kochanie nie stresuj się tak ;) Jutro zrobisz test i może wszystko będzie jasne ;) Teraz już nic nie zmienisz :P Hah łatwo mi mówić jak jestem jeszcze przed owu no nie ?
    Tak czy siak 3mam kciuki :*

Antonna odganiaj tą wredną @ ! kurdę nie lubie że do Ciebie przylazła ;/

Karola czym Ci mąż za skórę zaszedł xD ??

Sylwia oby te objawy zwiastowały 2 piękne kreski :*

OMG olej rzepakowy i porada ovu......Żal....Coraz większe głupoty piszą :/ Jakby dieta byla idealnym rozwiązaniem na wszystkie problemu z płodnością....eh szkoda gadać

Inaa szkoda że odwołali wizytę, ale grunt że masz dobry humor ;) też lubie Rihanne ;P

A u mnie durny test owu dalej negatywny :/ Zdjęcie w pamiętniku gdyby ktoś był ciekawy....Wrrrr wnerwia mnie to ! Grunt że dzisiaj się chociaż rozciągliwy śluz pokazał :) No nic lece się uczyć ;P Odezwę się wieczorem ;P Pewnie znów bedę miała nadrabiania co nie miara tak się rozpisujecie :*

ckaidqk34aroni5a.png
  • inaa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    apropo oleju, rzepakowy jest bardzo zdrowy :-) potem słonecznikowy ( oczywiscie mowie o tych na ciepło) . Ja smażę na klarowanym maśle albo właśnie rzepakowym. Czasem skusze sie tez na oliwe z oliwek, ale na niej nie mozna smazyc ponoć. Wlasnie sie zastanawiam na czym usmażyc moje placuszki z kaszy jaglanej hmmmm

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png

• antonna Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2017, 21:02

👧 2017 ❤ 👶 2021
    3jgxflw10w63fzkn.png
  • Karola - mama Julci i ... ? Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobietki kurcze u mnie już ciemno córa marudzi że chcę się kapać mi sie oczy juz kleją szaro buro i ponuro dzisiaj wieje i leje masakra chce już wiosnę :)

Sylwia ja w 1 ciązy byłam na l4 juz od 6 tc jak tylko sie dowiedziałam lekarz i zwolnienie co prawda tydzień leżałam w szpitalu ale już byłam na L4 w 2 ciązy jak znajde prace i zajde w 2 ciąze tez pójde jak najszybciej na l4 córcia niech sobie chodzi do przedszkola a mamusia w domku oj ale kiedy to bedzie ?

Jak na razie z pracą nici tam gdzie miąła być 1 zmiana okazało się że jedna zmiana jest ale pracują po 12-16 godzin za marne pieniadze podziękowałam czekamy dalej jak mówił mąż poszukamy na spokojnie nic na siłę

Kalilka maż mnie ostatnio cos wkurza ;) nabija się z nazwy wątku mówi do mnie troll

01.01.2011 - Aniołek 6 tc :(
    18.05.2012 - Juleczka nasze największe szczęście :)
    19.04.2016- Aniołek 14 tc :(
    Kochamy Was ;)

201205184874.png
  • antonna Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2017, 21:02

👧 2017 ❤ 👶 2021
    3jgxflw10w63fzkn.png
  • Lizzinka Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh antonna :* smutam razem z Tobą i wspieram mocno :) trzymaj się, jutro będzie lepszy dzień :)

A mnie dzisiaj trochę koleżanka sprowadziła na ziemię... marudziłam jej, że sikańce, ciąża, dziecko... a ona, że mam się wziąć w garść, bo mam prawie idealne życie i że wiele osób by się życie ze mną zamieniło (chociażby ona właśnie). Bo mam mieszkanie, męża, dobrą pracę, zdrowie... a i tak narzekam. I że każdy kto ma dużo zawsze chce więcej. I że doczekam się dziecka, ale mam się ogarnąć. Juz sama nie wiem co myśleć. Ma rację pewnie...
    Ale wiecie same, że na zajście w ciążę nie ma dobrego sposobu, że w sumie nie da się tego tak łatwo zaplanować i idealnie wymierzyć. Dlatego mnie to tak wkurwia, bo ja lubię mieć na wszystko wpływ i sama o sobie decydować. I dlatego te starania są takie ciężkie dla mnie :(

Jutro wstaje o 6:35 mierze temp i lecę sikac na papierek. Wtedy się wszystko wyjaśni i będzie co ma być. Masz rację kamika, teraz już nic nie zrobię. Ale czy w ogóle da się coś z tym zrobić? Zakładając, że regularnie wspolzyjesz, to co jeszcze można zrobić? Eh chyba tylko liczyć na łut szczęścia...

Konieczna II procedura IVF... brak refundacji na puregon :-( :-( :-(
  • Lizzinka Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj to chyba nie jest Twój dzień antonna :P

• Lizzinka Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2016, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle to (nie mówcie mojemu mężowi hahaha) mam 20 testów owulacyjnych i 27 ciążowych ha ha ha
    Muszę je jakoś ukryć, bo mąż padnie jak to zobaczy hahaha

Trochę zła proporcja między nimi jest, bo miało być więcej owu, ale dostałam 10 ciążowych w gratisie, więc tak dziwnie wyszło :)

• Karola - mama Julci i ... ? Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a gdzie je kupowałaś ? masz linka mogła bym prosić :)

01.01.2011 - Aniołek 6 tc :(
    18.05.2012 - Juleczka nasze największe szczęście :)
    19.04.2016- Aniołek 14 tc :(
    Kochamy Was ;)

201205184874.png
  • antylopaa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam około 50 owulacyjnych. .. ciazowych z 15 a dziś jeszcze przy okazji zakupów w Auchan wzięłam pepino za 3 zeta, bo ma wysoką czułość 10miu

ex2bdf9hnbh57908.png

• inaa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko boska.... szalejecie... haha dajcie jakiegos sprawdzonego linka to moze i ja zakupie :D

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png

• antylopaa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inaa ja nie mam żadnego konkretnego linka, bo kupuje na różnych aukcjach.:-p

ex2bdf9hnbh57908.png

• kamika23 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hah mój mąż też nie wie że kupiłam 20 testów owu + 5 ciążowych w gratisie na ten cykl :P I robie potajemnie, co by go nie stresować :P Wczoraj mu tylko pokazałam zdjęcie pęcherzyków z USG, więc zapytał co tam jest czym i jak mu zaczęłam tłumaczyć o tych pęcherzykach, komórkach jajowych itd. to w połowie powiedział "dość :P za dużo informacji a ja i tak nic z tego nie wiem" hahaah. Uśmiałam sie i dałam mu spokój :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 18:49

ckaidqk34aroni5a.png
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonna a na co te bańki robisz ? Zwal winę na ten wrzątek :P To jego wina...a właściwie fizyki :P Po jaką cholerę wrzątek musi mieć 100 stopni haha :P

ckaidqk34aroni5a.png
‹‹ 117 118 119 120 121 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ