Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde dziewczyny jestem zła ! Właśnie kończyłam naukę, miałam zrobić kolacje i dobrać się do męża a wiecie co on ? Położył się, zgasił światło i poszedł spać Kurde mol w tym cyklu jest jakaś masakra...Kompletnie nie inicjuje seksu ! Szlak by to... i co ja mam teraz robic ?
-
oj kochana to ja mam tak samo jak ty moj od mometu gdy postanowilismy że postaramy sie o 2 malucha i się nie zabezpieczamy to seks z jego strony mógłby byc raz w miesiącu i to najlepiej zaraz po moim okresie no kurcze o co chodzi a w gumie bzykalismy sie klka razy w tyg masakra jakaś a jak mu sie pytam dlaczego tak jestmówi że jest zmeczony no udusić gada nic więcej śmieje się że pójdę do sasiada jak tak dalej bedzie
-
ahhhh no właśnie Jakoś we wcześniejszych cyklach wszystko było spoko, a w tym mu tak coś nie po drodze ze mną. A nie mogę powiedzieć, że to moja wina, bo nie zasypuje go informacjami o testch, objawach i dniach płodnych ! Kompletnie nic mu praktycznie nie mówie ! Nawet nie wie ktory to dzien cyklu... ah niech się bujają wszyscy faceci dzisiaj. Jeszcze tak to sie nie wkurzyłam na niego w czasie tych starań.
W dodatku zrobilam teraz test owu, kreska jest mocniejsza niz wcześniej, już prawie taka jak kontrolna no i co to z tego bedzie teraz...dupa jaś ponownie ! -
ja mojemu juz też nic nie mówię szczerze to nawet ja nie wiem który to dzień cyklu nie zwracam na to uwagi już niech sie robi co chcę jak dostane kase za pity ide do mojego gina może da mi Clo i raz 2 bede w ciazy zobaczymy
-
aaaa antonna coś jak termofor )
Wiesz co nie wiem dlaczego, bo wczesniej nie patrzył na to czy mu mówie czy nie tylko się ze mną kochał kiedy on chciał i kiedy ja chciałam... No nic pewnie sie przespi chwile, a potem nie bedzie mogł zasnąc to sobie z nim pogadam na ten temat jak nic się nie ruszy....
teraz idę jesc kolacje przy m jak miłość. Nalałam sobie lampke czerwonego wina i tzw. wyjebongo ;P -
spokojnie kamika... jak bedzie kreska taka jak kontrolna to dopiero za 24 do 36 godzin owulka, chyba ze chcecie dziewczynke to ponoć 3 dni wcześniej bzyku bzyk mi by wyszła teraz dziewczynka według kalendarze chińskiego hahah
-
nick nieaktualnykamika23 wrote:Kurde dziewczyny jestem zła ! Właśnie kończyłam naukę, miałam zrobić kolacje i dobrać się do męża a wiecie co on ? Położył się, zgasił światło i poszedł spać Kurde mol w tym cyklu jest jakaś masakra...Kompletnie nie inicjuje seksu ! Szlak by to... i co ja mam teraz robic ?
Obudź go -
mój to by za cholere nie wstał ani on ani jego
Mi sie marzy synuś mam córeczkę Julkę idla synusia mamy już imiona Jakub Gwidon czekają sobie pokojnie już około 12 latSylwia_80 lubi tę wiadomość
-
kamika23 wrote:hej Rosalina ;P Właśnie widziałam co napisałaś, ale nie dokońca zrozumiałam Chodzilo Ci o to że byłaśu tej mojej gin prywatnie i Cię nie zbadała ? Czy że nie poszłaś bo miała mało pozytywów ?
Akurat jeżeli chodzi o nią i o badanie to zawsze mnie bada i zawsze robi USG, więc w tej kwestii nic jej nie mogę zarzucić
Aniu dobrze że wszystko u Was gra
Karola też oglądałam dzisiaj...niezła akcja z tymi dopalaczami...ahhh A tak z innej beczki, to zaczęłam się zastanawiać dlaczego cię tak często mdli... ? Może ma to jakieś podłoże chorobowe lub nerwowe ? Zastanawialaś się nad tym ?
Miki jak to ???? To ile trwa Twój cykl teraz ? Jak wchodze w wykres to widzę, że cykl zakończony @
Lizz testuj testuj i przynoś tu 2 krechy
EDIT: Rosalina ! Nareszcie ktoś z miasta smogu
Kamika mam nadzieję, że teraz się wyświetli aktualny wykres. Chciałabym aby już była @ -
nick nieaktualnyKarola - mama Julci i ... ? wrote:mój to by za cholere nie wstał ani on ani jego
Mi sie marzy synuś mam córeczkę Julkę idla synusia mamy już imiona Jakub Gwidon czekają sobie pokojnie już około 12 lat
O, to tak jak mnie
Mam juz córcie, teraz przydałby sie synek