Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj 11dpo, fazę lut. Mam 12.
Przełożyłam wizytę u gina miałam mieć 10.02, ale jeśli przyjdzie ta suka to wtedy będzie na styk wszystko. I idę 18.01, tydzień później, a przynajmniej będę miała czystą sprawę i na dole też czysto jak coś heheKonieczna II procedura IVF... brak refundacji na puregon -
nick nieaktualnyLizzinka wrote:Nie ma nawet cienia
Powtórz jutro lub pojutrze. Moim zdaniem owulacje miałaś dzien lub dwa dni pozniej.
Ja w 1 ciazy 11dpo miałam cienia cienia cienia , a beta wynosiła tylko lekko ponad 7.A wiem kiedy była bo miałam wizyte dzien przed i dzien po
Ja mysle ze ciąża jest -
nick nieaktualnykamika23 wrote:WRrrrrrr dalej jestem zła z Ci test nie wyszedł i zla bo mi egzamin srednio poszedł i zla bo dostalam nie dobra kawe w kawiarni i ze mam zaraz jazdę a nie chce mi sie dziś jeździć
Kamilka! Proszę mi na jazdy chodzić i nauczyc sie ładnie jeździć żebys nie dołaczyła do tych wszystkich na których klnę na drodze . -
nick nieaktualnyNo, a u mnie juz dzis 8dpo i wszystko w porząsiu- nerwy jakoś minęły, cycki nie odczuwalne i generalnie mysle ze spokojnie moge czekac na @ która powinna sie pojawic we wtorek.
Zawsze się zastanawiam jak to bedzie w drugiej ciąży...przy pierwszej zero objawów oprócz temperatury i śluzu, wiec teraz kazdy cykl jak juz pare dni po owu widze ze mnie nie zalewa a temperatura nie powala to wiem jak będzie
Ale wiecie co, od jakiegos czasu przestałam juz to tak przeżywać. I jak mi z tym dobrze...Myśle ze po tych paru miesiącach bardziej bym była zszokowana ciąża niz tym ze znów @ sie pojawia -
nick nieaktualny