Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamika.. a gdzie chodzisz do lekarza? Prywatnie czy na NFZ? Ja tez z krk.
Lizz, wiem ze czekanie jest najgorsze, nie można wtedy zając głowy niczym, ale my np. ostatnio gramy często w warcaby, jakoś odstresowuje, moze Monopol, szachy, karty? Albo jakas gazetkę?Lizzinka, kamika23 lubią tę wiadomość
-
hehe w monopol w dwójkę nam się nie podoba za bardzo, w karty ten mój nie chce, a w szachy nie umie hehe ale masz rację, może pogramy w statki albo warcaby spróbujemy, dzięki
Rosolina lubi tę wiadomość
Konieczna II procedura IVF... brak refundacji na puregon -
Hej Troliny - Praliny ! Ja Was nigdy nie zostawie !! Bede tu az do konca , do ostatniej zaciazonej , do ostatniej "zalanej formy " - musialam to przytoczyc ( kolega z pracy tak opisal moj stan Lol . Nie zawsze sie bede udzielac , ale zawsze bede z Wami :*
A u mnie prawie bez zmian , tylko czesciej toalete odwiedzam i mam okropna ochote na ryby . Chapalabym codziennie Od slodkiego mnie odrzuca , mimo iz bylam przed ciaza lasuchem . U lekarza bylo wszystko okej jezeli mozna to tak ujac , czekam teraz na wizyte z polozna . W polowie marca lece do Polski i tam porobie wszystkie niezbedne badania . Tutaj jakos nie mam zaufania do tych lekarzy . Pozdrawiam xxxantylopaa, inaa lubią tę wiadomość
-
kamika23 wrote:kurczeeee ja chce już być po owu tak jak Wyyyyy Gdyby nie ten porąbany długi cykl to już bym też czekała na test
-
mnie cos łapie jakieś cholerstwo chyba głowa mnie boli mdli mnie cos dzisiaj masakra idę juz spać mezuś zaraz wróći z pracy a ja rano wstaję z córcią do przedszkola a potem sprzatanie spokojnej nocki troliki
-
hej Rosalina ;P Właśnie widziałam co napisałaś, ale nie dokońca zrozumiałam Chodzilo Ci o to że byłaśu tej mojej gin prywatnie i Cię nie zbadała ? Czy że nie poszłaś bo miała mało pozytywów ?
Akurat jeżeli chodzi o nią i o badanie to zawsze mnie bada i zawsze robi USG, więc w tej kwestii nic jej nie mogę zarzucić
Aniu dobrze że wszystko u Was gra
Karola też oglądałam dzisiaj...niezła akcja z tymi dopalaczami...ahhh A tak z innej beczki, to zaczęłam się zastanawiać dlaczego cię tak często mdli... ? Może ma to jakieś podłoże chorobowe lub nerwowe ? Zastanawialaś się nad tym ?
Miki jak to ???? To ile trwa Twój cykl teraz ? Jak wchodze w wykres to widzę, że cykl zakończony @
Lizz testuj testuj i przynoś tu 2 krechy
EDIT: Rosalina ! Nareszcie ktoś z miasta smoguWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 22:49
-
kamika23 wrote:hej Rosalina ;P Właśnie widziałam co napisałaś, ale nie dokońca zrozumiałam Chodzilo Ci o to że byłaśu tej mojej gin prywatnie i Cię nie zbadała ? Czy że nie poszłaś bo miała mało pozytywów ?
Akurat jeżeli chodzi o nią i o badanie to zawsze mnie bada i zawsze robi USG, więc w tej kwestii nic jej nie mogę zarzucić
Aniu dobrze że wszystko u Was gra
Karola też oglądałam dzisiaj...niezła akcja z tymi dopalaczami...ahhh A tak z innej beczki, to zaczęłam się zastanawiać dlaczego cię tak często mdli... ? Może ma to jakieś podłoże chorobowe lub nerwowe ? Zastanawialaś się nad tym ?
Miki jak to ???? To ile trwa Twój cykl teraz ? Jak wchodze w wykres to widzę, że cykl zakończony @
Lizz testuj testuj i przynoś tu 2 krechy
EDIT: Rosalina ! Nareszcie ktoś z miasta smogu -
Egzaminy ustne, to najgorsza z mozliwych rzeczy- a egzaminujący muszą mieć nieraz niezlą beke z tych odpowiedzi (nie próbuje sobie wyobrazić nawet co np. mówiłam na niejednym egzmainie, albo na obronie :p )
Co u Was? Jak humory ?
U mnie 4dpo. Oczywiście nie mogę doczekać się testowania. Głowa mnie boli. Plecy mnie bolą. Cycki mnie bolą. To na pewno ciąża.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 08:24
Udało się w cyklu
-
O jej, ustny najgorsza rzecz, ja sie zawsze tak stresowałam, ze połowa wiedzy mi uciekała, powodzenia zatem!
Antylopa... Oprócz tego, ze strasznie chce mi sie spać, to sie cieszę, bo ovu mi zaznaczyło ovu i mam nadzieje, ze jej nie zmieni, bo od dwóch dni nici z jesteśmy wykończeni wieczorami wykres chyba ładnie sie prezentuje, jeszcze takiego nigdy nie miałam