Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
dokładnie, może jeszcze nie wyjść. Jeżeli u mnie owu była 12dc tak jak ostatnio to dziś mam 11dpo, a na teście 1 krecha No chyba że się nie udało to nawet za 2 tygodnie dwóch kresek nie bedzie
Ale testuj jeśli chcesz Kto Ci zabroni ;P
Ja własnie byłam w rosmanie wiec kupiłam sobie dwa teściki i czekam z nimi do czwartku -
czasem i 11dpo to za szybko . Ja namiętnie przeglądam wykresy hehehe
Eh jakoś dzisiaj mi tak przez to smutno. Jeszcze moja przyjaciolka sie ciągle pyta bo ostatnio ponoc jak ją obcinałam to sobie pomyslała ze wygladam jak nie ja i pewnie jestem w ciąży. Dzisiaj mi napisała ze plami pomimo tabletek, a pare zapomniała... bardzo bym sie cieszyła jakby była w ciąży bo jej synkowi się przyda rodzenstwo ! -
kamika23 wrote:dokładnie, może jeszcze nie wyjść. Jeżeli u mnie owu była 12dc tak jak ostatnio to dziś mam 11dpo, a na teście 1 krecha No chyba że się nie udało to nawet za 2 tygodnie dwóch kresek nie bedzie
Ale testuj jeśli chcesz Kto Ci zabroni ;P
Ja własnie byłam w rosmanie wiec kupiłam sobie dwa teściki i czekam z nimi do czwartku
Też przeglądam wykresy,i różnie jest.
Po tabletkach antykoncepcyjnych jestem teraz i bardzo szybko miałam owulacje(czy był na 100% nie wiem,bo za późno testowałam). Ale też nigdy takiego wykresu ładnego nie miałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 17:18
inaa lubi tę wiadomość
-
Łach bardzo mocno zaciskam kciuki, może coś wyjdzie, Na wykresach niektorch dziewczyn tez zdarzają się + na 9dpo.
Jak tam Wam mija niedziela?
Mi nudnie i wkurzyłam sie bo moja ulubiona farba poraz pierwszy nie chwyciła mi na moje włosy ... tylko ciut na rudo rozjaśniła moje odrosty reszta nawet nie ruszyła. -
Aniu zerkam na Twój wykres i stwierdzam, że ten spadek nie jest dziwny, ponieważ mierzyłaś temperature o innej godzinie niż wczoraj. Ogólnie często mierzysz o innej, więc wykres raczej o niczym Ci nie powie.
Ale to już 28dc Kiedy spodziewasz się @ ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 17:47
-
Hejka , nareszcie wyszlam z tej kuchni uffff ale bigos nam wyszedl jak ta lala Ania-nowa czesc
Inaa ma racje , nie ma znaczenia czy sie pozno poszlo spac , wazne zeby sen trwal minimum 3 godziny .
Niedziela ok , tylko kurde cos mnie teraz brzuch zaczyna pobolewac , jakby czolg mi tam jezdzil lol ( chyba kuzwa na @ ) f..ck . No ale zobaczymy jak to bedzie , jak nie ten cykl to bedzie jeszcze mnostwo innych . Ale nie trace nadziei.
Mojej bratowej siostra urodzila dwa lata temu majac 46 lat pierwsze dziecko !! Miala jakies tam problemy z zajsciem w ciaze , ale nie jestem poinformowana szczegolowo jakie. Nigdy nie miala rowniez szczescia do facetow , kilka lat temu poznala o 10 lat mlodszego od siebie mena i booom Piekny zdrowy syn
-
kurcze z Was to takie kucharki, a w kuchni to tylko za pomoc kuchenną robię. Mąż lubi gotować, a ja kompletnie tego nie czuje. Czasami tylko upiekę jakieś ciasto lub tartę ;P
kurcze tak bardzo nic mi sie nie chce. Miałam zrobić 2 sprawozdania w weekend i co? Niedziela się kończy a ja siedzę i oglądam seriale ;P
Ania001 to nie może być @!Mówie Ci. 8dpo i bóle na @ ? Noooo way ! To musi być ciąża
antonna - Twój wykresik też obczaiłam czas się brać do roboty (if you know what i mean xD)
inaa lubi tę wiadomość
-
ej prawie zapomniałam!
kolejne objawy mojej urojonej ciąży: zawroty głowy po prysznicu i szybsze bicie serducha już kilka razy dziś. Nigdy tak nie miałam, zeby aż mi lewy cyc skakał w rytm serca (a nie ma wiele co skakać ) i chyba mam jakieś spuchnięte sutki
Ahhhh mam nadzieje, że psychika nie płata mi figli
Ania001, polly8725, inaa lubią tę wiadomość
-
kamika23 wrote:kurcze z Was to takie kucharki, a w kuchni to tylko za pomoc kuchenną robię. Mąż lubi gotować, a ja kompletnie tego nie czuje. Czasami tylko upiekę jakieś ciasto lub tartę ;P
kurcze tak bardzo nic mi sie nie chce. Miałam zrobić 2 sprawozdania w weekend i co? Niedziela się kończy a ja siedzę i oglądam seriale ;P
Ania001 to nie może być @!Mówie Ci. 8dpo i bóle na @ ? Noooo way ! To musi być ciąża
antonna - Twój wykresik też obczaiłam czas się brać do roboty (if you know what i mean xD)
Kamilka ja kiedys tez nie lubilam , maz gotowal , a ze robi to jak zawodowiec wiec sie jakos nigdy nie garnelam do kucharzenia , coby nie wchodzic mu w parade i troche z lenistwa lol Dzisiaj sprawia nam to ogromna przyjemnosc , szczegolnine w swiateczny czas kiedy robimy to razem Ale tak jak piszesz trzeba to poczuc , nic na sile .
A jezeli chodzi o szanowna pania @ , to zawsze mam tydzien przed bole , wiec by sie zgadzalo wykres pokazuje ze mam sie spodziewac "sweet cioci" 19go w sobote . Oby cos "jej" po drodze wyskoczylo i nie zawitala -
nick nieaktualnyhej no i po marzeniach :9 przeryczałm dziś pół dnia mam dość w srodę ile do Gina bo ten okres tez jakis dziwny wczoraj śluz czerwony dziś rano jakby normalna miesiaczka ale juz jej nie ma brzuch mnie przy tym nie bolał a cycki nadal bola już nie wiem co mysleć ide w srodę do lekarza do tego nadal kręci mi siew głowie