Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oczywiście nadal nie mam @, cały czas czuje podbrzusze, a tego pamiętnego 24dc tak mnie rwalo jak na@, i co. i do tej pory nic xd cieszę się, czytam na różnych forach ze niektórym długo nie chcą wyjść. Pierwszy cykl starań miałam 27 dni, drugi 26 dni. A dziś już 28 i nic!!!!
Udało się w cyklu
-
A ja tam w ta temperaturę nie wierzę za bardzo. po pierwsze , tak jak powinno się ją mierzyć, czyli zaraz po otwarciu gał, w ciepłym łóżeczku, po 8 godzinach przyjemnego, spokojnego snu itd, bez ruszania ręką czy noga a już tym bardziej bez łażenia po chałupie. Tak robiłam może przez 5 dni. potem już mi się nie chciało. Najpierw szłam siku, zrobiłam kanapki małżonkowi do pracy, on pojechał a ja dopiero termometr do buzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 19:02
Udało się w cyklu
-
No ja się w zeszłym cyklu zaparłam i mierzyłam codziennie w sposób prawidłowy, o którym piszesz Ale jak przyszła @ to tak sie załamałam, że stwierdziłam "chrzanić to wszystko" i nie mierzyłam.
Hm podobno tak to działa, że jak wstaniesz to już temp. wyższa, wiec to raczej nie wina termometru Coś takiego jak stała temperatura nie istnieje ;P
Ah postanowiłam że jutro sikam na patyk :p Co mi zaszkodzi? I tak w tym miesiącu nie będzie oszczędności bo na prezenty poszło kasy że hohohohoh -
Noo to czekam z niecierpliwością na Twoje testowanko, ja już padam, jeszcze byliśmy z mężem na zakupach ! Butelke po winie oczysciłam z naklejek i pomalowałam swiątecznym sprayem złotym ... wygląda super, aż się zdziwiłam, a miałam ją wyrzucić hehe a jak ładnie prezentuje się na parapecie koło wazonu z świątecznymi lampkami<3
-
Kochane, trzbe łamać stereotypy myśleniowe, dla mnie kolorowanki to suer pomysł bo owszem dla dzieci jest to dodatkowo rozwój, ale dla dorosłych bardzo dobry sposób na wyciszenie i ćwiczenie na koncentracje :0
Ja to też z ta tempka to roznie. Ciężko jest tak jak piszecie odrazu po przebudzeniu -
nick nieaktualnyczesc dziewczyny ja juz sama nie wiem co myslec u mnei dziś 32 dc ale no włąśnie dzis koło 14 delikatnie zaczął boleć mne brzuch tak jak na @ ale tak mnoe pobolewał juz od kilku dni nadal czułam jakbym dostała @ ale nic nie było poszłąm ski poddarlam sie a tam czerwony sluz i tak jest cały dzień brzuch nie boli nadal mnie mdli bola cycki na podpasce nic nie ma a przy podcieraniu jest czerwony sluz kurcze zgłupiałam już i to bardzo jakby miał byc to okres już by sie rozkręcił o co chodzi miała tak któraś ? czy to mozliwe by dopiero było zagniezdżenie ? to byłby 12 dpo sama nie wiem co myslec
-
nick nieaktualnyjak przed @ miałam delikatne plamienia to po godzinie juz miałam krew zwe skrzepami a teraz tylko ten sluz ale czerwony czekam cierpliwie do poniedziłku rano kupie test i robie a jak nadal wyjdzie blada 2 kreska to we wtorek jadę prywatnie do lekarza niech sie dzieje co chce ale brzuch mnienie bolitylko czuje jakby macice nie wiem jak to nazwać
-
nick nieaktualnyczasami jest czerwona ciemniejsza ale cześciej jasna czarwień wymieszana ze sluzek brzuch mnie nie boli teraz czytam troche o tym i to moze być zagnieżdzenie takie plamienia trwaja od kilku godzin do kilku dni jak tak bedzie do poniedziałku to robie test zobaczymy co wyjdzie oby rano juz tego nie było
-
nick nieaktualny