Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pełna Nadziei wrote:Witam wszystkie trolle Smak mydła współczuje to jest dopiero mocny objaw
Kochane u mnie temperaturka spadła cionszy nie ma test negatywny oczywiscie jak na trolla przypadło mogła bym sie czegoś doszukać ale lepiej nie bo to i tak dalej negatyw
Nawet wstawie wam zdjecie idealnego negatywa
http://www.fotosik.pl/zdjecie/f34fdc77f7060bae -
Kurcze jest taka piękna pogoda u nas ze musialam to wykorzystac i myje okna teraz bo potem jest i tak nawał roboty swiatecznej, ale powiem wam ze po takich jelitowych przebojach nie radze bo jestem tak osłabiona ze machne reka pare razy i mam zadyszke.. i suchosc w ustach...
-
hahahaha no ja myje okna ( lubie to robic) 2 razy w roku, ale moja mama i babcia raz w miesiącu ( przesada). Ja mam takie dziady, nie dość ze dachowe to jeszcze dwa takie duże gdzie przewaga sa białe ramy bo to taka kratka
-
Ja mam wolną tylko niedzielę, więc zamiast lecieć do kościółka to ja od rana robię pranie, trochę odkurze. My jeszcze mieszkamy z tesciami. Na jesieni jak dobrze pójdzie wprowadzimy się do swojego domku pachnacego nowością. A co, pochwalę się w przyszłym tygodniu już kładą dach więc w święta będzie co opijac xd
inaa lubi tę wiadomość
Udało się w cyklu
-
Kochane jest jakiś cien cienia bo ja go widze ale szczerze to dzieki lampie w tel tak to byscie jej nie widzialy ale ze mam jeszcze jeden test testuje w poniedzialek zeby tradycji bylo za dość ja caly dzien tez sprzatalam umylam tylko dwa okna zostaly jeszcze cztery , zrobilam kartoflaka uwielbiam go i wieczorem na imprezke .
Antylopa dopoki nie ma @ mozemy cieszyc sie cionszainaa lubi tę wiadomość