Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
mnie póki co przestały boleć same jajniki z powodu tej nospy może?
Też lubie się wpatrywać... dawaj jakieś foto Karola... a Ty Pełna Nadzei jutro mam nadzieje wrzucisz też fotke hehe -
nick nieaktualny
-
inaa wrote:80x50 :o ! O matko !
Pelna nadziei podwyzszona temperatura daja nadzieje na fasolke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No no Karola a kiedy powtarzasz tetowanko? moje drogie jak tylko zobacze cień ale jakiś taki wiecie konkretny a nie odbicie kreski to pewnie ze wstawię ale wiecie to niemożliwe serio nie czuje tego cyklu wszystko na @ w poprzednim cyklu mialam pewnosc ze to cionsza a dupa to nie ona wiec teraz luzik i cieszymy sie ze staran
-
nick nieaktualny
-
No szperajac kiedyś wszystkie internety natknęłam się na wiele przypadków , w których dziewczyny pisały ze tym razem nie czują żadnych objawów a niedługo po tym chwaliły się np. ładną betą ! Także trzymamy kciuki !
-
nick nieaktualnyja tak miała c córką nawet zapomniałam o @ u lekarza byłam pod koniec sierpnia miesiaczke miałam mieć 1-3 wrzesień a że się już kłóciliśmy o dziecko bo maz nie chciał isc na badania bo miał dosyc do tego wiecznie mówił że jestem w ciązy kupił test który lezał do 12 września zrobiłam ten test po wcześniejszej mega kłótni dla swietego spokoju by mu udowodnic że w ciazy nie jestem i niespodzianka 2 kreski ale 2 bladziutka to był już 6 tyd i 2 dni dzis mam 4 tyd i 2 dni wiec jeszcze jest troche czasu to byłszok na 2 dzień wizyta u lekarza i była kropeczka na usg zbijacym serduszkiem
-
A ja trzymam kciuki zebyscie i wy jak najszybciej zaszły w ciążę a najlepiej w magicznym miesiącu jakim jest grudzien kazda z nas ma ogromne nadzieje na ten miesiąc i z okazji zbliżających się Swiąt tego wam życze
Karola testuj jak najszybciej !
inaa nie nakręcaj nakręconą
Ania001 testuj ile chcesz nikt nie ma prawa ci tego zabronićinaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karola to super ze sie udalo z coreczka, ciekawa bylam po jakim czasie zaczeliscie sie starac o druga pocieche . Moja cora ma 6 lat , jak miala 5 to pomyslalam ze fajnie byloby zalatwic jakies rodzensto corce ( zreszta sama sie pyta czy kiedys bedzie miala siostrzyczke - maz chcialby syna , i powiedzial ze jak bedzie kolejna kobieta w domu to ucieknie LOL mam nadzieje ze zartowal heheh ) Wczesniej jakos nawet balam sie myslec o kolejnej ciazy (mialam ciezki porod )
Chcialabym na chwile zostac dobra wrozka i uszczesliwic te wszystkie ktore czekaja na swoje male szczescie xxxinaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymy zawsze chcieliśmy mieć 2 marzylśmy o synku imiona czekają od ponad 11 lat Jakub Gwidon ale urodziłą się Julka i jesteśmy szczęśliwi :0 córka od ponad roku mói o braciszku lub siostrzyczce mówi że wszyscy maja a ona nie i nie ma sie z kim bawić ostatnio przyszłą do taty i mówi pobawisz się ze mna a tata że nie bo zaraz idzie do pracy a julka to przytul się do mamy i bede miec brata bede miec sie z kim bawić
Ania001 lubi tę wiadomość
-
Karola0704 wrote:http://fotozrzut.pl/zdjecia/8253158407.jpg prosze w rzeczywistosci jest bardziej widoczna kumpela tez widzi kreseczki 2 a wysłałam jej mmsa
Karola jest druga krecha laptop mi sie osunal a ekran przechylil do przodu - pod tym katem widze wyrazniej ! -
nick nieaktualny
-
Jaa się staram o pierwsze buhu ale też jestesmy zapisani w ośrodku adopcyjnym wiec może i naraz zdarzyc sie 3 bo jakby było rodzeństwo to nie chcemy z mężem ich rozdzielać